vesila 24.05.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ania, ty se uszyłaś tą poduchę pod pupę?? ja myślałam że poszewkę na poduszkę która jest na tym krześle. jacieniemogę... pare miesiecy temu maszynę dostała i szyje jak zawodowa krawcowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.05.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) Narendil tez myślałam ze to marszczenie to zamysł artystyczny :)i tej wersji się trzymaj a poducha sama wiesz że świetna zdolniacho Ty Edytowane 25 Maja 2013 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 24.05.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Piękna poducha. Razem z tym krzesłem pasowałaby mi do kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.05.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Aniu ważne że własnoręcznie uszyta a że się marszczy....kogo to obchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.05.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Samochodem A cio? To dobrze, jak do tej pory nie obsadzisz balkonu to podzielę się roślinkami I http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif na krzesełko - już chyba nie ma dla Ciebie rzeczy niemożliwych Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.05.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Uwielbiam krzesło! Poducha wyszła zawodowo. Też myślałam, że marszczenia to celowy zabieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.05.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Oj tam, marszczy się, ale ślicznie i symetrycznie. Gratulacje O, właśnie. Ania, dzięki! Moje marszczenia są symetryczne A właśnie miałam zapytać, jakie sztuczki magiczki zastosowałaś, że takie ładne marszczenie Ci wyszło . Poważnie - podoba mi się. No i pięknie ten szary wygląda z teakiem. W związku z czym pod groźbą klątwy zabraniam malowania krzesła (w sensie - drewnianych części)! Basiu, sztuczka nazywa się niewprawna krawcowa szyje lamówkę z grubego materiału i sznurówki Masz rację, po zrobieniu siedziska na szaro, brąz krzesła nie razi A jak dorobię oparcie, to będzie zupełnie ok fachowa literatura na stoliku Się wie Ania, ty se uszyłaś tą poduchę pod pupę?? ja myślałam że poszewkę na poduszkę która jest na tym krześle. jacieniemogę... pare miesiecy temu maszynę dostała i szyje jak zawodowa krawcowa vesi, uszyłaś to za dużo powiedziane. Obiłam Ale lamówkę własnoręcznie zrobiłam. Dzięki! Narendil tez myślałam ze to marszczenie to zamysł artystyczny :)i tej wersji się trzymaj a poducha sama wiesz że świetna zdolniacho Ty Dzięki mugatko No, to marszczenie to nie do końca miało być, ale się sama przed sobą tłumaczę, że to pierwszy raz Piękna poducha. Razem z tym krzesłem pasowałaby mi do kanapy Krzesła i poduchy nie oddam Ale mogę się powiedzieć, że tkaniny poduszkowe kupowane tutaj: http://www.tkaniny.net Aniu ważne że własnoręcznie uszyta a że się marszczy....kogo to obchodzi? Justyś, Szczęśliwie, na żywo, marszczenie się tak nie rzucają w oczy. To dobrze, jak do tej pory nie obsadzisz balkonu to podzielę się roślinkami I http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif na krzesełko - już chyba nie ma dla Ciebie rzeczy niemożliwych O matko, Aga, ale weź pod uwagę, że ja dzieckiem i jego majdanem jadę Nie wiem ile miejsca zostanie. Ale może coś tam Ci skubnę Ponoć kradzione najlepiej rośnie. Jest jeszcze kilka rzeczy, które na chwilę obecną wydają mi się niemożliwe. Przykładowo wiercenie w ścianach Uwielbiam krzesło! Poducha wyszła zawodowo. Też myślałam, że marszczenia to celowy zabieg Dropku, dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) pare miesiecy temu maszynę dostała i szyje jak zawodowa krawcowa Się zgadzam:yes: Aniu jetseś moim krawieckim Miszczem Chylę czoła, a marszczenia dodają uroku:) Pufka też wygląda obłędnie:cool: Edytowane 27 Maja 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.05.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Krzesła i poduchy nie oddam Ale mogę się powiedzieć, że tkaniny poduszkowe kupowane tutaj: www.tkaniny.net A nie mogłaś znaleźć ich na jakimś PORZĄDNIEJSZYM portalu? Te dziady od 22 KWIETNIA nie potrafią zrealizować mojego zamówienia. A teraz nagle cofnęli je i o 20 zł zwiększyli cenę materiału:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.05.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Oj dzieje się u Ciebie balkonowo aż pozazdrościła tobie i Adze tych zmagań z zieleniną i odkopałam mój projekt ogrodu komponuje sobie listę chciejstw ale puki co, w tym roku nasz ogród to czysta natura Tutaj są żurawki w szarych donicach i w szczelinie przy deskach podłogowych kostrzewy. Kostrzewa sina ma fajny szary kolor Rojniki też mają piękne szarawe kolorki i dogadają się z kostrzewą. A może w ramach akcentu kolorystycznego kocimiętka, ma małe wymagania, szarawe liście i ucieszy czarną panterę Fotel śliczny Ten kolor nóżek z nowym szarym obiciem wygląda genialnie Edytowane 27 Maja 2013 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 27.05.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Super poducha!! a moze jak wklad bedzie bardziej wypchany to sie nie bedzie marszczyc? tak czy innaczej - super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.05.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Narendil fajowa ta poduszka i myślę że te marszczenia są całkiem ok. Anetko, dziękuję Się zgadzam:yes: Aniu jetseś moim krawieckim Miszczem Chylę czoła, a marszczenia dodają uroku:) Pufka też wygląda obłędnie:cool: Oj, Aga, nie zawstydzaj mnie Do miszcza to mi jeszcze daleko. Ale już wiem, dlaczego igły tapicerskie są okrągłe Muszę sobie taką sprawić. Pufka również dziękuje A nie mogłaś znaleźć ich na jakimś PORZĄDNIEJSZYM portalu? Te dziady od 22 KWIETNIA nie potrafią zrealizować mojego zamówienia. A teraz nagle cofnęli je i o 20 zł zwiększyli cenę materiału:mad: Aniu, ale lipa Szkoda, bo mają duży wybór świetnych tkanin. Fakt, ja u nich dość dawno kupowałam, ale wszystko było w porządku. Odpowiadają chociaż na maile? Oj dzieje się u Ciebie balkonowo aż pozazdrościła tobie i Adze tych zmagań z zieleniną i odkopałam mój projekt ogrodu komponuje sobie listę chciejstw ale puki co, w tym roku nasz ogród to czysta natura Tutaj są żurawki w szarych donicach i w szczelinie przy deskach podłogowych kostrzewy. Kostrzewa sina ma fajny szary kolor Rojniki też mają piękne szarawe kolorki i dogadają się z kostrzewą. A może w ramach akcentu kolorystycznego kocimiętka, ma małe wymagania, szarawe liście i ucieszy czarną panterę Fotel śliczny Ten kolor nóżek z nowym szarym obiciem wygląda genialnie Małgosiu, dziękuję za zdjęcie. Super to wygląda! Na razie ostatnie deszcze zupełnie mi pokrzyżowały plany. Za mokro, by olejować Cieszę się, że fotel się podoba Super poducha!! a moze jak wklad bedzie bardziej wypchany to sie nie bedzie marszczyc? tak czy innaczej - super! nicol, mówisz o siedzisku fotela? Tam już się nic nie da wypchać. To drewniana rama obłożona po bokach gąbką. A na to mój materiał mocowany od spodu do ramy. Pomarszczyło mi się przy wszywaniu lamówki (kedry?). Zachciało mi się dekoracyjnego wykończenia No, ale człowiek się uczy na błędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.05.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Aniu, ale lipa Szkoda, bo mają duży wybór świetnych tkanin. Fakt, ja u nich dość dawno kupowałam, ale wszystko było w porządku. Odpowiadają chociaż na maile? Cośtam odpowiadają. Ale z samych przeprosin nic nie wynika... Dzisiaj się okazało, że mogą mi zrealizować moje zamówienie po cenie niższej, czyli tej, po której kupiłam, ale nie dostanę zamówionych próbek, bo do 31.05 ich wykrojnia czy projektownia czy co tam mają od próbek nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.05.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 ojoj Aniu widzę że robisz kolejny doktorat przynajmniej masz fach w ręku jakby nie daj Boze cóś to spokojnie możesz żyć z krawiectwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.05.2013 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Jest jeszcze kilka rzeczy, które na chwilę obecną wydają mi się niemożliwe. Przykładowo wiercenie w ścianach Nie wierzę że jeszcze nie wierciłaś Miłego dnia Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.05.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Cześć Aneczka Wiercisz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 28.05.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Poducha super ale najbardziej podoba mi się podłoga na balkonie Zazdroszczę i sama planuję drewno na balkonie (na razie marze o tym ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.06.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Aneczko, babo Ty moja Rozwarcie, poczęcie, jak nic będzie mi się z Tobą kojarzyć Dojechałaś juz moja rówieśniczko? dawaj znać żebyśmy się nie martwiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.06.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Anulka było miło Cię poznać Cieszę się że nie musiałaś na centralnym koczować, chociaż może jacyś mili żołnierze by się znaleźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.06.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Anula pisałyśmy równo posty, Ty u mnie ja u Ciebie Ciesze się, ze dotarłaś bez przygód, cała i zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts