Magdzinska 01.06.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ania super kobito, gaduło straszna :hug: Cieszę się ogromnie że Cię poznałam:yes: Mam nadzieję, na to się powtórzy to wtedy sprostujesz tą historię o 11 cm, skoro mąż dostarczył nowych informacji:lol2: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 01.06.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Anulka było miło Cię poznać Cieszę się że nie musiałaś na centralnym koczować, chociaż może jacyś mili żołnierze by się znaleźli Iwona super było Cię poznać osobiście i pogadać do rana:yes: Musimy to kiedyś powtórzyć :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.06.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Iwona super było Cię poznać osobiście i pogadać do rana:yes: Musimy to kiedyś powtórzyć :hug: Madziula było super, i jak widać nie było sie czego bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 02.06.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ja się jeszcze u Ciebie nie witałam, więc czynię to teraz. Bardzo mi było miło, że miałam okazję Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.06.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 matko 11 cm i rozwarcie nie powiem jak się mi to wszystko łączy w całość Aniu gaduło i rybojadzie super było Cię znowu zobaczyć. Mam nadzieję do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.06.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Aniu,strasznie się cieszę ,że mogłam Cię poznać .Jesteś super babka .Mam straszny niedosyt ;)i czekam na powtórkę ,żeby móc to nadrobić Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.06.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Aniu bardzo się cieszę, że miałam okazję poznać Cię osobiście. :hug: Dziękuję za towarzystwo w podróży, rozmowa z Tobą była dla mnie wielką przyjemnością. Mam nadzieję, że będę mogła jeszcze nie raz podwieźć Cie na zjazd. Jesteś super babeczką i bardzo podoba mi się Twój stosunek do M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.06.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Kochane, kto nie był niech żałuje Widzę, ile straciłam w zeszłym roku. Baterie pozytywnie naładowane. Mąż nie wierzy, że do 3 nad ranem siedziałam. Ja, śpioch numer jeden Aneczko, babo Ty moja Rozwarcie, poczęcie, jak nic będzie mi się z Tobą kojarzyć Dojechałaś juz moja rówieśniczko? dawaj znać żebyśmy się nie martwiły Marta, kochanie, mam nadzieję, że już zapamiętasz, że dzieci się poczyna a nie zapładnia Ej, i tylko z tym Ci się będę kojarzyć :P Anulka było miło Cię poznać Cieszę się że nie musiałaś na centralnym koczować, chociaż może jacyś mili żołnierze by się znaleźli Iwonko, ja również się cieszę I dzięki serdecznie za podwiezienie pod samo wejście dworca. A żołnierze najlepsi nocą Ania super kobito, gaduło straszna :hug: Cieszę się ogromnie że Cię poznałam:yes: Mam nadzieję, na to się powtórzy to wtedy sprostujesz tą historię o 11 cm, skoro mąż dostarczył nowych informacji:lol2: :hug: Madziu, pocieszam się, że nie ja jedna nie mogłam dzioba zamknąć Taka mała, a tyle gada 11 cm sprostuję. Nawet może być o 3 rano. Teraz się tylko zastanawiam, co miało te 11 cm. Cholera. Mam zagadkę Ja się jeszcze u Ciebie nie witałam, więc czynię to teraz. Bardzo mi było miło, że miałam okazję Cię poznać Aniu, mi też bardzo miło Trzymam kciuki za szybie nadejście wykończeniówki! matko 11 cm i rozwarcie nie powiem jak się mi to wszystko łączy w całość Aniu gaduło i rybojadzie super było Cię znowu zobaczyć. Mam nadzieję do następnego Aż się boję spytać Justyś, następną razą, po prostu, nie idź spać Aniu,strasznie się cieszę ,że mogłam Cię poznać .Jesteś super babka .Mam straszny niedosyt ;)i czekam na powtórkę ,żeby móc to nadrobić Buziole Oleńko, i wzajemnie Ale zdecydowanie za krótko. Następnym razem musisz zostać dłużej. Aniu bardzo się cieszę, że miałam okazję poznać Cię osobiście. :hug: Dziękuję za towarzystwo w podróży, rozmowa z Tobą była dla mnie wielką przyjemnością. Mam nadzieję, że będę mogła jeszcze nie raz podwieźć Cie na zjazd. Jesteś super babeczką i bardzo podoba mi się Twój stosunek do M. Aluś, ze szczerą wzajemnością mogę to samo o Tobie napisać. Jesteś Kimś, przez wielkie K. Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.06.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Tyle gadam i do tego jeszcze tyle głupot :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.06.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Anula mordko ty moja :hug::hug: uwielbiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.06.2013 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Siostro moja odnaleziona Tylko TY wiesz jakie to uczucie dowiedzieć się że ma się siostrę o której się marzyło przez całe życie (emotka z przewracającymi oczami ) Aniu mam problem z odpowiedziami na posty od wczoraj . Nie mogę robić multicytatów i teraz widzę że pojednczej odp też nie mogę dać . Igi wczoraj dorwał się do klawiatury więc to pewnie jego wina a ja nie wiem jak to naprawić - siostro ratuj Mam tylko szybką odpowiedź, bez pogrubień, zakreśleń, kolorów i emotek - dobrze że parę znam na pamięć Będę dźwięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.06.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Andzia, czytam te wszystkie komentarze i tak mi przykro, że nie mogłam być z Wami. A że jesteś super babka, symetrycznie i do tańca i do różańca, w to nie wątpiłam nawet przez moment Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.06.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Aniu mam problem z odpowiedziami na posty od wczoraj . Nie mogę robić multicytatów i teraz widzę że pojednczej odp też nie mogę dać . Igi wczoraj dorwał się do klawiatury więc to pewnie jego wina a ja nie wiem jak to naprawić - siostro ratuj Mam tylko szybką odpowiedź, bez pogrubień, zakreśleń, kolorów i emotek - dobrze że parę znam na pamięć Będę dźwięczna za pomoc nie ty jedna jak widac, myslalam ze to tylko ja mam takiego pecha. u mnie to sie zdarza co miesiac ok. 3 kazdego m-ca od prawie roku. nie wiem czym to jest powodowane, zglaszam do technicznych i wieczorkiem juz dziala. a zadnych ustawien nie zmieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.06.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Anula co tam słychać tylko drinki, imprezki i pogaduchy ehhh zazdroszczę wyprawy Widać że było świetnie nagadałyście się i wybawiłyście. A jak tarasik ? Pogoda niezbyt sprzyjająca jakimkolwiek działaniom na zewnątrz:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.06.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Andzia, czytam te wszystkie komentarze i tak mi przykro, że nie mogłam być z Wami. A że jesteś super babka, symetrycznie i do tańca i do różańca, w to nie wątpiłam nawet przez moment Buziaki. Aneczka, też żałuję, bo chciałabym Cię poznać. Ale kiedyś nadrobimy W końcu do Ciebie daleko nie mam. Anula co tam słychać tylko drinki, imprezki i pogaduchy ehhh zazdroszczę wyprawy Widać że było świetnie nagadałyście się i wybawiłyście. A jak tarasik ? Pogoda niezbyt sprzyjająca jakimkolwiek działaniom na zewnątrz:bash: Małgosiu, pracę słychać Sesja się zbliża. Domowo niewiele się dzieje. Taras leży, kwiczy i moknie a ja szukam szarego oleju. Wczoraj mąż ponownie poruszył temat brązu. Jestem tak zmęczona i przywalona robotą, że mi chyba wszystko jedno I nauczka na przyszłość. Ból głowy i szafka pod umywalkę to zła para. Chciałam w czwartek czymś się zająć i zarządziłam tworzenie. Całość do rozebrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.06.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Aniu, szary olej http://sklep.amarparkiety.pl/maximusliosbioilgrigioszaryolejdopodlogdrewnianych1l-p-599.htmlTrzebaby tylko poczytać jak toto zabezpieczyć żeby nadawało się na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.06.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Aniu ślę dużo energii i dobre fluidy (u mnie się poprawiło ) Sesja przejdzie to i na dalsze prace w domu będzie wena :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.06.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A tak sobie przyszłam pozdrowić ciepło i trzymać kciuki za sesję (a studenci myślą, że to dla nich harówka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.06.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Anulek, pozdrowienia przynoszę, bo przez brak sprawnego kompa w domu ciągle się z Tobą mijam. PS Tak to jest jak się dziecko poprosi o pomoc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.06.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Gdzie nie zaglądnę wszędzie komentarze dot. "zlotu czarownic" Ale Wam fajnie... może i mnie się kiedyś uda wyrwać z "kieratu codzienności"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts