narendil 01.07.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Mnie się tam podoba .Jest surowo ,inaczej Plakaty od Barbe super Buziole Olu, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.07.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Papier do pakowania szwedzkiego koncernu. Kolekcja sprzed dwóch-trzech lat Iwona, tylko paski nadają się do skomentowania pisałam z tabletu i dłuższe wypowiedzi nie są tam wskazane :mad:trzy razy pisałam, miałam w weekend tesciową wiec moj komp został przez nią zaanektowany Strasznie podobają mi sie te lamy w większej łazience...super pomysł. Wogóle wasze łazienki są takie inne niż standard,ale przez to supcio te obrazki z miastami super,ja szukam jakiegoś w tym stylu cz-b z warszawą z jakimś akcentem kolorystycznym...wymyśliłam sobie ze w salonie staną na półce stare zdjęcia z lat 70 z pałacu kultury,takie średnio ostre ale bardzo mi sie podobają Chciała bym aby w którejś mojej łazience było takinaczej niż wszędzie..ale mam opór pod bokiem:cool: P.S mam zepsutą spację wiec czasem piszę ciągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Iwona, świetny pomysł ze zdjęciami Warszawy. Ja u siebie mam pocztówki Białegostoku z okresu międzywojnia, ale to zupełnie inna liga. Mało jest zdjęć mojego miasta. Lubię, gdy coś we wnętrzu nawiązuje do okolicy/miejsca. Szukaj na Allegro w dziale Kolekcje. Na pewno znajdziesz coś, co będzie skupiać wzrok A to inaczej niż wszędzie, to jak miałoby być? Bo może da się coś jednak wynegocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.07.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 A to inaczej niż wszędzie, to jak miałoby być? Bo może da się coś jednak wynegocjować żebym to wiedziała mam dwie łązienki +wc -jedna bedzie z takich płytek jak kiedyś pokazywałam projekt /tylko już inna łazienka bo inny domek kupiliśmy :cool:/ druga nie wiem jaka jeszcze ...no i chciała bym zrobić jakieś "inny" wc...muszę chyba sama ze sobą ustalić co tam ma być...wiem że nie chce płytek/jedynie podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.07.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ania, Nie wiem o co chodzi z tą Twoją łazienką. Mnie się podobie a nawet podobuje. Jest inna niż u innych, ale tez Twoje mieszkanie jest nietuzinkowe. łazienka jest z nim spójna ma swój styl i charakter, a galeria nadała jej szik. Dla mnie łazienka jak i całe Twoje mieszkanie to Super Liga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 01.07.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Narendil, jestem zachwycona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Narendilko mnie sie lazieneczki podobaja w stylu, jednak raza mnie 2 szczegoly techniczne, o jednym to doczytalam - brak listew przypodlogowych a drugi szczegol to "obrobienie" kafli na styku sciana-podloga (tak troche trefnie to wyglada przynajmniej na fotkach) i jeszcze zapytam do czego ta dziura w brodziku, murku brodzikowym? Rurki jakos mnie nie raza, wpasowaly sie w styl ale te obrobki dobra, wiem gdzie sa drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 no i chciała bym zrobić jakieś "inny" wc...muszę chyba sama ze sobą ustalić co tam ma być...wiem że nie chce płytek/jedynie podłoga Pogrzebię wieczorem w gazetach, bo widziałam kiedyś taki inny wucecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ania, Nie wiem o co chodzi z tą Twoją łazienką. No, ja też do końca nie wiem. Mnie się podobie a nawet podobuje. Mnie też się podobuje. Ale za moment już mniej. Marudzę. Jest inna niż u innych, ale tez Twoje mieszkanie jest nietuzinkowe. łazienka jest z nim spójna ma swój styl i charakter, a galeria nadała jej szik. Może to jest właśnie problem? Że jest inna? Dla mnie łazienka jak i całe Twoje mieszkanie to Super Liga! Wiem, że przesadzasz. Ale bardzo to miłe Narendil, jestem zachwycona! Agatko, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) Narendilko mnie sie lazieneczki podobaja w stylu, Cieszę się jednak raza mnie 2 szczegoly techniczne, o jednym to doczytalam - brak listew przypodlogowych a drugi szczegol to "obrobienie" kafli na styku sciana-podloga (tak troche trefnie to wyglada przynajmniej na fotkach) Wiem Mnie też rażą. Listwy będą mam nadzieję wkrótce. Kafle są nieciekawie obrobione. To fakt. Dodatkowo zdjęcie (robione z lampą) to uwydatnia. Ale tam też będą listwy, więc się schowa. No i muszę dofugować podłogi. Słuchajcie, od czego mogą być takie dziury? i jeszcze zapytam do czego ta dziura w brodziku, murku brodzikowym? To miejsce na drzwiczki rewizyjne. Mąż kupuje je od od grudnia dobra, wiem gdzie sa drzwi Za krytykę się nie obrażam. Tym bardziej, że sama te niedoróbki widzę Tar, Ty mnie tu nie wychodź, tylko mów, gdzie trawy najlepiej kupować I ile? Bo te sadzonki, które widzę, to jakieś mikre się wydają. Edytowane 1 Lipca 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.07.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Andzia, powiem Ci jedno. Jakbym tak nie myślała, to bym nic nie napisała, niech by inni Cię chwalili lub krytykowali. Więc proszę tu fochów nie stroić i Princessy nie odgrywać. Jak mówię, że masz talent, jesteś osobą o nietuzinkowym guście, która w dodatku potrafi wyczarować COŚ z niczego to znaczy, że tak jest, a przynajmniej, że ja tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 ufff ulzylo mi, ze tak na klate wzielas naprawdę to nie było jakies zlosliwe, bo łazienki pazura maja i to fajnego. trawki kupowałam w trzech miejscach, z czego jedno nie ma sprzedaży wysylkowiej, dowieźli mi zamówienie na targi. trawki brałam w www.ogrodytraw.eu i u smala www.trawki.pl i po roku napisze tak - rosna wszystkie ladnie, choć sadzonki smalowe większe a co za tym idzie tansze wyszly. dla siebie kupowałam po kilka sztuk jednej odmiany, bo kompozycje robiłam ale bądź ostrozna - rosna szybko, wlasnie planuje wysadzic moje mozgi, bo z sadzoneczki z zeszłego roku porobily mi się kępy średnicy metra, od jednej forumki dostałam tez kostrzewe sina, normalnie wypierdeczek a teraz solidna kępka, tez będę dzielic. rozplenice tez już piekniste fontanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Słuchajcie, od czego mogą być takie dziury? może budynek osiada jeszcze, w tym miejscu o którym pisalam zrobione mam fugi silikonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.07.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 A ja się tylko przywitam, bo mi zabrakło słów na widok zdjęć takich łazienek... może tylko krótko "łazienki z klasą" A to, że większość zrobiliście sami powiększa tylko mój podziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Andzia, powiem Ci jedno. Jakbym tak nie myślała, to bym nic nie napisała, niech by inni Cię chwalili lub krytykowali. Anulka, ja wiem, że Ty szczerze Tylko wydaje mi się, że masz zbyt wysokie mniemanie o mnie. Albo ja zakompleksiona jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) ufff ulzylo mi, ze tak na klate wzielas naprawdę to nie było jakies zlosliwe, bo łazienki pazura maja i to fajnego. Tar, ale co tu na klatę brać. Jaki jest koń każdy widzi Gdybym podejrzewała złośliwość, to bym pewnie inaczej zareagowała. Dobra krytyka nie jest zła. trawki kupowałam w trzech miejscach, z czego jedno nie ma sprzedaży wysylkowiej, dowieźli mi zamówienie na targi. trawki brałam w www.ogrodytraw.eu i u smala www.trawki.pl i po roku napisze tak - rosna wszystkie ladnie, choć sadzonki smalowe większe a co za tym idzie tansze wyszly. dla siebie kupowałam po kilka sztuk jednej odmiany, bo kompozycje robiłam ale bądź ostrozna - rosna szybko, wlasnie planuje wysadzic moje mozgi, bo z sadzoneczki z zeszłego roku porobily mi się kępy średnicy metra, od jednej forumki dostałam tez kostrzewe sina, normalnie wypierdeczek a teraz solidna kępka, tez będę dzielic. rozplenice tez już piekniste fontanny. Dzięki Wiesz, jak wsiąkłam? Miało się na kilku krzaczkach skończyć, a już kupiłam kolejne donice i wymyślam kompozycje z trawek. I takie śliczne paprocie znalazłam I kapusty (u Marjelki widziałam) chcę. I jeszcze kilka innych. Upadł mit, że rośliny są zielone Jałowce nie są trujące, prawda? Edytowane 1 Lipca 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 A ja się tylko przywitam, bo mi zabrakło słów na widok zdjęć takich łazienek... może tylko krótko "łazienki z klasą" A to, że większość zrobiliście sami powiększa tylko mój podziw Dorotko, mam nadzieję, że nie zamilkłaś na długo Robimy sami, bo nie mamy innego wyjścia. No dobra, po cichu przyznam, że lubię to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Narożnika szukam Pytanie za 100 punktów: coś jest nie tak z ofertą rynkową, czy ze mną? Nawet te za grube tysiące mi nie pasują Mąż powiedział, że narożnika robił nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 w sumie tylko owoce jałowca pospolitego nie sa trujące. a myślisz o kocie czy o młodym? jak wsiaklas w roślinki to następny krok dzialka i domek :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.07.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Anka ja Cię uwielbiam normalnie za to, że nie jest normalnie Bardzo lubię twój styl, dobrze się u Ciebie czuję i tak mi do Ciebie pasuje co za rymy Anulka obrazki sa bombowe!!!! A ten kosz na śmieci to jest na staro robiony, czy ma takie kropki , bo jest zachlapany wodą, a potem nie przetarty szmatką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts