Venus_m 06.05.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Aniu ślicznie jest tylko dla mnie trochę już za dużo : ciapki na rolecie, kolorowy żyrandol, ciapki na zegarze - wszystko z osobna super, razem dla mnie za dużo - ale ja dzieci nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 06.05.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Długi weekend mija pracowicie. Grille, plotki z dawno niewidzianą psiapsółką i rożne takie drobiazgi do pół-apartamentu Pokój Jakuba wzbogacił się o rolety i zegar. Uważam, że było warto spędzić długie godziny przy maszynie i pędzelku. A Wy? Mąż zażyczył sobie rolety do dużego pokoju. Jakub nowe pudełko na chusteczki. Tylko koniecznie w puzzle, mamusiu sorki że wklejam z wszystkimi fotkami ale są takie pięęęęękne. pokoik:jawdrop: super. ale te poduszki przy łóżku szukam coś w tym stylu dla syna ale znalazłam jedynie takie akustyczne na allegro. Te są zapewne własnoręcznie przez zdolną mamę wykonane. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 06.05.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Narendil, dla mnie bomba! Wszystkiego w sam raz U mnie będzie nieco bardziej kolorowo bo pokój dla roczniaka, ale stopniowo będziemy w prszyszłości wyciszać kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.05.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Zegar też sama? No to jesteś moim mistrzem równych linii Poczekaj na pudełko na chusteczki Aniu ślicznie jest tylko dla mnie trochę już za dużo : ciapki na rolecie, kolorowy żyrandol, ciapki na zegarze - wszystko z osobna super, razem dla mnie za dużo - ale ja dzieci nie mam Justyś, na żywo jest łagodniej. Pokój nie jest mały i w większości szary. Ale czuję, że zbliżam się do granicy. Dorobię małemu jeszcze pudełko na chusteczki (na jego prośbę) i koniec. Ciapki? No wiesz co? Tak moje wypieszczone puzzle potraktować sorki że wklejam z wszystkimi fotkami ale są takie pięęęęękne. pokoik:jawdrop: super. ale te poduszki przy łóżku szukam coś w tym stylu dla syna ale znalazłam jedynie takie akustyczne na allegro. Te są zapewne własnoręcznie przez zdolną mamę wykonane. Gratuluje beato, miło mi, że Ci się podoba. Poduszki zrobione samodzielnie. Gąbka tapicerska i uszyte pokrowce. Narendil, dla mnie bomba! Wszystkiego w sam raz U mnie będzie nieco bardziej kolorowo bo pokój dla roczniaka, ale stopniowo będziemy w prszyszłości wyciszać kolory agatah, dziękuję Chciałam, żeby było kolorowo, ale nie pstrokato-kiczowato. W moim odczuciu udało mi się. Ale nie oszukuję się, że za kilka lat usłyszę mamo, zabierz te dziecinne kolory a na ścianie zamiast mapy Śródziemia zawiśnie plakat z trupią czaszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.05.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Co to ja jeszcze miałam...A! Cudne przecudne obicie fotela. To jakieś zamszo-aksamito-podobne? Też sama samiutka obijałaś, czy tym razem outsourcing? Puzzlowy zegar OCZYWIŚCIE zauważyłam. Niemożliwa jesteś, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.05.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ale nie oszukuję się, że za kilka lat usłyszę mamo, zabierz te dziecinne kolory a na ścianie zamiast mapy Śródziemia zawiśnie plakat z trupią czaszką Z doświadczenia (z dużo młodszym bratem) wiem, że etap czachy może być poprzedzony (o zgrozo!!!) etapem np. hiphopowym, strongmenowym czy innym badziewiasto-kiczastym. Niestety, dziesięciolatkowi nie wytłumaczysz, że plakat z Jethro Tull jest fajniejszy od plakatu z Criss-Cross czy He-Manem (ktoś to jeszcze pamięta?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.05.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Aniu wierzę na słowo i fakt że zdjęcie akurat pokazuje kąt z ciapkami w roli głównej znając Ciebie na pewno wszystkiego jest akurat...no to nasłodziłam dostanę ten wymiar dzyndzla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.05.2013 03:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Aniu wierzę na słowo i fakt że zdjęcie akurat pokazuje kąt z ciapkami w roli głównej znając Ciebie na pewno wszystkiego jest akurat...no to nasłodziłam :D dostanę ten wymiar dzyndzla? Mąż twierdzi, że: wymiary samego dzyndzla to mniej więcej 5x5 cm, wymiary kasety to mniej więcej 6x6 cm, po zaczepieniu kasety na dzyndzlu głębokość całości to niecałe 7 cm. Mąż głowy za dokładne wymiary nie daje, bo dostęp utrudniony. Bezpieczniej byłoby napisać do sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.05.2013 03:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Pomału zbieram się na pociąg Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.05.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Aniu super wyszly i rolety i zegar gratuluje i czekam na resztę pokazów jak już uszyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.05.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Pomału zbieram się na pociąg Miłego dnia! a gdzie to Pani jedzie proszę Pani tak rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dzięki :************ Sklep niestety nie odpisuje, będę musiała dzwonić i pytać o dzyndzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.05.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Aniu a gdzie Ty pojechała? Pokój jest mega dopracowany i każdy kolorowy szczególik jest bardzo potrzebny, w tworzeniu - jak zawsze u Ciebie - spójnej całości Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.05.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Aniu super wyszly i rolety i zegar gratuluje i czekam na resztę pokazów jak już uszyjesz nicol, dzięki Jak uszyję kolejne , nie omieszkam się pochwalić. Dzięki :************ Sklep niestety nie odpisuje, będę musiała dzwonić i pytać o dzyndzel A oni nie mieli urlopu? Dzwoniłaś? Wiesz już wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.05.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 a gdzie to Pani jedzie proszę Pani tak rano? Aniu a gdzie Ty pojechała? A w Warszawie byłam Spotkałam się Basią, pozachwycałam jej mieszkaniem, obleciałam kilka sklepów. Mąż jak zwykle zawiedziony, bo nic sobie nie kupiłam. Ale co ja poradzę, że nie produkują na mnie ubrań Mam mega katar, zatkane zatoki, głowa mi pęka. Podejrzewam, że nałożyły mi się przeziębienie (norma, gdy tylko robi się ciepło) i alergia. Żyć, nie umierać Zaraz chyba wejdę pod biurko i będę w cichości zdychać. Tylko te odgłosy kucia na korytarzu mnie rozpraszają. Czy wspominałam, że dokładnie na przeciwko mojego służbowego pokoju robią windę dla niepełnosprawnych? Kucie płytek, stropów i podobne atrakcje. Kurzu w pokoju mam na centymetr. A wycieram codziennie Ale co tam. Ciepło jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.05.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 żyć nie umierać Andżela byłaś w Wawie i nic cholero nie powiedziałaś?! wziełabym wolne i porwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.05.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Aniu z Twojego posta bije dobry humor, więc to najważniejsze - nie dawać się choróbskom U nas też objawy alergii się nasiliły - Oskar od dwóch dni lzawienie oczu, zatkany nos ja pokasluję - coś nas znowu atakuje Ale pogoda daje powera do wszystkiego Buziaki wieczorne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 08.05.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Cmok cmok!Zapraszam częściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.05.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 A w Warszawie byłam nic się nie przyznała fajnie ze wyjazd udany :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.05.2013 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts