ivy17 26.06.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 koniecznie większe/dłuższe ręczniki i nie bedzie widać, chyba że często goście na czworaka chodza u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.06.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Andzia, Możesz też zawiesić tabliczkę - Wystawa sztuki nowoczesnej - "Instalacja MEDUZA" A tak serio, to w Twojej industrialnej łazience tak bardzo te rurki nie rażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.06.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Aniu . No na wystające poza konsolkę rurki nie da się już nic poradzić Od razu pomyślałam o czymś takim jak Barbe dokleiła . Ja moje zauważyłam dopiero na czworakach jak myłam umywalkę od spodu - a tak Twoje zdjęcie jest zrobione także myślę że stojąc aż tak nie rażą . - i moje symetrycznie nie wychodzą - a mogły Ilu ma rację industrialna łazienka więc rury muszą nawiązywać i już!!!!! Daj większe ręczniki zrób zdjęcie z wysokości wzroku i sama zobaczysz że nie jest tak źle . A sama konsolka jest śliczna!!!!!!!!! Także nie smutajsia i ciesz się nadchodzącym wolnym czasem ps na pocieszenie ja skopałam wylewkę u góry, nie wzięłam pod uwagę jak się leje strumień wody i bez "pięknej" przedłużki lało mi się na półkę - przedłużka straszyła 2 dni teraz już jej dawno nie widzę - a Oskar ma zabawę podczas kąpieli bo ma mini prysznic z którego może sam korzystać Także rób nową aranżację z grubaśnymi ręcznikami i pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.06.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Wywierciłam dzisiaj pierwszą w życiu dziurę w ścianie Cytat z męża: Została tylko elektryka i mogę się rozwodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.06.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 No to już nie lada wyczyn Gratulacje ,a przy okazji miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.06.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Oj, rureczki faktycznie trochę zdominowały konsolkę. Tak sobie myślę, że gdyby była tylko ta jedna gruba, to nie byłoby wcale źle - wygląda na idealnie kolorystycznie zgraną z koszem Te małe jednak robią sporo zamieszania. Pomysł Barbe jest fajny, tylko dodałabym wszystkie 4 nogi. W ogóle konsolka wyszła SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.06.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 (edytowane) A tak to od wczoraj wygląda Jasne, że do wielu forumowych wnętrz temu dużo brakuje. Ale jestem z nas bardzo dumna, bo poza położeniem płytek i malowaniem sufitu wszystko zrobiliśmy sami (brakuje tylko listew przypodłogowych). A budżet nie rozpieszczał. Są błędy (patrz przykładowo plątanina rurek pod umywalką, czy zapaćkany sufit), ale myślę, że jakoś dam radę z tym żyć A z czasem ujęcie wody można przenieść na inną ścianę, sufit zamalować. Na pewno zawodowiec lepiej położyłby strukturę na ścianę, a stolarz zrobił drzwi do wnęki czy konsolę i lustro. Ale, my mamy satysfakcję, że robiąc coś pierwszy raz zrobiliśmy to w sposób, który mi się podoba. Mogłam załamać ręce i płakać, że nie mam kasy, że nie umiem, że mi się nie uda. Szczęśliwie dla mnie, nie jestem z tych perfekcjonistek, które się do rzeczy nie zabierają, bo z góry zakładają, że nie będzie idealnie. Robię tak długo, aż efekt mnie zadowoli I nie odkładam na nie wiadomo kiedy, bo chcę się nacieszyć tym mieszkaniem. Kto wie, co będzie za rok-dwa? Czasami to trwa, a mąż musi włożyć dużo wysiłku. Ale w ostatecznym rozrachunku z przyjemnością patrzymy na to, co zrobiliśmy. Będzie mi miło, jeśli okaże się, że i Wam się podoba Jeśli nie, cóż To ja w tym wnętrzu żyję Edytowane 29 Czerwca 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.06.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 A, i papier do pakowania w największej ramce, to rozwiązanie tymczasowe Szukam pomysłu, co by tam umieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 29.06.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Chromolić rurkiCudnie jest. A co to jest ta pionowa listwa po prawej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.06.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Basiu, rurki chromowane, więc można i chromolić Głupio to może zabrzmi, ale lubię siedzieć w tym kibelku. Wydaje mi się, że obrazki odciągają uwagę od rurek. A może masz jakąś propozycję, co nad wc powiesić? Te paski to tak na chwilę Ta pionowa listwa, to uchwyt drzwi łamanych. Tutaj dobrze to chyba widać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 29.06.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 A może masz jakąś propozycję, co nad wc powiesić? Moja pierwsza myśl: drugie lustro. Ale chyba raczej lepsze byłoby coś nawiązującego do obrazków, czyli mocno graficzne w stylu lat 20., z dominującym kolorem ręczniczkowo-niebieskim, odrobiną czerwonego i oczywiście szaro-czarnym. Żaden konkret nie przychodzi mi do głowy, ale jak coś znajdę, to podrzucę. Ta pionowa listwa, to uchwyt drzwi łamanych. Szprytne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.06.2013 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Moja pierwsza myśl: drugie lustro. Mąż by nie przeżył Ale chyba raczej lepsze byłoby coś nawiązującego do obrazków, czyli mocno graficzne w stylu lat 20., z dominującym kolorem ręczniczkowo-niebieskim, odrobiną czerwonego i oczywiście szaro-czarnym. Widzisz, mamy ten sam typ. Żaden konkret nie przychodzi mi do głowy, ale jak coś znajdę, to podrzucę. Będę wdzięczna, bo ja już nie wiem, gdzie szukać. Przeczesałam internet wzdłuż i wszerz. Szprytne. Wiem, że tak skromnie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 29.06.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Aniu, Obrazki na ścianach wyglądają super. Łazienka nabrała klimatu Jeśli chodzi o rury pod konsolką, to może po prostu reling na ręczniki do niej przymocujesz. Będzie nietypowo, bo zazwyczaj relingi są po bokach, ale raczej nie powinien przeszkadzać w korzystaniu z umywalki, a zasłoni, to co Ci przeszkadza. http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQihu93dGoS9eTgzpKf2qmjThQYPd674rnGHjqY5nkbAq6Awgdz http://ffstatic.pl/evasolo/56779_all.jpg Na wieszakach obok, gdzie teraz masz ręczniczki, będziesz mogła powiesić jakieś kacesoria, np. szczoteczkę do rąk . http://www.alledrogeria.pl/img/p/907-2302-thickbox.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.06.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Ewciu, dziękuję za pomysł Do rozważenia. Ale na razie zostanie tak jak jest. Obawiam się, że reling by jednak przeszkadzał w korzystaniu z umywalki. Musiałby być wysunięty, i o ile ja czy mąż dalibyśmy radę, to Jakub musi stać dość blisko. Poza tym, jak znam mojego syna, to ręczniki wiecznie by spadały na podłogę. Obrazki bardzo lubię. Jak tylko je znalazłam, to wiedziałam, że godnie się będą prezentować w naszym wuceciku Edytowane 29 Czerwca 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.06.2013 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Jak już chwyciłam za aparat, to załapała się połowa łazienki. Musimy jeszcze z mężem zrobić drzwiczki do wnęki i szuflady na pranie. Jak widać, tu też rurki Z tym, że te lubię Generalnie, ujęcia wody w tym mieszkaniu nam się nie udały A, i obrazek wykonany ołówkiem średnio się sprawdza w łazience Muszę coś innego wymyślić Do wymiany termostat w grzejniku. Ale może przy okazji demontażu do malowania uda się to załatwić. Tak, tak, po pół roku od zamieszkania będę malować ściany Edytowane 29 Czerwca 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 29.06.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Jak widać, tu też rurki Z tym, że te lubię Jak nie lubić takiego kanciastego syfonu, będąc Narendilką? Niezwykły jest. Bardzo bardzo to wszystko wygląda - wizualki i rysowanie kafelków to zdecydowanie nie był zmarnowany czas. A wracając do plakatu w kibelku - tak na szybko, z tej strony - patrzyłam głównie na kompozycję (żeby była dość prosta, bez zbędnych zawijasków) i kolory. Myślę, że fajnie wyglądałoby coś nawiązującego do podróży. http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/53/5323/1K3YG00Z/plakaty/take-me-by-the-flying-scotsman.jpg http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/8/850/9DTY000Z/plakaty/maurus-edmond-thalassa.jpg http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/41/4134/4GCMF00Z/plakaty/fix-masseau-pierre-exactitude.jpg http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/22/2201/JI4AD00Z/plakaty/ham-geo-grand-prix-de-paris-24-avril-1949.jpg Te dwa trochę za bardzo przegadane, ale dość urokliwe http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/17/1749/19N3D00Z/plakaty/an-armstrong-whitworth-ensign-of-imperial-airways-takes-off.jpg http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/6/679/RPTC000Z/plakaty/erickson-kerne-western-air-express.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.06.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 A, i papier do pakowania w największej ramce, to rozwiązanie tymczasowe Szukam pomysłu, co by tam umieścić. właśnie miałam zapytać co to za fajny obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 01.07.2013 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Mnie się tam podoba .Jest surowo ,inaczej Plakaty od Barbe super Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Jak nie lubić takiego kanciastego syfonu, będąc Narendilką? Niezwykły jest. A wiesz, ile czasu narendilka spędziła na poszukiwaniach kwadratowego syfonu z kwadratową rozetką? Ci producenci zupełnie nie myślą, z reguły dają okrągłą A wracając do plakatu w kibelku - tak na szybko, z tej strony - patrzyłam głównie na kompozycję (żeby była dość prosta, bez zbędnych zawijasków) i kolory. Myślę, że fajnie wyglądałoby coś nawiązującego do podróży. Dzięki! Czuję, że długie poszukiwania przede mną. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 właśnie miałam zapytać co to za fajny obraz Papier do pakowania szwedzkiego koncernu. Kolekcja sprzed dwóch-trzech lat Iwona, tylko paski nadają się do skomentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts