narendil 09.04.2013 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Wczoraj sypało, a dziś od rana znowu słońce Mam nadzieję, że już tak zostanie! Aniu, Aga, Justyś, dziękuję za uznanie zegara pośród ramek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.04.2013 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Szybka ranna sesyjka pufy (pufa?) i podkładek Koniec przerwy na kawę. Muszę chyba sobie większy kubek sprawić Wracam do pracy PS. Jak mnie wkurza, że po wstawieniu zdjęć pogarsza się ich jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ania, Puf fajnie u Ciebie wygląda o podkładkach nie wspomnę, chociaż co do jakości zdjęć i perspektywy to.... Na szczęście ratuje Cię wypchany kot, który wygląda jak żywy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.04.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ania pufa wygląda fajnie...ja wczoraj je macałam ale jakoś nie przypadły mi do gustu....po Twoich fotach wybiorę się dzisiaj na macanko nr 2...u nas były szare, beżowe, różowe i turkusowe... Galerię Twoją kocham niezmiennie:hug: u nas od rana deszcz ze sniegiem:bash::bash: wczoraj powycinałam w ogrodzie co się dało i pewnie ciachnęłam tez to czego nie powinnam a dziś mamy bonanze....jestem skłonna uwierzyć, że wiosna umarła:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.04.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Fajniutko wygląda. Do tych co oglądałam u nas miałam podobne odczucia jak Anetka, tyle, że w mojej Biedronie już szarych niet. Różowa i turkusowa tylko były. PS. Aniula oddawaj słońce. U nas wczoraj było, a dziś nie ma więc poszło do Ciebie. A ja chcę to słońce z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 kota wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.04.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 kota wymiata dokładnie Zegar fajnie się wpasował i pufa też. Szara i turkusowa najładniejsze wiem bo też je wczoraj macałam chyba pół forum poleciało do Biedrony pomacać pufe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 09.04.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Galeria fajna i pufa fajna - sama wydałabym na nią te szalone 99 zł, tylko u mnie nie ma biedronki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.04.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Aniu fajnie ta pufa u Ciebie się prezentuje W sklepie nie wydawała mi się taka fajna. Jednak ładne wnętrze dużo daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.04.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Kochanego mam męża Wróciłam z pracy, dostałam obiad pod nos. Jem, a mąż mnie zagaduje. W pewnym momencie pyta, gdzie ta pufa o której wczoraj rozmawialiśmy. Ja, że oglądałam rano, ale nie kupiłam. Czemu? A bo pół forum będzie miało W tym momencie mąż wymownie spojrzał, narysował kółko na czole i przyniósł mi buty. Co miałam zrobić? Ubrałam się i poszłam ja wczoraj ogladaja pufki , płakałam własnie ze pół forum będzie miało a ja nie bo w mojej nie było...to zapytał czemu nie mówiłam on mijał przynajmniej trzy po drodze powiedziałam trudno...ale turkus by łądnie u na kiedyś pasował ale juz jutro pewnie nie będzie nigdzie Przed chwilą zadzownił , że kupił turkusową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 09.04.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Zegara zapomniałam pochwalić!! wśród ramek wygląda jak by zwsze miał tam być!! Małż do tykania się przryzwyczaji!! Ja lubię jak zegar w domu tyka, powinnam mieć taki co by jeszcze co godzinę na alarm bił, może bym sie wtedy lepiej z czasem wyrabiała Pufa fajowa, ja bym sobie turkusową albo lepiej fuksję/różową pierdyknęła, ale nie mam jej nawet gdzie wstawić Ja dzisiaj troszką leniuchuję wpadła moja ukochana teściówka i zabrała Antosia (nr 4) (ozdrowieńca) do siebie na troszkę!! Wróci dopiero około 17.00 Jako wyrodna matka, na prośbę Franka (nr 3) pozwoliłam zostać u kolegi do 16.30. potem do 17.30 ma hiszpański... więc do ok 15 jestem sama a do 17 nie mam młodych... Ale fajnie... Muszę tylko powiesić pranie, zapakować zmywarkę, zrobić obiad i zakupy dla mojej mamy, oraz przygotować zapytanie ofertowe na okna, rolety, bramę garażową i drzwi zewnętrzne i wewnętrzne i porozsyłać po firmach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 09.04.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ivy17 brawa dla męża... pomyśl jak się odwdzięczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 09.04.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Tiaaa... zapomniałam sobie, że kuzyn Antosia dzisiaj do Antosia przyszedł na 2 godzinki (awaria opiekunki) widział ktoś mój mózg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Fajna sesyjka- niby rozgardiasz, a jak z katalogu:lol2: Aniu pufka cud-miód, podkładki też Sierściuch tym razem w ruchu:lol2: Chyba wiosnę poczuł. W piątek ma być u nas +16C:eek: To chyba niemożliwe:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.04.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Hej! Anula, powiedz mi, jakiej wielkości są Twoje tolomeo? Potrzebne mi są dwie, po obu stronach wezgłowia, które ma ok 2,5m. Zastanawiam się, który rozmiar wybrać. Czy one mają możliwość składania się na bok? Zegar fajnie wkomponował się w galeryjkę ..znaczy, Ty go fajnie wkomponowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 To jest gdzies w Polsce takie miejsce, gdzie nie ma Biedronki ? :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 To jest gdzies w Polsce takie miejsce, gdzie nie ma Biedronki ? :jawdrop::jawdrop: U mnie dzisiaj na schodach była biedronka. Minęłam ją jak szłam do pracy... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 U mnie dzisiaj na schodach była biedronka. Minęłam ją jak szłam do pracy... :lol2: Ania faktycznie masz głupawkę:lol2: http://4u.javka.pl/sdpe-http/7969/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ania faktycznie masz głupawkę:lol2: http://4u.javka.pl/sdpe-http/7969/2 To przez Venuskę, Gumiśkę i nie wiem jeszcze kogo... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 09.04.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Uwielbiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts