bocian_86 11.01.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Mnie się też kanapy podobają, cena szokująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.01.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dzisiejszy dzień sponsoruje literka B jak bank :lol2: Na poniedziałek będzie aneks! Nie zabierają kredytu. Wydłużają okres kredytu o oszałamiającą długość 4 miesięcy Wiem, ze pół forum na diecie, ale może chociaż soku się ze mną napijecie? http://delhi4cats.files.wordpress.com/2011/07/fresh_juice.jpg I coś z procentami http://rethinkwhatyoudrink.files.wordpress.com/2011/06/cocktails1.jpg Chyba nie zapeszę, co? Wiem, panikuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.01.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Hmm... gdzie opisałaś historię z bankiem ? Chyba nie jestem w temacie . A sama z nimi wiele walczyłam - jestem ciekawa Twoich przygód. Jak rozumiem jest się z czego cieszyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.01.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ...poproszę mojito....już chyba można? południe minęło !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.01.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 mirela, opisałam TU. Jest się z czego cieszyć, oj jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.01.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 narendil to i ja cieszę się z Tobą http://forum.barcis.pl/images/smilies/zabawa.gif bo na przechodziłaś się z tym bankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.01.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 No to faktycznie miałaś stresa. Współczuję. Czyli: ŚWIĘTUJEMY ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.01.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 narendilku!!! super wiadomosc! co do toastu-wzniose soczkiem, nie zebym była abstynentką (choć do konesera mi daleko) ale prowadze-nie pije:D admete-ale wyczesane emotki-niemotki:D ja juz bylam instruowana kilka razy, jak je wstawiac i ...dalej nie umiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.01.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dzielna z Ciebie kobitka, ja już na samą myśl o bankach się trzęsę. No to cheers, za nowy pół-apartament! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 13.01.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 to nareszcie koniec stresów no to chlup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.01.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Noooooo, to jest wiadomość!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.01.2012 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dziękuję Cieszę się, że cieszycie się ze mną! Normalnie, aż mi się łezka w oku zakręciła, gdy Was czytam. Mąż skwitował wiadomość: mówiłem, że tak będzie. Facet... Kamień z serca mi spadł... Na żołądek W poniedziałek powinno już go w ogóle nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 oooo super!! Ja też na diecie a chyba zrobię Moniowego tuńczyka z makaronem, bo skręcę się z głodu do tej kolacyjnej sałatki...a gdzie by tam przekąsić owoc czy warzywko....:no: Venuska musi zapchać się konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.01.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ja się częstuję soczkiem i arbuzem:lol2:no to nareszcie przygoda bankowa doczekała się finału:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.01.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 No widzę, że ta kuchnia musi jeszcze trochę poczekać, ale ja Białymstoku jeszcze nigdy nie byłam, więc przy okazji wyprawy do Hajnówki moeżemy wstapic do Twojego miasta i podrzucić Ci trochę mebli. Ja chętnie poczęstuję sie czegos z procentami, tego mi dzisiaj potrzeba:D, a Tobie zyczę jak najszybszego odbioru mieszkania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.01.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 (edytowane) Alu, jeszcze trochę Za chęć pomocy dziękuję. Ale zamiast mebli, to chyba bym Twoje pierogi ruskie chciała Dzięki za info o blatach. Tak myślałam, patrząc na wymiary szafek. Planuję takie coś: http://www.art-kam.com.pl/index.php?pokaz=produkty&id_kategorii=89 Robi się na wymiar, więc powinnam uniknąć problemu Edytowane 13 Stycznia 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.01.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Alu, Ale zamiast mebli, to chyba bym Twoje pierogi ruskie chciała A w Bialymstoku tez tak pierogi ruskie popularne? W moim rodzinnym domu w Gdyni pierogów ruskich nikt nie znal, dopiero jak byłam w Bieszczadach pierwszy raz jadłąm ruskie, super były, więc od razu wzięłam przepis. duzo pózniej poznałam swojego pzryszłego męża, ktory pochodzi z Lublina, a tam te pierogi bardzo popularne. Ciocia męża robi jeszcze pierogi z kaszą gryczaną tez bardzo dobre. Smak ruskich mnie jednak zastanawia, ziemniaki (kartofle po kaszubsku) twaróg cebula, mąka, jajko, sól i pieprz nic nadzwyczjnego, a po moich juz śladu nie ma mąż z synem sie "bili" który ostatnie zje. Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.01.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Popularne Niby takie proste jedzenie, a ile radości, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Narendil Wpadam do Ciebie z wizyta a tu takie miłe wieści na powitanie. Super gratulację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 13.01.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Alu Planuję takie coś: http://www.art-kam.com.pl/index.php?pokaz=produkty&id_kategorii=89 Robi się na wymiar, więc powinnam uniknąć problemu Świetnie to wygląda! A wiesz, jak cenowo? PS ja jutro robię ruskie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts