Rocia 19.06.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Informuję, że żyje... na FB (ale wredna donosicielka ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.06.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Informuję, że żyje... na FB (ale wredna donosicielka ze mnie Rocia, Ty jesteś osoba życzliwa a Andzia jest mały zdrajca.... I żeby nawet nie zajrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.06.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Zaglądam, zaglądam Nic nie piszę, bo przeważnie w przelocie wpadam. Właśnie czekam na promotora i idziemy na dywanik. Kochane, jeszcze dwa dni i będzie lżej. Sprawdzę wszystkie projekty i kartkówki, wystawię wszystkie oceny i odetchnę Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 19.06.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 No to czekamy na Twój powrót Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 19.06.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Trzymam kciuki za ciężkie 2 dni Jakby nie była zrozumiana moja "życzliwość" to przyniosła efekt - jest i tu gospodyni Ps. Mam nadzieję, że Ania zrozumiała ją dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.06.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Uprzejmie donoszę, że żyję Niestety, nie udało mi się wszystkiego dzisiaj zakończyć. Za dobre serce mam W poniedziałek niedobitki. Zastanawiające, jak bardzo studenci ożywiają się tuż przed i w trakcie sesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.06.2013 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Ps. Mam nadzieję, że Ania zrozumiała ją dobrze... Hmmm, nie wiem, nie wiem A na serio, jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.06.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Aniu buziaki weekendowe zostawiam . Kończ już z tymi studentami i odpocznij trochę Niestety lustro poszło do kogoś innego , J nie dał się namówić - jakby licytacja trwala do dziś to jakoś dałabym radę go przekonać. Także jak jeszcze trafi Ci się takie cudeńko wysyłaj . Oglądałam licytację codziennie i już je widziałam jako zamiennik tego małego na holu, a małe by poszło do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.06.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.06.2013 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Czyli jest brzydko Powiem mężowi, że miałam rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.06.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 ojoj rurki niestety nie prezentują się zbyt elegancko ale sam stolik fajny może jakaś zasłonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.06.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 czemu płaczesz dziewczynko,cio ?? ...na pierwszym zdjęciu tak się załamało światło na moim monitorze, że wygląda jak by pod konsolą było zalane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 26.06.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Tak to jest, jak chłop się wtrąca. Weź kawał sklejki, malnij na szaro i zasłoń ten bardak (nie mam na myśli małżonka ). Konsolka sama w sobie wyszła bardzo bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.06.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 (nie mam na myśli małżonka ). :lol2: to by musiała być duża sklejka Do tej opcji dodała bym jednak trzecią nogę bo się trochę ciężko wizualnie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 26.06.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Do tej opcji dodała bym jednak trzecią nogę bo się trochę ciężko wizualnie robi. Jak to trzecią???? Tak niesymetrycznie? No daj spokój! Od razu trzecią i czwartą, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.06.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 czemu płaczesz dziewczynko,cio ?? Bo mam plątaninę rur na wierzchu ...na pierwszym zdjęciu tak się załamało światło na moim monitorze, że wygląda jak by pod konsolą było zalane ojoj rurki niestety nie prezentują się zbyt elegancko ale sam stolik fajny może jakaś zasłonka? Weź kawał sklejki, malnij na szaro i zasłoń ten bardak (nie mam na myśli małżonka ). [ATTACH=CONFIG]197451[/ATTACH] Nio Zasłonka nic ni zmieni, ponieważ odpływ i ujęcie wody wystają poza konsolkę o kilka centymetrów Tak mam inteligentnie zrobione. Nie dopilnowałam to mam Mężowi ponoć te rury pasują do betonu. Tak industrialnie się zrobiło. Konsolka sama w sobie wyszła bardzo bardzo. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.06.2013 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 :lol2: to by musiała być duża sklejka Do tej opcji dodała bym jednak trzecią nogę bo się trochę ciężko wizualnie robi. Jak to trzecią???? Tak niesymetrycznie? No daj spokój! Od razu trzecią i czwartą, jakby co Kochane, ależ ja mam jeszcze dwie nogi w zapasie. Tylko jedna się nie chce zmieścić przez te ^%^$&*& ujęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.06.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Zasłonka nic ni zmieni, ponieważ odpływ i ujęcie wody wystają poza konsolkę o kilka centymetrów nie zauważyłam tego na focie Mnie tak nie rażą rurki jak to ze są takie poplątane i w różnym odcieniu i to miejsce gdzie wyłażą ze ściany musisz dać puszystsze ręczniki Edit: a nie da się troszeczkę konsoli odsunąć od ściany, tak żeby przyłącza znalazły się pod nią? Edytowane 26 Czerwca 2013 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.06.2013 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Małgosiu, nie zauważyłaś, bo specjalnie tak ręczniki powiesiłam Konsolki odsunąć za bardzo się nie da, bo będzie dziura za umywalką (to jeden z głębszych modeli, które znalazłam na rynku ). No i pomieszczenie wielkości znaczka pocztowego miejscem nie poraża. Pocieszam się tym, że raczej pozycja na czworakach nie jest moim zwyczajem, a z góry tak tych rur nie widać. W pierwszej chwili, powiedziałam mężowi, że trzeba przekuć rury. W drugiej chwili ugryzłam się w język. Tak się biedak męczył, żeby zaworki miały te wajchy w jednej linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.06.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 czyli jak nic musisz zainwestować w puszystsze ręczniki A poza tym to moja kicia uwielbia wylegiwać się w łazience, najczęściej właśnie pod umywalką może namów swoją to skutecznie odwraca uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts