narendil 08.04.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Nie wiem jak u Was i mam gorącą nadzieję, że inaczej. U mnie pada śnieg Ja się zaszczelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 08.04.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Nasz sypialniany zegar: Nie wróżę mu niestety długiej przyszłości. Mężowi za głośno tyka Taki znerwicowany? Nie wiem jak u Was i mam gorącą nadzieję, że inaczej. U mnie pada śnieg Ja się zaszczelę Proszę, powiedz, że się cofnęłaś w czasie i piszesz tego posta sprzed tygodnia temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Kochanego mam męża Wróciłam z pracy, dostałam obiad pod nos. Jem, a mąż mnie zagaduje. W pewnym momencie pyta, gdzie ta pufa o której wczoraj rozmawialiśmy. Ja, że oglądałam rano, ale nie kupiłam. Czemu? A bo pół forum będzie miało W tym momencie mąż wymownie spojrzał, narysował kółko na czole i przyniósł mi buty. Co miałam zrobić? Ubrałam się i poszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.04.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 narendil, właśnie wyniuchałam w innym wątku, że masz pufę - dlaczego więc nie ma zdjęć??? Ja podobnie argumentuję, że pół forum będzie miało, więc ja nie, ale tak tylko sobie tłumaczę na pocieszenie, bo złapałam wirusa i jestem uziemiona od kilku dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Taki znerwicowany? A bo ja go tam wiem? Może niedługo mi powie, że obrazki do niego gadają i obrażają jego mamusię? Proszę, powiedz, że się cofnęłaś w czasie i piszesz tego posta sprzed tygodnia temu... Aniu, chciałabym. Ale tydzień temu nie było puf w Biedronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 narendil, właśnie wyniuchałam w innym wątku, że masz pufę - dlaczego więc nie ma zdjęć??? Ilonko, bo ciemno Baterie w aparacie padły, a moja komórka ma beznadziejną lampę. Nie chcę straszyć. Ja podobnie argumentuję, że pół forum będzie miało, więc ja nie, ale tak tylko sobie tłumaczę na pocieszenie, bo złapałam wirusa i jestem uziemiona od kilku dni . A to Biedronka zwrotów nie przyjmuje? Niech mąż kupi Co Ci będzie w końcówce odmawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.04.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ilonko, bo ciemno Baterie w aparacie padły, a moja komórka ma beznadziejną lampę. Nie chcę straszyć. A to Biedronka zwrotów nie przyjmuje? Niech mąż kupi Co Ci będzie w końcówce odmawiał. On zawirusowany tak samo, wolałam, żeby dzisiaj nie wychodził. Inaczej już dawno by przede mną leżała . A gdzie planujesz ją umiejscowić i jaki masz kolor? No i oczywiście którą byś (obiektywnie) poleciła: turkusową czy szarą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 08.04.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Piękna ta pufa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.04.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aniula piękna ta Twoja galeria! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ja kupiłam tą ciemno szarą. Pierwotny plan był u Jakuba, ale mąż mi namieszał w głowie, że może przy narożniku I sama już nie wiem. Odnośnie koloru, to powiem tak. Szary jest bardzo uniwersalny. I dość ciemny. A ten turkus mi się z pokojem Twojego malucha od razu skojarzył. Normalnie pierwsza myśl. Najlepiej byłoby mieć od razu dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.04.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Fajnie zegar wpasował sie w galerię piknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.04.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ania pufę w Biedronie nabyłaś? Wczoraj je oglądałam w mojej osiedlowej, ale się nie zdecydowałam/Rozsądek zwyciężył - puf + lniejący kundel = dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Piękna ta pufa!!! Megiska, a ładnie to tak z ukrycia moją pufkę schowaną za fotelem kinowym podglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aniula piękna ta Twoja galeria! :yes: Dzięki! Zawsze chciałam coś takiego mieć. Marzenia się spełniają. Ania pufę w Biedronie nabyłaś? Wczoraj je oglądałam w mojej osiedlowej, ale się nie zdecydowałam/ Rozsądek zwyciężył - puf + lniejący kundel = dramat. Tak, w Biedronce. Podoba mi się. Kolejne małe marzenie spełnione. Nie wiem, co na to moja kocica i mój syn (mówiąc szczerze, nie wiem, które gorsze ), ale mąż stwierdził, że mój uśmiech jest wart więcej niż 99PLN i mam sobie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Fajnie zegar wpasował sie w galerię piknie jest vesi, dziękuję Powtarzaj mi to za każdym razem, kiedy wypełnię kolejną ramkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Anulek, Najpiękniejsza galeria!!! Koleżanki, które mają galerie się nie obrażają, ale dla mnie tak jest. I ten zegar... strzał w dziesiątkę. Powiedz mężu, że zegar zostaje, lepiej będzie jak on przejdzie do innego pokoju, niż zegar przewieszać. Przynajmniej pusty gwóźdź nie zostanie... PS A gdzie puf i podkładki? Że bez lampy zdjęcia zrobić nie można? Nie wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aniu ssstrrasznie smaczna ta Twoja galeria http://www.bangla.pl/forum/images/smilies/icon29.gifhttp://www.bangla.pl/forum/images/smilies/icon29.gif i zegar tez rewelacyjnie się wpasował Muszę stworzyć taką namiastkę w gabinecie i kupić czarny zegar:cool: A mężowi kup stopery do uszu Widziałam te pufy w gazetce, ale u mnie to chyba mogłaby wylądować tylko w sypialniach- na razie się wstrzymałam i pewnie będę żałować Czekam na resztę fot:lol2: ps. Na serio u Was śnieży?:eek: Matko to się chyba nigdy nie skończy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 09.04.2013 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A se weszłam z ciekawości na stronę biedrony popodglądać i se zapomniałam, że jeszcze nie pokazałaś http://img838.imageshack.us/img838/8519/imagescayfnodf.jpg ale jestem mądra Buziaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.04.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Bezwstydna podglądaczka Ja niby na drugim końcu Polski, a też sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ania zegar sprytnie się wpasował wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts