aricia 09.05.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Anka, nie bądź taka!!! podziel się w końcu namiarem na dealera!!! skąd Ty dziewczyno czerpiesz tyle energii ?? i co próba, to udana. Masz kochana wrodzony dar Podpowiedz mi, bo wiem, że przejrzałaś mnóstwo stron z dywanami, czy znalazłaś gdzieś dywan w białoczarne paski? Taki w podobnym stylu, jak ten z ikei, ale lepszy jakościowo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.05.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Aniu Zajebiście wyszły ci rolety w pokoju synka, jestem pod wieeelkim wrażeniem:jawdrop::jawdrop: zegar też superowy, tylko słabo widać czarne cyferki na ciemnym tle, nie chciałaś mieszać czarnych z białymi? cały pokój synka jest wyjątkowy przezdolna bestia z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.05.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Aniu rolety mega:jawdrop: o matko ile konsekwencji w pokoju młodego pięknie jest, bardzo mi się podoba:D Przytulam Cie mocno :hug::hug:zdrówka Aniu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 11.05.2013 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Przepięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.05.2013 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Aniu miłej soboty jakies plany twórcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.05.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Aniu miłego dnia życzę I jak plany tarasowe? Jakie roślinki Ci się spodobały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.05.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 (edytowane) zanabyłam sobie całkiem przyzwoite donice za naprawdę megarozsądną cenę !!!...tylko nie wiem, czy u Ciebie w pobliżu jest ten sklep to taki ładny market budowlany JULA. w ubiegłym roku kupiłam komplet kwadratowych i w tym dokupiłam drugi, z tego samego materiału ale w zupełnie innym kształcie - walcowatym. 3 szt. za całe 129! ażeby było śmieszniej teraz są po 99 pln http://www.jula.pl/zestaw-doniczek-3-czesci-715115 Edytowane 11 Maja 2013 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.05.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Andżela byłaś w Wawie i nic cholero nie powiedziałaś?! wziełabym wolne i porwała No, nie powiedziałam Następną razą baner wywieszę Aniu z Twojego posta bije dobry humor, więc to najważniejsze - nie dawać się choróbskom U nas też objawy alergii się nasiliły - Oskar od dwóch dni lzawienie oczu, zatkany nos ja pokasluję - coś nas znowu atakuje Ale pogoda daje powera do wszystkiego Buziaki wieczorne zostawiam Aga, i u nas podobnie. Jakub w czwartek wyszedł z przedszkolem na spacer. Efekt? Czerwone ślepia, zatkany nos i pokasływanie w nocy. Cmok cmok! Zapraszam częściej! Basiu, myślę, że przed kolejną Wielkanocą dotrę! nic się nie przyznała fajnie ze wyjazd udany :yes: No, ja wstydliwa jestem. Ale, Iwonko, spoko. W końcu spać razem będziemy Miłego dnia życzę Anka, nie bądź taka!!! podziel się w końcu namiarem na dealera!!! skąd Ty dziewczyno czerpiesz tyle energii ?? i co próba, to udana. Masz kochana wrodzony dar Z szaleństwa Mąż się wczoraj mnie pytał, czy ja sama za sobą nadążam? Bo reszta świata już się zgubiła Podpowiedz mi, bo wiem, że przejrzałaś mnóstwo stron z dywanami, czy znalazłaś gdzieś dywan w białoczarne paski? Taki w podobnym stylu, jak ten z ikei, ale lepszy jakościowo: Tylko na hamerykańskich stronach. Bodajże na http://overstock.com A, i jeszcze na http://scandinavianliving.pl coś było. Tylko, nie mam pojęcia, co oznacza, że dywan jest z plastiku Aniu Zajebiście wyszły ci rolety w pokoju synka, jestem pod wieeelkim wrażeniem:jawdrop::jawdrop: zegar też superowy, tylko słabo widać czarne cyferki na ciemnym tle, nie chciałaś mieszać czarnych z białymi? cały pokój synka jest wyjątkowy przezdolna bestia z Ciebie vesi, dziękuję Na żywo, te kolory nie są takie ciemne i cyferki się dość dobrze odznaczają. Aniu rolety mega:jawdrop: o matko ile konsekwencji w pokoju młodego pięknie jest, bardzo mi się podoba:D Przytulam Cie mocno :hug::hug:zdrówka Aniu:hug: Anetko, dziękuję Przepięknie!!! Megiska, halo Cieszę się, że Ci się podoba! Aniu miłej soboty jakies plany twórcze ? Iwonko, plany były. W efekcie rozgrzebaliśmy kilka rzeczy, żadnej nie kończąc... zanabyłam sobie całkiem przyzwoite donice za naprawdę megarozsądną cenę !!!...tylko nie wiem, czy u Ciebie w pobliżu jest ten sklep to taki ładny market budowlany JULA. w ubiegłym roku kupiłam komplet kwadratowych i w tym dokupiłam drugi, z tego samego materiału ale w zupełnie innym kształcie - walcowatym. 3 szt. za całe 129! ażeby było śmieszniej teraz są po 99 pln [ATTACH=CONFIG]188472[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]188473[/ATTACH] http://www.jula.pl/zestaw-doniczek-3-czesci-715115 Aniu, świetne te Twoje donice. Dzięki za pamięć! Ale, na mojej prowincji Juli brak Może, przy jakiejś okazji będzie mi po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.05.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Weekend można uznać za umiarkowanie udany Rozgrzebaliśmy sporo, nic nie skończyliśmy. Może za tydzień się uda. Skrzynki na rośliny prawie skończone. Na razie dwie. Prezentują się całkiem, całkiem. Opary farby alkidowej wprawiły mnie w cudowny humor Pan w Castoramie z wielkim zaangażowaniem pomagał mi wyliczyć wymiary desek (matko, ile tego było). Niestety, nie wykazał się zrozumieniem, gdy spytałam, czy wszystkie wkręty do stosowania na zewnątrz są takie żółtawo-złote. Kupiłam na Allegro szafkę na maszynę do szycia Fajna. Lata 70-te. Drewniana. Z żaluzją, bo z miejscem na otwieranie drzwiczek krucho Ciekawe, czy razem z szafką przyjdzie czas na jej modyfikację? Wymyśliłam, jak chcę odmienić fotel, który stoi przy komputerze. Muszę to zrobić jak najszybciej, bo mąż z Jakubem do spółki rozwalili tapicerkę na siedzisku. I systematycznie powiększają dziurę, wydłubując przy okazji gąbkę Trzymajcie kciuki, bo pomysł jest dość czasochłonny. Bierzemy się na poważnie za łazienki. Łazienka duża: Dorobić drzwiczki do wnęki i zrobić szuflady na pranie. Pomalować umywalkę. Wymienić syfon na ładny, chromowany. Łazienka mała: Kupić umywalkę i baterię. Zrobić blat pod umywalkę. Zrobić lustro. Pytam, tylko, kiedy? Bo za co to już chyba nie chcę Szaleństwo mnie gna. Nosi mnie. Mąż nie nadąża. Ja trzymam fason. Miłego tygodnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.05.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Aniu najważniejsze że złapałaś wiaterek w żagiel, tylko działać Ciekawa jestem skrzyń Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Hej Aniu pokój Jakuba wyszedł REWELACYJNIE:jawdrop:Wszystko jest tam w sam raz- i ilość rzeczy i kolorów:yes: Czekam na realizację reszty pomysłów:lol: Była w Wawie i nic nie powiedziała:mad: Chociaż przyznaję szczerze, że teraz trudno byłoby mi się wyrwać Może następnym razem:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 15.05.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Aniu rolety u Jakuba świetne Zawsze wydawało mi się, że to jakaś wyższa filozofia ale na filmiku wygląda całkiem prosto, chyba zacznę zbierać na maszynę Zegar też ekstra i w ogóle cały pokój bardzo konsekwentny Mam małe pytanko. Jak malowałaś szafeczki i łóżko w sypialni zostawała ci na powierzchni taka gęsia skórka czy wyszło raczej gładko? Nie wiem czy to wina wałka czy farby czy też tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.05.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 fajne gumki do ścierania, jakos takos z Tobą mi sie skojarzyły :http://media-cache-ak1.pinimg.com/736x/5d/42/13/5d421367c287d03f90c9e8309200beab.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 17.05.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 fajne gumki do ścierania, jakos takos z Tobą mi sie skojarzyły : http://media-cache-ak1.pinimg.com/736x/5d/42/13/5d421367c287d03f90c9e8309200beab.jpg Ivy, gdzie widziałaś tego Tigera? Bo ja przyznaję, że we wtorek odkryłam ten sam sklep, na JPII. Jest ich więcej, czy pracujemy blisko siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.05.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Ivy, gdzie widziałaś tego Tigera? Bo ja przyznaję, że we wtorek odkryłam ten sam sklep, na JPII. Jest ich więcej, czy pracujemy blisko siebie? a którego masz na myśli - przy ONZ czy w "pawilonach wśród kebabów " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 17.05.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 a którego masz na myśli - przy ONZ czy w "pawilonach wśród kebabów " ? O, czyli jest ich więcej. A ja naprawdę po raz pierwszy zobaczyłam tę sieć. Ja mówięo tym przy rondzie ONZ. Jak się dobrze wychylę, to widzę go z okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.05.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 ja mam do niego jakies 3 minuty prze rozkopane metro , zasłania mi budynek Orange Drugi jest pomiędzy al. solidarności a Nowolipki -po przeciwnej stronie niż sex shopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 17.05.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Jak jeszcze napiszesz, że kończysz o 16 i wsiadasz do tramwaju na przystanku rondo ONZ, to będę się od dziś jak głupia czaić na panią z pawim piórkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.05.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 kończę o 16 wsiadam na onz lub pod hala jak robię zakupy i jadę ale tylko 3 przystanki w stronę arkadii chociaż teraz to spacerkiem bo mam niedaleko więc trochę ruchu. muszę wygrzebać moje kolczyki z pawim piórkiem hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts