Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Anka, nie bądź taka!!! podziel się w końcu namiarem na dealera!!! :lol2:

skąd Ty dziewczyno czerpiesz tyle energii ?? i co próba, to udana. Masz kochana wrodzony dar :yes:

Podpowiedz mi, bo wiem, że przejrzałaś mnóstwo stron z dywanami, czy znalazłaś gdzieś dywan w białoczarne paski? Taki w podobnym stylu, jak ten z ikei, ale lepszy jakościowo:

stockholm-dywan-tkany-na-pasko__56123_PE161531_S4.jpg

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zanabyłam sobie całkiem przyzwoite donice za naprawdę megarozsądną cenę !!!...tylko nie wiem, czy u Ciebie w pobliżu jest ten sklep :oops:

to taki ładny market budowlany JULA. w ubiegłym roku kupiłam komplet kwadratowych i w tym dokupiłam drugi, z tego samego materiału ale w zupełnie innym kształcie - walcowatym.

3 szt. za całe 129! ażeby było śmieszniej ;) teraz są po 99 pln :p

zdjęcie-kopia.jpg

zdjęcie.jpg

http://www.jula.pl/zestaw-doniczek-3-czesci-715115

Edytowane przez aricia

Andżela byłaś w Wawie i nic cholero nie powiedziałaś?! :mad: wziełabym wolne i porwała :yes:

No, nie powiedziałam :oops:

Następną razą baner wywieszę :lol2:

Aniu z Twojego posta bije dobry humor, więc to najważniejsze :lol: - nie dawać się choróbskom ;)

U nas też objawy alergii się nasiliły - Oskar od dwóch dni lzawienie oczu, zatkany nos ja pokasluję - coś nas znowu atakuje ;)

Ale pogoda daje powera do wszystkiego :cool:

Buziaki wieczorne zostawiam :hug:

Aga, i u nas podobnie. Jakub w czwartek wyszedł z przedszkolem na spacer.

Efekt? Czerwone ślepia, zatkany nos i pokasływanie w nocy.

Cmok cmok!

Zapraszam częściej!

:hug:

Basiu, myślę, że przed kolejną Wielkanocą dotrę!

nic się nie przyznała :mad:

fajnie ze wyjazd udany :yes::yes:

No, ja wstydliwa jestem.

Ale, Iwonko, spoko. W końcu spać razem będziemy :lol2:

Miłego dnia życzę :hug:

:hug:

Anka, nie bądź taka!!! podziel się w końcu namiarem na dealera!!! :lol2:

skąd Ty dziewczyno czerpiesz tyle energii ?? i co próba, to udana. Masz kochana wrodzony dar :yes:

Z szaleństwa :rolleyes:

Mąż się wczoraj mnie pytał, czy ja sama za sobą nadążam? Bo reszta świata już się zgubiła :lol2:

Podpowiedz mi, bo wiem, że przejrzałaś mnóstwo stron z dywanami, czy znalazłaś gdzieś dywan w białoczarne paski? Taki w podobnym stylu, jak ten z ikei, ale lepszy jakościowo:

Tylko na hamerykańskich stronach.

Bodajże na http://overstock.com

A, i jeszcze na http://scandinavianliving.pl coś było. Tylko, nie mam pojęcia, co oznacza, że dywan jest z plastiku :rolleyes:

Aniu

Zajebiście wyszły ci rolety w pokoju synka, jestem pod wieeelkim wrażeniem:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

zegar też superowy, tylko słabo widać czarne cyferki na ciemnym tle, nie chciałaś mieszać czarnych z białymi?

cały pokój synka jest wyjątkowy :yes:

przezdolna bestia z Ciebie :yes::D

vesi, dziękuję :D

Na żywo, te kolory nie są takie ciemne i cyferki się dość dobrze odznaczają.

Aniu rolety mega:jawdrop: o matko ile konsekwencji w pokoju młodego :cool: pięknie jest, bardzo mi się podoba:D

Przytulam Cie mocno :hug::hug::hug:zdrówka Aniu:hug:

Anetko, dziękuję :D

Przepięknie!!! :wave:

Megiska, halo :D

Cieszę się, że Ci się podoba!

Aniu miłej soboty :hug: jakies plany twórcze ?

Iwonko, plany były. W efekcie rozgrzebaliśmy kilka rzeczy, żadnej nie kończąc...

zanabyłam sobie całkiem przyzwoite donice za naprawdę megarozsądną cenę !!!...tylko nie wiem, czy u Ciebie w pobliżu jest ten sklep :oops:

to taki ładny market budowlany JULA. w ubiegłym roku kupiłam komplet kwadratowych i w tym dokupiłam drugi, z tego samego materiału ale w zupełnie innym kształcie - walcowatym.

3 szt. za całe 129! ażeby było śmieszniej ;) teraz są po 99 pln :p

[ATTACH=CONFIG]188472[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]188473[/ATTACH]

http://www.jula.pl/zestaw-doniczek-3-czesci-715115

Aniu, świetne te Twoje donice. Dzięki za pamięć!

Ale, na mojej prowincji Juli brak :(

Może, przy jakiejś okazji będzie mi po drodze.

Weekend można uznać za umiarkowanie udany :D

Rozgrzebaliśmy sporo, nic nie skończyliśmy.

Może za tydzień się uda.

Skrzynki na rośliny prawie skończone. Na razie dwie. Prezentują się całkiem, całkiem.

Opary farby alkidowej wprawiły mnie w cudowny humor ;)

Pan w Castoramie z wielkim zaangażowaniem pomagał mi wyliczyć wymiary desek (matko, ile tego było). Niestety, nie wykazał się zrozumieniem, gdy spytałam, czy wszystkie wkręty do stosowania na zewnątrz są takie żółtawo-złote.

:rotfl:

Kupiłam na Allegro szafkę na maszynę do szycia :lol2:

Fajna. Lata 70-te. Drewniana. Z żaluzją, bo z miejscem na otwieranie drzwiczek krucho ;)

Ciekawe, czy razem z szafką przyjdzie czas na jej modyfikację?

Wymyśliłam, jak chcę odmienić fotel, który stoi przy komputerze.

Muszę to zrobić jak najszybciej, bo mąż z Jakubem do spółki rozwalili tapicerkę na siedzisku. I systematycznie powiększają dziurę, wydłubując przy okazji gąbkę :mad:

Trzymajcie kciuki, bo pomysł jest dość czasochłonny.

Bierzemy się na poważnie za łazienki.

Łazienka duża:

Dorobić drzwiczki do wnęki i zrobić szuflady na pranie.

Pomalować umywalkę.

Wymienić syfon na ładny, chromowany.

Łazienka mała:

Kupić umywalkę i baterię.

Zrobić blat pod umywalkę.

Zrobić lustro.

Pytam, tylko, kiedy?

Bo za co to już chyba nie chcę ;)

Szaleństwo mnie gna. Nosi mnie.

Mąż nie nadąża.

Ja trzymam fason.

Miłego tygodnia!

Hej Aniu:bye:

pokój Jakuba wyszedł REWELACYJNIE:jawdrop:Wszystko jest tam w sam raz- i ilość rzeczy i kolorów:yes:

Czekam na realizację reszty pomysłów:lol:

Była w Wawie i nic nie powiedziała:mad: Chociaż przyznaję szczerze, że teraz trudno byłoby mi się wyrwać:(

Może następnym razem:hug:

Aniu rolety u Jakuba świetne :jawdrop: Zawsze wydawało mi się, że to jakaś wyższa filozofia ale na filmiku wygląda całkiem prosto, chyba zacznę zbierać na maszynę ;)

Zegar też ekstra i w ogóle cały pokój bardzo konsekwentny :yes:

Mam małe pytanko. Jak malowałaś szafeczki i łóżko w sypialni zostawała ci na powierzchni taka gęsia skórka czy wyszło raczej gładko? Nie wiem czy to wina wałka czy farby czy też tak ma być :confused:

fajne gumki do ścierania, jakos takos z Tobą mi sie skojarzyły :

http://media-cache-ak1.pinimg.com/736x/5d/42/13/5d421367c287d03f90c9e8309200beab.jpg

Ivy, gdzie widziałaś tego Tigera? Bo ja przyznaję, że we wtorek odkryłam ten sam sklep, na JPII. Jest ich więcej, czy pracujemy blisko siebie? :D