wyanna 17.05.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 A to nie, nie będę się rozglądać, bo ja na Ursynów jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.05.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Aniu najważniejsze że złapałaś wiaterek w żagiel, tylko działać Ciekawa jestem skrzyń Buziaki Skrzynie się ślimaczą... Mąż też łapie wiatr w żagle Wymyślił, że ruszymy z tarasem i położymy drewno No bo jak przyjdą znajomi, to miło będzie wyjść na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.05.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Hej Aniu pokój Jakuba wyszedł REWELACYJNIE:jawdrop:Wszystko jest tam w sam raz- i ilość rzeczy i kolorów:yes: Czekam na realizację reszty pomysłów:lol: Aga, dziękuję Rety, co tu zrobić, żeby dona 48 godzin? Nie wyrabiam z sobą i z realizacją pomysłów Była w Wawie i nic nie powiedziała:mad: Chociaż przyznaję szczerze, że teraz trudno byłoby mi się wyrwać Może następnym razem:hug: W końcu się na pewno spotkamy Na zlot się nie wybierasz, czy coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.05.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Aniu rolety u Jakuba świetne Zawsze wydawało mi się, że to jakaś wyższa filozofia ale na filmiku wygląda całkiem prosto, chyba zacznę zbierać na maszynę Zegar też ekstra i w ogóle cały pokój bardzo konsekwentny Małgosiu, Zbieraj na maszynę. To dobra inwestycja A okien masz sporo, o ile dobrze pamietam. Mnie też się wydawało, że rolety to trudna sprawa. A tu taka miła niespodzianka. Mam małe pytanko. Jak malowałaś szafeczki i łóżko w sypialni zostawała ci na powierzchni taka gęsia skórka czy wyszło raczej gładko? Nie wiem czy to wina wałka czy farby czy też tak ma być Wyszło raczej gładko. Farba nie może być za rzadka. A wałka używam takiego z gąbki. U Ciebie wkleiłam jakiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.05.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 fajne gumki do ścierania, jakos takos z Tobą mi sie skojarzyły : http://media-cache-ak1.pinimg.com/736x/5d/42/13/5d421367c287d03f90c9e8309200beab.jpg Ależ fajne! Kolejny sklep, którego nie mam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 17.05.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Ależ fajne! Kolejny sklep, którego nie mam u siebie To przyjeżdżaj! Kolejny sklep, który mam u siebie, ale z którego poznaniem zaczekam na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 o wy Warszawiany pewnie się nie raz mijałyśmy bo ja w okolicach Ronda ONZ bywam często u Klajenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.05.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 To przyjeżdżaj! Kolejny sklep, który mam u siebie, ale z którego poznaniem zaczekam na Ciebie To już pomału tradycją, Basiu, staje o wy Warszawiany pewnie się nie raz mijałyśmy bo ja w okolicach Ronda ONZ bywam często u Klajenta Żeby nie być tak całkiem poza dyskusją, to wtrącę, że wiem, gdzie jest rondo ONZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 W końcu się na pewno spotkamy Na zlot się nie wybierasz, czy coś się zmieniło? Aniu nie wiem.. bardzo bym chciała, ale do 15 czerwca mamy deadline na projekt co jest równoznaczne temu, że będę miała jeszcze gorszy kocioł niż mam teraz:eek: Jak pewnie zauważyłaś nawet na forum nie mam czasu pisać, a co dopiero jechać na zlot czarownic:bash: Lecę do siebie wstawić obiecane fotki fotelika gabinetowego i to tyle na dzisiaj, bo mi się oczy kleją... Buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Andżelo co brązów nie lubisz, wpadnij proszę i zagłosuj który frez na nasze drzwi będzie git, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.05.2013 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Aniu miłego rozpoczęcia tygodnia przyszłam życzyć Żeby nie być tak całkiem poza dyskusją, to wtrącę, że wiem, gdzie jest rondo ONZ Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.05.2013 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Aniu nie wiem.. bardzo bym chciała, ale do 15 czerwca mamy deadline na projekt co jest równoznaczne temu, że będę miała jeszcze gorszy kocioł niż mam teraz:eek: Jak pewnie zauważyłaś nawet na forum nie mam czasu pisać, a co dopiero jechać na zlot czarownic:bash: Lecę do siebie wstawić obiecane fotki fotelika gabinetowego i to tyle na dzisiaj, bo mi się oczy kleją... Buziaki:bye: Aguś, byłam, widziałam. Ale się chyba jeszcze nie uzewnętrzniłam Ja też ostatnio w biegu. Szkoda, że na zlot nie dotrzesz. Ale w zupełności rozumiem. Ja rok temu w pracy się nie mogłam wyrwać. W tym roku kombinuję jak koń pod górkę, żeby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.05.2013 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Andżelo co brązów nie lubisz, wpadnij proszę i zagłosuj który frez na nasze drzwi będzie git, dzięki Byłam I cuś nawet wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.05.2013 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Aniu miłego rozpoczęcia tygodnia przyszłam życzyć Wzajemnie Ja też Jak jeszcze dodamy, że wiemy, gdzie jest Nowaka-Jeziorańskiego to hohoho! Takie z nas znawczynie stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.05.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 a ja na taras chciałabym sobie popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.05.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 A to nie, nie będę się rozglądać, bo ja na Ursynów jadę chowam zatem pawie oczka, ale może kiedyś jak będe jechała w drugą stronę to wyciągnę z kasetki na biżu Żeby nie być tak całkiem poza dyskusją, to wtrącę, że wiem, gdzie jest rondo ONZ Ja też o wy Warszawiany pewnie się nie raz mijałyśmy bo ja w okolicach Ronda ONZ bywam często u Klajenta czyli kolejny zlot na rondzie ONZ Aniu a ty przyjezdzasz wczesniej czy w dzień zlotu do W-wy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 20.05.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Czekamy na fotki tarasu :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.05.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 chowam zatem pawie oczka, ale może kiedyś jak będe jechała w drugą stronę to wyciągnę z kasetki na biżu Na 31 maja je wdziej. No, chyba, że z gazetami będziemy paradować na dworcu Aniu a ty przyjezdzasz wczesniej czy w dzień zlotu do W-wy ? Nie wiem Musimy Ali spytać o której planuje ruszać. A ja wtedy się dostosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.05.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 a ja na taras chciałabym sobie popatrzeć Czekamy na fotki tarasu :popcorn: Oj, ale to na razie malutka zajawka Czeka mnie jeszcze sporo pracy, bo trzeba wszystko zabarwić na szaro () i zabezpieczyć. Nasza drewniana podłoga Wersja budżetowa, bo z gotowców, ale cieszy jak nie wiem co. Tym bardziej, że początkowo miała być sztuczna trawa w pięknej oczojebnej zieleni. I nasz pomocnik donicowy. Poszukuję czegoś szarego do zabezpieczenia tych paneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 20.05.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 No i super jest . Ja bym to wybarwiła pod kolor okien ,ale wiem ,ze ich nie lubisz ,dlatego rozumiem decyzję o szarym Dobrze ,że nie będzie sztucznej trawy ,bo dla mnie jest ona okropna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts