narendil 19.04.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 [ATTACH=CONFIG]184581[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]184581[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]184581[/ATTACH] Jaka śliczna symetria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.04.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Especially for you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 19.04.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Anka, jesteś MISZCZ !!!!! normalnie Słodowy mógłby Ci buty czyścić zazdroszczę chęci do pracy...mnie ostatnio taki leń złapał, że nawet nie chce mi się pisać, jaki a ostatnia rzecz, którą dłubałam, to były chyba motylki...dobry rok temu.... p.s. daję minusa za brak symetrii w układzie zszywek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.04.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ilusjon Twoje dzieło i relacje super określila, podpinam sie pod nią, mam nadzieję, że sie nie obrazi Aniu SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (tak na ucho Ci powiem, ze 20 lat temu też sama robiłam całą tapicerke do swojej starej rogówki :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Aniu jak dobrze że fajnie i miło spędziliście czas . Naładowanie baterii najważniejsze!!!!!! Fotorelacja świetna - ale bym sobie z Tobą po tych sklepach pospacerowała Proces powstawania zagłówka http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Brawo brawo brawo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.04.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ale zagłówek wyszedł Ci pierwsza klasa... Tak jak w super markowych sklepach meblowych Gratulki Widzę, że wyjazd super, spacerki sklepowe super i ekstra fotorelacja... Częściej musisz mieć spontaniczne wyjazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 19.04.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Byłaś wczoraj w Krakowie? Zdjęcie z TK to z Bonarki? - kurcze bo ja też wczoraj byłam w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.04.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Anusia - zdolna jesteś niesłychanie . Zagłówek wygląda rewelacyjnie. Cieszę się, że jesteś zadowolona z krakowskiej wycieczki. Nie zdążyłam Ci życzyć udanej wyprawy, ale Kraków w zasadzie tylko takie gwarantuje . Mając na uwadze naszą odległość od siebie, to całkiem blisko mnie grasowałaś . Już nie mogę się doczekać Twoich oświetleniowych DIY . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 19.04.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Aniu,jestem pod wrażeniem ,zagłówek pierwsza klasa No i super ,że wyjazd udany Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 19.04.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 powycieczkowe ! Czyli że polowanie się udało? Łóżkowy Adam Słodowy to po prostu mistrzostwo świata! Podziwiam zwłaszcza celność w lokowaniu guziczków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.04.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Widzę, ze wyprawa się udała Fajnie, że podładowałaś bateryjki Na ten metalowy barek na kółkach sama mam chrapkę tylko jeszcze nie wiem gdzie go wcisnąć a tutorial zapisuję, może kiedyś miś zmieni zdanie i będę miała szanse wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.04.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Zagłówek mistrzostwo :jawdrop:a ten instruktaż :jawdrop: Aniu cieszę się, że wyjazd udany:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.04.2013 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Aneczka - Wielka Galerianko i Tapicerko (o szafkach nocnych nie wspomnę, bo nie wiem jak odmienić - może Stolarko Szafek Nocnych?), Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.04.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 HA - chyba tez sobie zafunduje z mezem rocznicowa wycieczke do krk ikea! (moze sie skusi...15min i jestesmy na miejscu!) i w koncu poducha na laptopa bedzie moja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 20.04.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 O zesz!!! Zagłówek rewelacja!!!! Jestem w szoku!!! nie chcesz mnie odwiedzić??? Z pomocnikiem oczywiście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2013 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Ależ ze mnie gospodyni Wczoraj wieczorem nawet do siebie nie zajrzałam. A tu tyle miłych słów Especially for you [ATTACH=CONFIG]184589[/ATTACH] Ania, jak mi miło, że pamiętasz o mijej miłości do symetrii Anka, jesteś MISZCZ !!!!! normalnie Słodowy mógłby Ci buty czyścić zazdroszczę chęci do pracy...mnie ostatnio taki leń złapał, że nawet nie chce mi się pisać, jaki a ostatnia rzecz, którą dłubałam, to były chyba motylki...dobry rok temu.... Ania, jedyny sposób na moje ADHD to robić, robić i robić. Inaczej mnie rozsadza Mój mąż chętnie Ci odda co nieco mojego zapału. Biedak nie nadąża A motylki pamiętam. Zapadają w pamięć. p.s. daję minusa za brak symetrii w układzie zszywek Phi Ilusjon Twoje dzieło i relacje super określila, podpinam sie pod nią, mam nadzieję, że sie nie obrazi Aniu SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alu, ależ się cieszę, że Cię widzę Dziękuję w imieniu zagłówka. (tak na ucho Ci powiem, ze 20 lat temu też sama robiłam całą tapicerke do swojej starej rogówki :) ) Po cichu dodam, że wcale mnie to nie dziwi Aniu jak dobrze że fajnie i miło spędziliście czas . Naładowanie baterii najważniejsze!!!!!! Krótko i intensywnie, ale owocnie. Potrzebowaliśmy tego. Fotorelacja świetna - ale bym sobie z Tobą po tych sklepach pospacerowała Załatwione. Masz przecież jakieś sklepy u siebie. Sprzedamy dzieciaki i ..... Proces powstawania zagłówka http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Brawo brawo brawo!!!!!! Dzięki Ale zagłówek wyszedł Ci pierwsza klasa... Tak jak w super markowych sklepach meblowych Gratulki Arniś, dziękuję! Do markowych sklepów to mu brakuje, ale zrobiliśmy go sami. I to jest ważne. Widzę, że wyjazd super, spacerki sklepowe super i ekstra fotorelacja... Częściej musisz mieć spontaniczne wyjazdy Muszę. Muszę trochę zwolnić. Byłaś wczoraj w Krakowie? Zdjęcie z TK to z Bonarki? - kurcze bo ja też wczoraj byłam w Krakowie Mrówko, tak, to TK w Bonarce. Ale jak tam byłam w środę, więc się o cały dzień minęłyśmy Anusia - zdolna jesteś niesłychanie . Zagłówek wygląda rewelacyjnie. Ewuś, dziękuję Cieszę się, że jesteś zadowolona z krakowskiej wycieczki. Nie zdążyłam Ci życzyć udanej wyprawy, ale Kraków w zasadzie tylko takie gwarantuje . Mając na uwadze naszą odległość od siebie, to całkiem blisko mnie grasowałaś . Wycieczka udana. Choć, nie ukrywam, że mogłaby być dłuższa. Ale trzeba się cieszyć, że w ogóle była. Prawda? Fakt, można powiedzieć, że byłam rzut beretem od Ciebie Już nie mogę się doczekać Twoich oświetleniowych DIY . O, przekażę mężowi, że nie tylko ja czekam na moje przerówki lampowe Biedny wie, że cała elektryka w jego rękach. Aniu,jestem pod wrażeniem ,zagłówek pierwsza klasa No i super ,że wyjazd udany Ściskam Oleńko, miło mi Ściskam wzajemnie! powycieczkowe ! Czyli że polowanie się udało? Basiu, Z polowania jestem zadowolona. Wiadomo, mogłoby być więcej, ale i tak jest super. Druga stolica czeka Łóżkowy Adam Słodowy to po prostu mistrzostwo świata! Podziwiam zwłaszcza celność w lokowaniu guziczków . Dzięki! Z guziczka na guziczek było łatwiej. Ostatni to jak w masło. Widzę, ze wyprawa się udała Fajnie, że podładowałaś bateryjki Małgosiu, Zakupy kobiecie dobrze robią. Tylko mój mąż uważa, że nie te sklepy co trzeba odwiedziłam Na ten metalowy barek na kółkach sama mam chrapkę tylko jeszcze nie wiem gdzie go wcisnąć No właśnie. Za małe te chałupki mamy. a tutorial zapisuję, może kiedyś miś zmieni zdanie i będę miała szanse wykorzystać Mój mąż zmienił zdanie Więc i dla misia jest nadzieja Zagłówek mistrzostwo :jawdrop:a ten instruktaż :jawdrop: Aniu cieszę się, że wyjazd udany:hug: Anetko, dziękuję Aneczka - Wielka Galerianko i Tapicerko (o szafkach nocnych nie wspomnę, bo nie wiem jak odmienić - może Stolarko Szafek Nocnych?), Miłego weekendu [ATTACH=CONFIG]184719[/ATTACH] Ania, dobrze, że nie napisałaś Stolarko Okienna Wzajemnie! HA - chyba tez sobie zafunduje z mezem rocznicowa wycieczke do krk ikea! (moze sie skusi...15min i jestesmy na miejscu!) i w koncu poducha na laptopa bedzie moja!! Aniu, toż to prawdziwa wyprawa! Koniecznie sobie zafundujcie O zesz!!! Zagłówek rewelacja!!!! Jestem w szoku!!! nie chcesz mnie odwiedzić??? Z pomocnikiem oczywiście ;) Madziu, dziękuję za zaproszenie Ale sądząc po efektach betonowych, zagłówek to dla Ciebie bułka z masłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.04.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 O ja Cię, Aniu!!!!!!Ale zagłówek!!!!!!!!!!! - przepiękny!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 22.04.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 REWELACJA - zagłówek Już to było powiedziane (napisane), ale powtórzę: Mistrzyni z Ciebie i pomocnika też masz niczego sobie (mój to bardziej pomocnik kuchenny... ale też przydatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.04.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Aniu buziaki wieczorne zostawiam Co tam słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.04.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Trudno przejść obojętnie więc nie dodam nic innego "ino" to: :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts