narendil 01.07.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) w sumie tylko owoce jałowca pospolitego nie sa trujące. a myślisz o kocie czy o młodym? O jednym i o drugim. Podobają mi się takie jałowce płożące. Szaro-niebieskawe. Chciałam je pod świerczkami posadzić, bo goła ziemia mnie denerwuje. Ale jeśli mają stanowić jakieś zagrożenie, to wolę kamyczki. jak wsiaklas w roślinki to następny krok dzialka i domek :D:D Oj, moja zdolność kredytowa i mąż tego nie zniesie. Ale mam prawie 20 metrów tarasu. Na jakiś czas starczy Edytowane 1 Lipca 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Anka ja Cię uwielbiam normalnie za to, że nie jest normalnie Bardzo lubię twój styl, dobrze się u Ciebie czuję i tak mi do Ciebie pasuje co za rymy Anulka obrazki sa bombowe!!!! A ten kosz na śmieci to jest na staro robiony, czy ma takie kropki , bo jest zachlapany wodą, a potem nie przetarty szmatką ? Martuś, Mniód na me serce Tylko się tak czasem zastanawiam... Czy ja jestem normalna PS. Kosz ma plamy fabryczne Na zdjęciu pozuje prosto ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 to może pod swierczkami bylinki wieloletnie plozace posadz, zuraweczki tez ladnie by wygladaly (zuraweczki nie zurawki ) ja mam trochę jalowcow na działce ale piesol nie tyka i czesc nie ma wcale owocow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 05.07.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Aniu znalezione... http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?p=2481111#p2481111 http://mistikacres.blogspot.com/2010/11/hypertufa-part-ii.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.07.2013 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 to może pod swierczkami bylinki wieloletnie plozace posadz, zuraweczki tez ladnie by wygladaly (zuraweczki nie zurawki ) ja mam trochę jalowcow na działce ale piesol nie tyka i czesc nie ma wcale owocow Dzięki Będę kombinować. Na razie wykończyłam kolejne skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.07.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Aniu znalezione... http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?p=2481111#p2481111 http://mistikacres.blogspot.com/2010/11/hypertufa-part-ii.html Dzięki kochana Nieźle to wygląda. Muszę się poważnie zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.07.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Aniu obrazki w łazience A ten rysowany ołówkiem daj na skaner i wydrukuj na płótnie już tak kiedyś robiłam Szkoda z niego rezygnować bo jest genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 07.07.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Dzięki kochana Nieźle to wygląda. Muszę się poważnie zastanowić Ja na bank zrobię Najchętniej zrobiłabym to już, tylko na razie miejsca brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.07.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Aniu masz swietne lazienki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obrazki w wuceciku skutecznie odwracaja uwage od rureczek Mistrzu galeryjek- jak przyjedziesz na bank wykorzystam. Cie w tym temacie Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.07.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Andzia, Wpadłam obwieścić, że za Twoją radą wkońcu wybralam się do tikeja i nabyłam dozownik do łazienki Jestem nim zachwycona. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.07.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Aniu, łazienka jest świetna i taka bardzo Twoja. Jestem ogromną fanką pocztówek (to są pocztówki, prawda?) w ramkach, chętnie bym sama takie przygarnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 09.07.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 ,Narendil, Ty się kobieto nie masz po co krygować z postami,że wnętrze nie tak imponujące jak inne, czy coś w ten deseń . Twoje mieszkanie,w tym i łazienki, jest przecież po prostu świetne -znakomicie zaprojektowane, dopieszczone,z charakterem. jak dla mnie, nic tylko wziąć i się wprowadzać od razu - to wnętrza, gdzie człowiek czuje swobodę, może odpocząć: mieszkać i żyć na codzień nie wspominając o imponującym wkladzie pracy własnej, na wszystkich etapach, który czyni ten pół-apartament bardziej Waszym i bardziej unikalnym, za co mam do Was obojga dużo podziwu co do łazienki, znakomicie się te miasta pezentują! z ciekawości, bo mam skerozę, robiłaś zdjęcie umywalki z konsolką z faktycznej perspektywy, czyli wchodzi dorosły do łazienki i co widzi? bo mam podejrzenie że te rurki ni rzucają się mocno w oczy trawy już kupiłaś i drugą porcję planujesz, czy jeszcze pierwszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.07.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 No popatrz, wykrakałaś... na długo odjęło mi mowę... Pogoda piękna była to korzystaliśmy z gościny koleżanki i odpoczywaliśmy przy basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.07.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 oj dawno do cię nie zaglądałam a tu widzę, że masz taki sam problem jak ja z widocznymi rurkami pod umywalką, ale w industrial bardzo sie to wpasowuje konsolkę zmajstrowaliście superową, proponuje dać jeszcze półeczkę pod tymi rurkami i na niej ręczniki poukładać zgrabniutko by trochę te rurki zasłonić i będzie ładnie jak ta lala:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.07.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ooo! a obrazki w toalecie sa fantastyczne, pięknie to sobie wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
widzik 16.07.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Aniu, pierwszy raz witam sie na Twoim wątku, podczytałam u Venuski że poszukujesz narożnika na wymiar, ja też przymierzam się do kupna takiego, napisałam do pana Piekielnego z allegro (Venus u niego robiła kanapę), jest bardzo elastyczny jeśli chodzi o kształty, wymiary itd, ceny ma konkurencyjne, bardzo miły kontakt z jego firmą i na pewno bedę u niego zamawiać, tu jest adres jego stronypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
widzik 16.07.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 kurcze link mi sie nie wkleił http://www.pwtomex1.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.07.2013 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Dawno mnie u siebie nie było Pracowałam intensywnie przed urlopem. Potem pojechaliśmy na urlop. Wrocław Chłopaki zaliczyli zoo, ja IKEA i inne sklepy Żartuję, nie tylko. Kolejny tydzień, to znowu okres wzmożonej aktywności zawodowej, przed kolejnym wyjazdem. A dziiiiiś, jadę 400 km z niezamykającym dzioba pięciolatkiem w odwiedziny do admetki Juuupiiii :lol2: Mam nadzieję, że: pożyczona od taty super nawigacja nie zboczy z głównych dróg (potrafi ) i dojedziemy w miarę bezboleśnie. Jakub mnie na śmierć nie zagada. nie zostawię go na którejś stacji benzynowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.07.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Aniu syna nie możesz zostawić bo kto się będzie bawił z moim jak my będziemy się relaksować Bądź dzielna...............rany ja mam to samo z Oskarem Czekam czekam z wielką niecierpliwością :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.07.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Miłego spotkanka :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts