Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

w sumie tylko owoce jałowca pospolitego nie sa trujące. a myślisz o kocie czy o młodym?

O jednym i o drugim.

Podobają mi się takie jałowce płożące. Szaro-niebieskawe.

Chciałam je pod świerczkami posadzić, bo goła ziemia mnie denerwuje.

Ale jeśli mają stanowić jakieś zagrożenie, to wolę kamyczki.

jak wsiaklas w roślinki to następny krok dzialka i domek :D:D:D

Oj, moja zdolność kredytowa i mąż tego nie zniesie.

Ale mam prawie 20 metrów tarasu. Na jakiś czas starczy :lol2:

Edytowane przez narendil

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anka ja Cię uwielbiam normalnie :lol2: za to, że nie jest normalnie :lol2:

Bardzo lubię twój styl, dobrze się u Ciebie czuję i tak mi do Ciebie pasuje :lol2: co za rymy :o

Anulka obrazki sa bombowe!!!!

A ten kosz na śmieci to jest na staro robiony, czy ma takie kropki , bo jest zachlapany wodą, a potem nie przetarty szmatką ? :lol2:

Martuś, :hug:

Mniód na me serce :D

Tylko się tak czasem zastanawiam...

Czy ja jestem normalna :rotfl:

PS. Kosz ma plamy fabryczne :p

Na zdjęciu pozuje prosto ze sklepu :p

to może pod swierczkami bylinki wieloletnie plozace posadz, zuraweczki tez ladnie by wygladaly (zuraweczki nie zurawki :D ) ja mam trochę jalowcow na działce ale piesol nie tyka i czesc nie ma wcale owocow

Dzięki :D

Będę kombinować.

Na razie wykończyłam kolejne skrzynki.

Dzięki kochana :D

Nieźle to wygląda.

Muszę się poważnie zastanowić :rolleyes:

,Narendil, Ty się kobieto nie masz po co krygować z postami,że wnętrze nie tak imponujące jak inne, czy coś w ten deseń

. Twoje mieszkanie,w tym i łazienki, jest przecież po prostu świetne -znakomicie zaprojektowane, dopieszczone,z charakterem. jak dla mnie, nic tylko wziąć i się wprowadzać od razu - to wnętrza, gdzie człowiek czuje swobodę, może odpocząć: mieszkać i żyć na codzień;)

nie wspominając o imponującym wkladzie pracy własnej, na wszystkich etapach, który czyni ten pół-apartament bardziej Waszym i bardziej unikalnym, za co mam do Was obojga dużo podziwu :)

co do łazienki, znakomicie się te miasta pezentują!

z ciekawości, bo mam skerozę, robiłaś zdjęcie umywalki z konsolką z faktycznej perspektywy, czyli wchodzi dorosły do łazienki i co widzi? bo mam podejrzenie że te rurki ni rzucają się mocno w oczy ;)

trawy już kupiłaś i drugą porcję planujesz, czy jeszcze pierwszą? :)

oj dawno do cię nie zaglądałam :oops:

a tu widzę, że masz taki sam problem jak ja z widocznymi rurkami pod umywalką,

ale w industrial bardzo sie to wpasowuje :D

konsolkę zmajstrowaliście superową, proponuje dać jeszcze półeczkę pod tymi rurkami i na niej ręczniki poukładać zgrabniutko by trochę te rurki zasłonić i będzie ładnie jak ta lala:wiggle:

Aniu, pierwszy raz witam sie na Twoim wątku, podczytałam u Venuski że poszukujesz narożnika na wymiar, ja też przymierzam się do kupna takiego, napisałam do pana Piekielnego z allegro (Venus u niego robiła kanapę), jest bardzo elastyczny jeśli chodzi o kształty, wymiary itd, ceny ma konkurencyjne, bardzo miły kontakt z jego firmą i na pewno bedę u niego zamawiać, tu jest adres jego stronypozdrawiam

Dawno mnie u siebie nie było :oops:

Pracowałam intensywnie przed urlopem.

Potem pojechaliśmy na urlop. Wrocław :rolleyes: Chłopaki zaliczyli zoo, ja IKEA i inne sklepy :rotfl:

Żartuję, nie tylko.

Kolejny tydzień, to znowu okres wzmożonej aktywności zawodowej, przed kolejnym wyjazdem.

A dziiiiiś, jadę 400 km z niezamykającym dzioba pięciolatkiem :p w odwiedziny do admetki :wave:

Juuupiiii :lol2: :lol2: :lol2:

Mam nadzieję, że:

pożyczona od taty super nawigacja nie zboczy z głównych dróg (potrafi :yes:) i dojedziemy w miarę bezboleśnie.

Jakub mnie na śmierć nie zagada.

nie zostawię go na którejś stacji benzynowej

:rotfl: