Megiska 07.04.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Hehe, domyślam się dalszego ciągu Czy mąż nie mówi na Ciebie przypadkiem mój mały Poirociku Czasami, tylko nie mały Najczęściej się wkurza, że muszę mieć i równo i parzyście... Mówi, że symetria jest domeną głupców osioł!! A ja poprostu muszę!! Ponoć da się to leczyć megiska, obawiam się, że na następną dziesięciolatkę mam robotę. Mnie bardziej wkurza to, że sobie coś zaplanowałam i d.pa. Chora jestem, jeśli coś nie idzie zgodnie z planem. Wiem, to trzeba leczyć Jesuuuuuu Na pewno nie jesteś moją siostrą?? Ale nie martw się... oddychaj... Ja mam taką boską aplikację w telefonie (android) nazywa się DEEP RELEX DM uwielbiam to... wdech... wydech, wdech... wydech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 07.04.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 U nas też od wczoraj słoneczko..., dałam się wczoraj mężowi wyciągnąć na spacer... nie uprzedził mnie tylko, że powinnam umieć chodzić po wodzie/ błocie (moje nowe ciepłe buciki wybrudziłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.04.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Aniu niedzielne buziole zostawiam ja też wierze ze wszystkim sobie Pani poradzi tylko trzeba się nakombinować Ja w piątek będę pertraktować wymianę frontów w kuchni która niby nie podlega dyskusji, ale wiem że pan będzie próbował kombinować. Musze dzien wczesniej przyjść do Was na nauki - bo ja taka twarda nie jestem Miłej niedzieli Aniu u nas też słoneczko od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dzięki, dziewczęta Ja wiem, że prędzej czy później wszystko skończymy. Nie smęcę już. Słońce świeci! Mam w pokoju mini-saunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Zamontowaliśmy cokoły. Mąż z nimi pojechał do Castoramy. Zlitował się na mną Dzięki 3.16 PLN cokoły zyskały właściwą wysokość. Powiesiliśmy zegar w sypialni. No, oszałamiający design to to nie jest Ale wygląda całkiem OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.04.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Słońce świeci! Mam w pokoju mini-saunę u mnie tez słoneczko...musiałam biurko trochę przestawić bo nic nie widzę...do biura przeniesliśmy sie nowego już kilka miesięcy temu a do tej pory jakoś słońce mi nie przeszkadzało, ciekawe czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 poka ciekawa jestem zwłaszcza zegar, wiesz może odszczekam to co napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dawaj ten design nie z tej ziemi ! :popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Hej Anulek, Widzę, że towarzystwo czeka na fotki? To i ja się dołączę. Zostawiam czujkę Miłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.04.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aniu, no jak to jak wrażenia? REWELACYJNE Dziś w końcu do nas zaglądnęło słoneczko Czuję, że wiosna tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.04.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aniu super tablicowa ramka Czekamy na resztę zdjęć U nas dziś słoneczko ładnie się przebija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.04.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aniu, w Biedrze są pudełka w gazetowy wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aniu napisz mi proszę jaka jest cena za chromowanie? koniki robiłaś jestem wycieńczona szukaniem gotowego produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.04.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) No skoro już w końcu dobrnęłam to i ja czekam na nagrodę Aniu, w Biedrze są pudełka w gazetowy wzór No nie, teraz to i ja chyba muszę lecieć do tej biedronki Aniu jak podkładki? Podobają się? Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 08.04.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Teraz ja sobie pomarudzę FOTY FOTY:mad: U nas cudnie świeci od wczoraj:wave: i jest ciepło:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dopiero teraz znalazłam chwilkę od momentu napisania poprzedniego postu Nasz sypialniany zegar: Nie wróżę mu niestety długiej przyszłości. Mężowi za głośno tyka Odpowiem Wam później. Teraz wychodzę z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aniu, w Biedrze są pudełka w gazetowy wzór Dropku, byłam, widziałam. Dziękuję za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aniu napisz mi proszę jaka jest cena za chromowanie? koniki robiłaś jestem wycieńczona szukaniem gotowego produktu Oszałamiająca kwota 20 PLN za sztukę. Tylko się nie zmęcz szukaniem idealnego półproduktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aniu jak podkładki? Podobają się? I to jak! Aż szkoda używać. Jeszcze raz ślicznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts