aneta s 01.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 02.01.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 narendil Najlepsze życzenia! Aby ten rok był lepszy od poprzedniego! Co do koloru czerwonego i pomarańczowego - dlaczego sądzisz, że się ze sobą gryzą? Wg mnie dobrze się ze sobą komponują! Miła świąteczna niespodzianka od pana z Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.01.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Nie wiem czy już to pisałam, czy nie ale lampa jest obłędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 02.01.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 ale cudna choinka , NO NO NO popisała się Pani . Oczywiście wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.01.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Co do koloru czerwonego i pomarańczowego - dlaczego sądzisz, że się ze sobą gryzą? Wg mnie dobrze się ze sobą komponują! Miła świąteczna niespodzianka od pana z Allegro No właśnie nie wiem dlaczego. Jakoś tak. Ale może się mylę? Oglądam różne zdjęcia. Może się przekonam. Poza tym, na litość, z czym tak naprawdę ja mam problem? Czerwony pojawiać się będzie w ozdobach świątecznych. Najwyżej u Jakuba też będzie biało-czarno-srebrna choinka! Ja naprawdę nie jestem normalna Bardzo lubię takie niespodzianki! Szkoda tylko, że bank jeszcze mi tej miłej nie sprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.01.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Nie wiem czy już to pisałam, czy nie ale lampa jest obłędna Jak dla mnie, to możesz to pisać codziennie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.01.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 ale cudna choinka , NO NO NO popisała się Pani . A dziękuję, dziękuję! Nieskromnie powiem, że mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.01.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ale lampa !!! ... jej ... cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 02.01.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 narendil świetny pomysł z "przemalowaniem" figurek, prezentują się super i lampa... piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 04.01.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Wpadam życzyć miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.01.2012 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dziękuję U mnie dziś piękne słoneczko było. Tęsknię za śniegiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.01.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 a ja nieeeeee dla mnie każda zima mogłaby tak wyglądać!!!! wszystkiego dobrego w Nowym Roku fajowe półeczki i chromowane koniki i lampa..... właśnie u bluezee dziś wałkujemy te Twoją kolorystykę, może zajrzyj tam? w ikea jest poducha, która pasowała by Ci do półeczek http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/vilmie-ruta-poduszka__0106423_PE254491_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.01.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Poduszka A gdzie szukać bluezee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 A gdzie szukać bluezee? Na wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 05.01.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Jestem ZA.. otworzeniem własnego wątku, powiesz jak to zrobić. Jakoś nie mogę wykminić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.01.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Jestem ZA.. otworzeniem własnego wątku, powiesz jak to zrobić. Jakoś nie mogę wykminić Pewnie za mocno szukasz Tu, w Galeriach będziesz zakładać? Na górze strony na tekstem: Forum: Galeria zdjęć domów Forumowiczów jest czerwony przycisk :Napisz nowy temat. Wymyślasz tytuł, piszesz pierwszą treść i masz swój watek Polecam jeszcze ten wątek. Znajdziesz tam porady, jak wstawiać zdjęcia. Jeśli będziesz miała jakieś pytania, nie krępuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Narendil, nadrobiłam zaległości:) Ależ ich było:oops: Choinka śliczna:) Ale koniki Wyszły cudownie! Lampa na trójnogu jest świetna, fenomenalnie wpasuje się w klimat Waszego mieszkania:) Półki też Super niespodzianka, co? W ogóle jak patrzę na Twoje inspiracje, to uwielbiam te klimaty. Choć u siebie ich nie widzę Ale patrzeć? Mmmm... Edytowane 5 Stycznia 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 05.01.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 znalazłam - załóż grupę, dziennik budowy, galerię.. napisz nowy temat - zapadł się pod ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 05.01.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) mam!!! wielkie dzięki za podp:) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?193766-oliwka-rozwa%C5%BCna-i-romantyczna&p=5101636#post5101636 nieśmiale zapraszam Edytowane 5 Stycznia 2012 przez arrass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.01.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Hej, hej! W końcu dodarłam. Ale masz świetną lampę! :) Uwielbiam takie na trzech nogach - a'la statyw. Znalazłam nawet niedawno jedną na Allegro, niestety cena rozbiła moje marzenia w drobny pył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts