nemi 10.04.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Aaaa ja zbieram teraz między innymi książki z Czarnrj Owcy Ooo, a ja od nich to chyba tylko Camillę Lackberg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.04.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 u mnie duzej kolekcji ksiazek nie ma, to sie nie pochwale (tak jak z ramkami;)) kupuje i nowe i uzywane, pojedyncze sztuki i 'seriami', ale i tak mam wszystkie wg koloru poustawiane (tak mniej wiecej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A ja czytam wszystko. Mama zawsze mówi, że książka mogłaby być o zimnym wychowie cieląt.... Ale musowo raz na 3-4 lata Małego Księcia Jak miałam chyba 13 lat, byliśmy z bratem 1,5 tyg. u takiej dlszej rodzniny. Mieli dzieci w tym samym wieku i nas zaprosili. I tam nie było w ogóle książek Przeczytałam prawie pół starego testamentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 10.04.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 książki... lubię kiedys po jakimś egzaminie cięzkim wyjątkowo jechalismy z kumplem do koleżanki na działkę i on do mnie mówi - no co Ty NA WAKACJE KSIAZKE BIERZESZ ? na półkach poustawiane mam różnie - niesymetrycznie, ale seriami też. Na razie są na jednym regale przerobionym ze starej szafy - wydaje sie mało, ale sa w głąb na 3 rzędy. Kupowałabym znacznie więcej, ale chwilowo A) nie mam kasy, B0) miejsca za wiele tez nie pozyczam tylko bliskim znajomym i mamie czy siostrze - bo niestety sporo do mnie nie wróciło. obecnie przyjaciółka prenumeruje serie kryminałów z Agathą Raisin - wiem, czytadło TYPOWE ale zasmiewamy się z głównej bohaterki do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.04.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Noo tak, kota nie ma, a myszy harcują Aniu, w ramach zastępstwa, zostawiaj tego swojego wypchanego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 11.04.2013 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ooo, a ja od nich to chyba tylko Camillę Lackberg. Camilkę Lackberg kocham miłością ogromną!! Ja układam autorami i seriami i równiutko Nie czytam w kibelku, ani przy jedzeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.04.2013 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 dziękuję noemi. Ale cięzko skompletować będzie całość . Że też nie ma wznowień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Że co? tez coś , my wszystkie złote dziewczyny jesteśmy :P:P A czy ja mówię że nie?! Nie wiem o co się tak oburzacie, bo ja Wam komplement powiedziałam - tylko taką trochę okrężną drogą A ja czytam wszystko. Ale musowo raz na 3-4 lata Małego Księcia [ATTACH=CONFIG]182832[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]182833[/ATTACH] A ja też czytam nałogowo ale najczęściej to co już znam - przynajmniej wiem że się nie rozczaruję A teraz przepraszam wszystkie wielbicielki Małego Księcia - dla mnie to coś podobnego do Paulo Coelho: za pierwszym czytaniem - WOW, za trzecim - pretensjonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.04.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A czy ja mówię że nie?! Nie wiem o co się tak oburzacie, bo ja Wam komplement powiedziałam - tylko taką trochę okrężną drogą Jezu, faktycznie okrężna jak nie wiem co... A ja też czytam nałogowo ale najczęściej to co już znam - przynajmniej wiem że się nie rozczaruję Ty jesteś jak inż Mamoń - zapadłaś na tzw. mamonizm A teraz przepraszam wszystkie wielbicielki Małego Księcia - dla mnie to coś podobnego do Paulo Coelho: za pierwszym czytaniem - WOW, za trzecim - pretensjonalne Jak przeczytasz tak jak ja 12 czy 13 razy to zmienisz zdanie jeszcze kilka razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Jezu, faktycznie okrężna jak nie wiem co... No to łopatologicznie: jakbym miała więcej Waszego perfekcjonizmu, organizacji i dociekliwości, to co prawda mój szanowny małżonek byłby bardziej zmęczony (bo on ceni sobie święty spokój i obiadki na stole, a nie lampy), ale za to ja miałabym ładniejszy dom Więc co to jest jak nie komplement - grzecznie się pytam?! Ty jesteś jak inż Mamoń - zapadłaś na tzw. mamonizm To prawda:yes: już dawno doszłam do tego wniosku:lol2: W dodatku, sądząc po mojej mamie, będzie coraz gorzej: ona z filmów ogląda już tylko "Anię z Zielonego Wzgórza" i adaptacje Jane Austen, bo we wszystkich innych filmach to albo przemoc albo sex:lol2: Jak przeczytasz tak jak ja 12 czy 13 razy to zmienisz zdanie jeszcze kilka razy... Chyba nie dam rady - wierzę na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.04.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Jezu, faktycznie okrężna jak nie wiem co... No to łopatologicznie: jakbym miała więcej Waszego perfekcjonizmu, organizacji i dociekliwości, to co prawda mój szanowny małżonek byłby bardziej zmęczony (bo on ceni sobie święty spokój i obiadki na stole, a nie lampy), ale za to ja miałabym ładniejszy dom Więc co to jest jak nie komplement - grzecznie się pytam?! No teraz to owszem, jestem kontenta.... To prawda:yes: już dawno doszłam do tego wniosku:lol2: W dodatku, sądząc po mojej mamie, będzie coraz gorzej: ona z filmów ogląda już tylko "Anię z Zielonego Wzgórza" i adaptacje Jane Austen, bo we wszystkich innych filmach to albo przemoc albo sex:lol2: O przepraszam na serialową wersję "Dumy i uprzedzenia" oraz "Rozważnej i Romantycznej" nie dam słowa powiedzieć. Towarzyszą mi prawie zawsze, gdy sama robię sobie manicure i pedicure - bo są długie, znam je na pamięć i nie muszę patrzeć w ekran... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ależ ja złego słowa nie mówię - też je lubię ja mam mam tv w kuchni (chwilowo mam nadzieję) bo lubię jak podczas gotowania coś znajomego mi miga w tv - nie mam poczucia straconego czasu ale widzę u siebie niepokojący trend - nie jestem już w stanie obejrzeć nawet kawałka "czasu honoru" czy "plutonu" (mąż lubi i jedno i drugie), bo autentycznie robię się wściekła;); absolutnie nie przeszkadza mi taka przemoc jak w sin city albo szklanej pułapce, bo jest oderwana od rzeczywistości, ale tamte filmy przypominają mi że jednak świat jest podły, a ja wolę go oglądać przez różowe okulary;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.04.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Kupiłam na westwingu kosz na śmieci do większej łazienki przecudnej urody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 11.04.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Kupiłam na westwingu kosz na śmieci do większej łazienki przecudnej urody... Poka poka! Aniu-Narendil, wracam do żywych i wrzucam Ci to: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80232223/?query=smycke od razu pomyślałam, że w Twoim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.04.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Aneczka, przyniosłam Twojemu analitycznemu umysłu kubek - KLIK a także trochę pepitek i szachownic oczywiście czarno-białych KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.04.2013 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Aniu ściskam z rana i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2013 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Hej, hej! Hop, hop! Może do niedzieli wyjdę na prostą. Miło mi, że zaglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2013 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Narendil, przepraszam, że u Ciebie, ale potrzebuję utweirdzić się w przekonaniu (i męża), żę ten dywan nam się podoba i będzie nam pasował... Pomożecie dziewczyny? http://www.arte.pl/environment/cache/images/310_0_productGfx_71c9796dcd4d8a4fa47ddb2ba92e52fe.jpg A jak nie ten to jaki żółty... Agatko, pytaj, pytaj. Ja bym chętnie podpowiedziała, ale kojarzę tylko Twoją kuchnię Wklej może więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2013 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Poka poka! Aniu-Narendil, wracam do żywych i wrzucam Ci to: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80232223/?query=smycke od razu pomyślałam, że w Twoim stylu Aneczka, przyniosłam Twojemu analitycznemu umysłu kubek - KLIK a także trochę pepitek i szachownic oczywiście czarno-białych KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK Dziękuję za miłe prezenty Nieźle mnie znacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dziękuję za miłe prezenty Nieźle mnie znacie. Narendilku... odrobinę, ale kolorki już kojarzę Kota czarna, ściany białe, dywan czarno - biały... Miłego dnia Aneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts