narendil 12.04.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Narendilku... odrobinę, ale kolorki już kojarzę Kota czarna, ściany białe, dywan czarno - biały... AHA! I tu Cię mam Ściany szare. Kolor wybierany w sklepie z małżonkiem przez chyba pół godziny. Biedak różnic kolorystycznych na tych paskach wzornika NCS szukał Miłego dnia Aneczko Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Wiosna idzie. Nosi mnie. Coś bym zmieniła. Może jakiś remoncik? Byłam z Jakubem w Castoramie. Jest jakaś idiotyczna loteria. Żeby wziąć udział potrzebny jest paragon. Nie mogłam dziecku odmówić zabawy i kupiłam zasłony W weekend zamówię mechanizmy do rolet i w końcu dziecko zyska zasłonięte okno. Mąż dzisiaj planuje wybrać właściwe zawiasy. Zobaczymy. Może będzie miał więcej szczęścia niż ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Wiosna idzie. Nosi mnie. Coś bym zmieniła. Może jakiś remoncik? A może jakiś czarno- biały gobelin? Trochę to czasochłonne, w międzyczasie wiosna minie... Byłam z Jakubem w Castoramie. Jest jakaś idiotyczna loteria. Żeby wziąć udział potrzebny jest paragon. Nie mogłam dziecku odmówić zabawy i kupiłam zasłony O, to ja też chcę loterię Mąż dzisiaj planuje wybrać właściwe zawiasy. Zobaczymy. Może będzie miał więcej szczęścia niż ja. Plany świetne trzymam kciuki za realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 A może jakiś czarno- biały gobelin? Trochę to czasochłonne, w międzyczasie wiosna minie... Zmówiłaś się z moim mężem? Wczoraj skomentował moje plany słowami: a może taką czarno-białą pufkę sama zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.04.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Zmówiłaś się z moim mężem? Wczoraj skomentował moje plany słowami: a może taką czarno-białą pufkę sama zrobisz chciałabym choć połowę twojej energii, mnie sie nadal nic nie chce, a tyyyle bym mogła mieć już zrobione leń leń leń ze mnie:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Po prostu z Twoim mężem znamy Twoje możliwości, doceniamy Cię i nie chcemy, żeby taki talent się marnował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Coś bym zmieniła. Może jakiś remoncik?. Ciekawe co na to szanowny małżonek? U nas cieplutko, ale pada. Jak nie urok, to:mad: Jedyny plus taki, ze po śniegu ani śladu:cool: Pokaż materiał- a zasłony będą gdzie? A rolety będziesz szyła sama?:eek: Zresztą mnie już nic u Ciebie Aniu nie zdziwi:rotfl: My zbieramy siły na jutrzejsze tapetowanie:sick: Miłego weekendziku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.04.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Zmówiłaś się z moim mężem? Wczoraj skomentował moje plany słowami: a może taką czarno-białą pufkę sama zrobisz Ja zrobiłam sweter ale wyszedł za duży może na pufę go przerobię Aniu ja pufki macałam i nie kupiłam bo mam już jedną filcową, czerwoną i mąż by mnie chyba udusił za kolejną Jak mi się ta filcowa nie wpasuje to jej wydziergam gustowne obicie Przynajmniej taki mam plan wiosenny aczkolwiek bardzo zmienny zależnie od kierunku wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.04.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Aneczka, Witam w poniedziałek i życzę Ci miłego i słonecznego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 15.04.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Aniu!! hop hop jak tam?? Wyszłaś na prostą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.04.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Aneczka? Gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 15.04.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Pewnie w marchwi wiosennej siedzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.04.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Cześć dziewczynki Ostatnie kilka dni jakieś niezbyt fajne były. I w życiu osobistym, i wirtualnym. Zawodowo też mnie przygniotło. Potrzebowałam resetu, chwili namysłu. Pomyślałam, przeżułam, przetrawiłam i jestem Niewiele się u nas dzieje. Walczymy z szafkami kuchennymi. Niestety, partactwo stolarza wyłazi. Mąż próbuje coś kombinować, ale byłam mocno zdołowana. No nic, pożyjemy zobaczymy. Zgodziłam się na nieco kontrowersyjny pomysł męża odnośnie szafek. Raz, że widzę, że mu zależy. Dwa, chyba mniej będzie widać niedoróbki fachowca. Kontynuuję pokój Jakuba. Zamówiłam mechanizmy do rolet rzymskich. Robię mu zegar. I szukam pomysłu, jak ogarnąć jego zabawki A jutro jadę do Krakowa Mąż jedzie w delegację, to się z nim zabiorę. Jak na mnie, to spontaniczna decyzja. Tylko jeden dzień myślałam Mam nadzieję, że coś sobie kupię, bo spędzić tyle godzin w samochodzie i wrócić z pustymi rękoma, to nie uchodzi Miłego dnia! U nas słońce. Aż chce się żyć Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 16.04.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Dzyń dzyń! Jestem! Matko, jak się cieszę, że w końcu ciepło i słonecznie! Wprawdzie za parę dni pewnie przyjdzie lato i znowu wszyscy będą narzekać (że gorąc i pot po tyłku leci), ale co tam! Przysięgam, że choćby było 40 stopni w cieniu, to nawet słówka nie pisnę. Aniu, kłopoty mają to do siebie, że zawsze kiedyś przemijają. A jak już przeminą, to tym bardziej docenia się te spokojne, słoneczne i beztroskie dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 16.04.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) A jutro jadę do Krakowa A koleżance to się stolice nie pomyliły? Walczymy z szafkami kuchennymi. Niestety, partactwo stolarza wyłazi. Co tam się z nimi dzieje, poza nietrafioną wysokością nóżek? Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.04.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Hej Aniu Dobrze że już lepiej Martwiłam się troszku A nie zboczycie po drodze do mnie w odwiedzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 16.04.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 W takim razie trzymam &&&& za pomysł męża i jego szybkie wykonanie A Tobie życzę udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.04.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Aniu trzymam kciuki za powodzeni wszystkich misji nie daj sie nikomu i niczemu i zostawiam coś na osłodę....bo sama nie zjem a szef przywlekł znowu a trzeba podnieść poziom cukru : http://a.pl/zdjecie-570431/wedel-ptasie-mleczko-waniliowe-420g-Product2 http://detalic.pl/images/961.jpg http://image.ceneo.pl/data/products/11308833/i-bahlsen-krakuski-serca-maslane-230g.jpg kawkę masz?? czy Ci zrobić ?? Mam pyszny syrop do kawy zamiast cukru http://www.kawowo.com.pl/118-161-large/monin-syrop-karmelowy-250ml.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 16.04.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 najważniejsze że znowu z nami jesteś dużo słońca posyłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Hej Aniu, ambitne masz plany:lol2:trzymam kciuki:hug:U nas właściwie to pogoda jest już letnia- dzisiaj ma być 18C:wave: Oby tak dalej:DNo i udanej wycieczki do Krakowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts