TwoOfUs 05.06.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Aniu dużo słoneczka i pozytywnej energii przesyłam http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/witches/smileys-witches-799912.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 06.06.2013 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Aniu!! prezencik mam dla Ciebie http://imageshack.us/a/img705/4634/9371.jpg Fajne nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.06.2013 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 nie ty jedna jak widac, myslalam ze to tylko ja mam takiego pecha. u mnie to sie zdarza co miesiac ok. 3 kazdego m-ca od prawie roku. nie wiem czym to jest powodowane, zglaszam do technicznych i wieczorkiem juz dziala. a zadnych ustawien nie zmieniam Jakieś czary , albo faktycznie jakieś problemy techniczne . Najważniejsze że działa, chociaż trochę się udenerwowałam ----------------------------------------------------- Aniu ja też ślę energię i siłke do pracy . Ja też jakoś tak bez weny działam przez cały tydzień. Pogoda też nie nastraja . Tydzien już leje może w końcu przestanie? Buziaki i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.06.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Miłego dnia :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.06.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Cześć dziewczęta Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla wszystkich udany! U mnie pięknie świeci słońce. Od kilku dni mam wrażenie, że klimat się zmienił na à la równikowy. Rano ciepło, po południu intensywne opady, burze i znowu ciepło. Z nowości wykończeniowych. Nie będzie szarego tarasu Moje panele okazały się być bardzo nierówne kolorystycznie. Widać to dopiero po dokładnym wyszorowaniu desek. No, ale z drugiej strony za takie pieniądze nie można oczekiwać nie wiadomo czego Szary olej OSMO jest dość jasny i małe szanse, że pokryje te ciemne kawałki. Podobnie z bejcą i olejem Fluggera. Kupiłam olej wenge i się z nim oswajam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.06.2013 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Aniu!! prezencik mam dla Ciebie Fajne nie?? Megisko, świetne! Dziękuję Ci bardzo Robiłaś już? To beton? Masz jakiś opis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 06.06.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 hej przyszłam i tu podziękować za chęć pomocy :* taras śliczny mówisz, ze dasz rade z wenge ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 06.06.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Niestety nie mam żadnego opisu... Tylko takie cuś znalazłam... Poszukam jeszcze bo mi się mega spodobał pomysł, zwłaszcza, że mało kosztowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 06.06.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Równiez dla Was miłego dnia robić będę już w domu, czyli za rok (proszę proszę proszę ) http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.06.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Aniu -wiem, że bardzo chciałaś szary taras, więc się na pocieszenie ślę buziaka i uściski :lol2::hug: Brązowy też napewno będzie super, szczególnie jeśli Ty się za niego bierzesz :yes: Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.06.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Aniu buziaki zostawiam i miłego początku tygodnia życzę Wreszcie zapowiadają brak opadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.06.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Andzia, Pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 11.06.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ale tu nuuuuuuuudy:sleep: Wygadałyście się dziewczyny na zywo, to teraz żadnej nie chce się nic pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.06.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Aniu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Aniuuuuuuuuuuu mam już mechanizm ze stopsun, tylko o co chodzi z tą przeźroczystą taśmą?? to jest zamiast oczek? oczka mam tylko końcowe te łezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.06.2013 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Daję znać, że jeszcze żyję Oby dożyć do środy Postaram się w weekend nadrobić. Posadziłam połowę roślinek (czyli dwie ) Taras się pomaaału olejuje. Te wenge nie jest takie złe... Wucecik się robi. Potrzebuję jeszcze po 10h na dobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.06.2013 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Aniuuuuuuuuuuu mam już mechanizm ze stopsun, tylko o co chodzi z tą przeźroczystą taśmą?? to jest zamiast oczek? oczka mam tylko końcowe te łezki Justyna, kupiłaś taką przeźroczystą taśmę? Tak, ona jest zamiast oczek. Ja wolałam kółeczka Na taśmie robiła nicol, o ile dobrze pamiętam. W sumie to nie wiem z czym więcej roboty. Taśmę przyszywasz raz dwa, a kółeczka każde osobno. Kiedy siadasz do maszyny? Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ania myślałam, że w standardzie są kółeczka cholera nie dopytałam no nic pojadę do centrum dekoracji okien u nas, może da się kupić te kółeczka oddzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.06.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Hej Anulka, wpadłam całusy zostawić- wiedzę, ze Ty tak samo zaharowana jak ja:bash: No cóż życie... mam nadzieję, że przełoży Ci się to choć trochę na finanse:rolleyes:Ruszacie z tarasem? Jak olej? Buziaki weekendowe zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.06.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Andzia, Kolejna Andzia, która zapadła się pod ziemię. Ani chybi teraz na mnie padnie... Daj znać, że żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts