admete 27.04.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Aniu mąż ma rację co do ziółek - z 2 donice bym na nie przeznaczyła Można stworzyć piękne i ładnie pachnące kompozycje Fajne a proste kompozycje powstają z iglaków i różnokolorowych żurawek - np jeden wysoki iglak z tyłu a przed nim po 2-3 sztuki 2 kolorów żurawek Tu jest tylko jeden kolor żurawek - uwielbiam to zdjęcie Tutaj dwa kolory żuraweczek Tu masz kompozycję z 3 iglaków, dodać np bordową żurawkę i włala Jak już będziesz mieć donice i znać ich wymiary to sobie w ogrodniczym po przymierzasz i dobierzesz kompozycję kolorystyczną Do jednej z doniczek dałabym na przód jakąś jednoroczną kwitnącą np na czerwono begonię?, żeby dać jakiś konkretny kolorek Tu inny kwiat - ale fajnie się zestawia z ciemną żurawką Aniu i koniecznie wrzosy zdjątko 1 zdjęcie 2 zdjęcie 3 zdjęcie 4 zmykam edit i koniecznie lawenda Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 29.04.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Rzeknę słówka ostrzeżenia co do trąby anielskiej: bardzo halucynogenna, a nawet śmiertelnie niebezpieczna (oczywiście po spożyciu jakiejkolwiek jej części). Niewskazana przy dzieciach i zwierzętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.04.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Aniu praca? czy weekend majowy? Wszyscy gdzieś wsiąkli - nuda na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.04.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Zupełnie zgłupiałam od tych skrzynek i roślinek. Wiem, że nic nie wiem. Dziękuję Wam za rady Na razie mam rozrysowane deski na skrzynki. Ale się waham, bo może jedna nie drewniane a metalowe? Po cichu powiem, że długi weekend mi plany krzyżuje. Sklepy zamykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.04.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Aniu praca? czy weekend majowy? Aguś, praca przed weekendem Chcę mieć choć trochę wolnego, to teraz na potrójnych obrotach robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.04.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 No to szybko załatwiaj co trzeba i miej chwilę oddechu Ja bym Ci szybko Twoje donice zapełniła Muszę się powstrzymywać przed zakupami roślinnymi teraz ogrodnicze dla mnie jak tikej jeszcze 2 miesiące temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 29.04.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Narendil, jeszcze parę inspiracji, z tej strony: http://www.jeffreyerb.com http://www.jeffreyerb.com/images/nyc_terrace_garden_jeffrey_erb_landscape.jpg http://www.jeffreyerb.com/images/nyc_roof_garden_jeffrey_erb_landscape_design2.jpg http://www.jeffreyerb.com/images/tribeca_garden_nyc_jeffrey_erb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.04.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 O skrzynkach i roślinkach nic nie wiem, to sobie cicho siedzę. Ale macham i miłej majówki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.05.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Aniu koniecznie zdaj nam relacje ze swoich robótek I odpocznij tez troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.05.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 o! ja na podobnym etapie tarasowych rozmyślań jestem! właśnie po trawki jadę.... i chyba dam do wyceny mój taras...marzą mi się dech ze żwirkiem połączone, coś jak tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.05.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Andżela doszły mnie słuchy że szyjesz rolety? rzymskie? bo ja też zamierzam do nas uszyć i przyszłam Cię pospieszyć co byś instrukcję zamieściła a ja bym mogła bezczelnie kopiować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 02.05.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Aricia piękne te Twoje inspiracje... proste i przez to uspokajające... Żeby tak jeszcze mieć taką powierzchnię do wykorzystania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.05.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Narendil, jeszcze parę inspiracji, z tej strony: http://www.jeffreyerb.com Gabi, jakie ładne! Dziękuję O skrzynkach i roślinkach nic nie wiem, to sobie cicho siedzę. Ale macham i miłej majówki życzę Dropku Ja też się znam Aniu koniecznie zdaj nam relacje ze swoich robótek I odpocznij tez troszkę Aguś, odpoczywam. Fizycznie może niekoniecznie, ale kilkanaście godzin z maszyną do szycia to doskonały reset umysłowy i psychiczny. Polecam Relację zdam, jak Jakub posprząta pokój o! ja na podobnym etapie tarasowych rozmyślań jestem! właśnie po trawki jadę.... i chyba dam do wyceny mój taras...marzą mi się dech ze żwirkiem połączone, coś jak tu: Aniu, fajnie wyglądają te trawy. Co kupiłaś? Ja się najbardziej boję, że mi zimy nie przeżyją. Ale może przesadzam? W końcu zawsze można znowu posadzić. Prawda? Żwirek super, ale nie w połączeniu w moim kotem i synem. Aricia piękne te Twoje inspiracje... proste i przez to uspokajające... Żeby tak jeszcze mieć taką powierzchnię do wykorzystania Prawda? Aż się chce usiąść. Aricia, ile Ty masz tego balkonu? Bo zaraz się okaże, że jak wyanna na kilku metrach kwadratowych zmieścisz całą dżunglę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.05.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Andżela doszły mnie słuchy że szyjesz rolety? rzymskie? bo ja też zamierzam do nas uszyć i przyszłam Cię pospieszyć co byś instrukcję zamieściła a ja bym mogła bezczelnie kopiować Powiem więcej. Już uszyłam Dwie rzymskie rolety. Dumna jestem z siebie, że hej! Efekty pokażę, jak Jakub doprowadzi pokój do stanu pozwalającego na wystawienie na widok publiczny Korzystałam z tego filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.05.2013 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Długi weekend mija pracowicie. Grille, plotki z dawno niewidzianą psiapsółką i rożne takie drobiazgi do pół-apartamentu Pokój Jakuba wzbogacił się o rolety i zegar. Uważam, że było warto spędzić długie godziny przy maszynie i pędzelku. A Wy? Mąż zażyczył sobie rolety do dużego pokoju. Jakub nowe pudełko na chusteczki. Tylko koniecznie w puzzle, mamusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.05.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Narendil osz TY ! Było warto! zdecydowanie Pokoik nabrał na "mocy" Świetnie się to wszystko komponuje Ja z daleka omijam szycie takich rolet ... wydaje mi się to pioruńsko trudne i pracochłonne Ile Kuba ma lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.05.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Zdecydowanie warto było :yes: Ale zdolniacha z Ciebie :jawdrop:,jestem pod wielkim wrażeniem .Ja do szycia mam dwie lewe ręce ,nawet z przyszyciem guzika miewam problemy :lol2: Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 04.05.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Anulka, rolety w punkcik! A jak idealnie spasowane z wzorkiem z łóżkowego zaplecka PS. gdybyś w ferworze majówkowym nie zaglądała do skrzynki, to szepczę na uszko, że maila wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Uważam, że było warto spędzić długie godziny przy maszynie i pędzelku. A Wy? :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :hug: ps jutro napiszę więcej bo jestem po grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 04.05.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Powiem więcej. Już uszyłam Dwie rzymskie rolety. Dumna jestem z siebie, że hej! Efekty pokażę, jak Jakub doprowadzi pokój do stanu pozwalającego na wystawienie na widok publiczny Korzystałam z tego filmiku. Obejrzałam filmik. Fascynujący. Ciekawe, ile rolet musiałabym uszyć, żeby uzyskać czas 4:53? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts