Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szybka ranna sesyjka pufy (pufa?) i podkładek :)

dzienny1.jpg

dzienny2.jpg

dzienny3.jpg

dzienny4.jpg

dzienny5.jpg

dzienny6.jpg

dzienny7.jpg

dzienny8.jpg

dzienny9.jpg

Koniec przerwy na kawę. Muszę chyba sobie większy kubek sprawić ;)

Wracam do pracy :bye:

PS. Jak mnie wkurza, że po wstawieniu zdjęć pogarsza się ich jakość :mad:

Ania pufa wygląda fajnie...ja wczoraj je macałam ale jakoś nie przypadły mi do gustu....po Twoich fotach wybiorę się dzisiaj na macanko nr 2...u nas były szare, beżowe, różowe i turkusowe...

Galerię Twoją kocham niezmiennie:hug:

u nas od rana deszcz ze sniegiem:bash::bash::bash: wczoraj powycinałam w ogrodzie co się dało i pewnie ciachnęłam tez to czego nie powinnam a dziś mamy bonanze....jestem skłonna uwierzyć, że wiosna umarła:mad:

Fajniutko wygląda.

Do tych co oglądałam u nas miałam podobne odczucia jak Anetka, tyle, że w mojej Biedronie już szarych niet. Różowa i turkusowa tylko były.

PS. Aniula oddawaj słońce.

U nas wczoraj było, a dziś nie ma więc poszło do Ciebie. A ja chcę to słońce z powrotem. ;)

Kochanego mam męża :lol2:

Wróciłam z pracy, dostałam obiad pod nos.

Jem, a mąż mnie zagaduje.

W pewnym momencie pyta, gdzie ta pufa o której wczoraj rozmawialiśmy.

Ja, że oglądałam rano, ale nie kupiłam.

Czemu?

A bo pół forum będzie miało :lol2:

W tym momencie mąż wymownie spojrzał, narysował kółko na czole i przyniósł mi buty.

Co miałam zrobić? Ubrałam się i poszłam :rotfl:

ja wczoraj ogladaja pufki , płakałam własnie ze pół forum będzie miało a ja nie bo w mojej nie było...to zapytał czemu nie mówiłam on mijał przynajmniej trzy po drodze :bash: powiedziałam trudno...ale turkus by łądnie u na kiedyś pasował ale juz jutro pewnie nie będzie nigdzie :cool:

Przed chwilą zadzownił , że kupił turkusową :D

Zegara zapomniałam pochwalić!! wśród ramek wygląda jak by zwsze miał tam być!! :yes:

Małż do tykania się przryzwyczaji!! :lol2:

Ja lubię jak zegar w domu tyka, :D powinnam mieć taki co by jeszcze co godzinę na alarm bił, może bym sie wtedy lepiej z czasem wyrabiała :lol2:

Pufa fajowa, ja bym sobie turkusową albo lepiej fuksję/różową pierdyknęła, ale nie mam jej nawet gdzie wstawić ;)

Ja dzisiaj troszką leniuchuję :lol2: wpadła moja ukochana teściówka i zabrała Antosia (nr 4) (ozdrowieńca) do siebie na troszkę!! Wróci dopiero około 17.00

Jako wyrodna matka, na prośbę Franka (nr 3) pozwoliłam zostać u kolegi do 16.30. potem do 17.30 ma hiszpański... więc do ok 15 jestem sama a do 17 nie mam młodych...:wave:

Ale fajnie...

Muszę tylko powiesić pranie, zapakować zmywarkę, zrobić obiad i zakupy dla mojej mamy, oraz przygotować zapytanie ofertowe na okna, rolety, bramę garażową i drzwi zewnętrzne i wewnętrzne i porozsyłać po firmach...:lol:

Hej!

Anula, powiedz mi, jakiej wielkości są Twoje tolomeo?

Potrzebne mi są dwie, po obu stronach wezgłowia, które ma ok 2,5m. Zastanawiam się, który rozmiar wybrać. Czy one mają możliwość składania się na bok?

Zegar fajnie wkomponował się w galeryjkę :yes:..znaczy, Ty go fajnie wkomponowałaś ;)