ivy17 29.07.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 foteczki kuchnia ładniejsza niz na wizkach..nawet deska dostała jedynego stosownego koloru, tylko pomidor bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.07.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Aniu rewelacyjna ta sesja!!!!!!!! Mój wiatraczek też będzie "mój" Siedzi na parapecie w jadalni będzie podtrzymywał moje podręczne książki ogrodnicze....jestem w trakcie sprzątania tego kąta . Znalazłam dzięki temu kawałek miejsca tylko mojego w tej mojej chałupie Buziaki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.07.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Superowe foty, krasnoludkowy odzial fajowy, ale te z malutkim hipciem wymiataja, usmialam sie nieźle.Tikejowe zakupy pikne, ale zmywak pod kolor??nie czaje o co loto, chyba mi slonko za mocno przygrzalo ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.07.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Ania super, że wyjazd udany:wave: i jakie focie piękne Anetko, wyjazdy dwa Normalnie rozpusta w tym roku. Dzięki Bardzo fajne, radosne fotki. Ta z bankomatem wymiata Dropku, Wrocław jest usiany takimi krasnalami. Jakub miał nie lada uciechę tropiąc. Niestety, nie udało się znaleźć wszystkich. Czasu za mało. Ale wszystko jest do nadrobienia. Kiedyś... o super buziaki Cmok foteczki kuchnia ładniejsza niz na wizkach..nawet deska dostała jedynego stosownego koloru, tylko pomidor bez zmian O, ktoś zauważył kuchnię Iwonko, kuchnia pomału dostaje kolejne wizkowe elementy. Już chyba bliżej niż dalej Aniu rewelacyjna ta sesja!!!!!!!! Mój wiatraczek też będzie "mój" Siedzi na parapecie w jadalni będzie podtrzymywał moje podręczne książki ogrodnicze....jestem w trakcie sprzątania tego kąta . Znalazłam dzięki temu kawałek miejsca tylko mojego w tej mojej chałupie Buziaki wielkie Aguś, no, to już mi lepiej. Nie jestem taka wyrodna matka I ten mój kawałek podobnych rozmiarów do Twojego Cały się na zdjęciu zmieścił. Superowe foty, krasnoludkowy odzial fajowy, ale te z malutkim hipciem wymiataja, usmialam sie nieźle. Tikejowe zakupy pikne, ale zmywak pod kolor??nie czaje o co loto, chyba mi slonko za mocno przygrzalo ;p vesi, zmywak czarno-biały. Upolowałam takie w końcu Sesja na hipopotamie jest jedną z moich ulubionych. Szczególnie mina męża się udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.07.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Dropku, Wrocław jest usiany takimi krasnalami. Jakub miał nie lada uciechę tropiąc. Niestety, nie udało się znaleźć wszystkich. Czasu za mało. Ale wszystko jest do nadrobienia. Kiedyś... Mnie będąc kiedyś przelotem we Wrocławiu udało się znaleźć jeszcze mniej Tego bankomatowego akurat nie, dlatego tak mnie zauroczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 30.07.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Ile nowości Nawet kicia obdarowana Tylko na fotki wakacyjne się spóźniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 30.07.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 A ja fotki widziałam ,tylko nie miałam czasu napisać . Suuuuuuper ,a Jakub to cały tatuś Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.07.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 No tak... My chyba spokrewnione jesteśmy. Krzysiek mówi, ze ja nie zdejmuję z półek towaru tylko zgarniam jak leci... Ale zakupy super. Masz oko do pięknych i ciekawych "takich tam". Wiatraki chętnie bym Ci podebrała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.08.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Mnie będąc kiedyś przelotem we Wrocławiu udało się znaleźć jeszcze mniej Tego bankomatowego akurat nie, dlatego tak mnie zauroczył Dropku, jest w centrum Rynku. Poza tym, ich ciągle przybywa. Zabawa w poszukiwania przednia, prawda? Ile nowości Nawet kicia obdarowana Tylko na fotki wakacyjne się spóźniłam Jedno na fb chyba widziałaś? Dorzucę jeszcze kilka. A ja fotki widziałam ,tylko nie miałam czasu napisać . Suuuuuuper ,a Jakub to cały tatuś Buziole Olu, pakujesz się już? Jakub skóra zdarta z taty. No, ale facet musi być tylko trochę przystojniejszy od diabła No tak... My chyba spokrewnione jesteśmy. Krzysiek mówi, ze ja nie zdejmuję z półek towaru tylko zgarniam jak leci... Ale zakupy super. Masz oko do pięknych i ciekawych "takich tam". Wiatraki chętnie bym Ci podebrała... Aniu, jak mi się blokada zwolni, to tak to mniej więcej wygląda. Na co dzień jestem rozważna i umiarkowana W tikeju z admetką wyglądałyśmy, jakby ktoś nas ze smyczy spuścił Dzięki za komplementa. Staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.08.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Rozpoczynam prace na kolejną galerią. Tym razem w kuchni Pierwszy nabytek: Mąż mówi, że powinnam baby zamienić na narendil. Ponoć tekst byłby bardziej prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.08.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ania fantastyczny nabytek - jak już mnie znasz wiesz że i do mnie pasuje idealnie Gdzie skąd, czy jeszcze jest for me ?:rolleyes::rolleyes: Miłego dzionka .........ja od wczoraj sadzę drzewa i krzewy póki co w głowie i na kartce - nawet zeszyt sobie do tych celów zakupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.08.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 tablica fajna ja mam taką : http://posterplate.pl/gfx/thumbs/1375371094.07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.08.2013 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ania fantastyczny nabytek - jak już mnie znasz wiesz że i do mnie pasuje idealnie Gdzie skąd, czy jeszcze jest for me ?:rolleyes::rolleyes: Miłego dzionka .........ja od wczoraj sadzę drzewa i krzewy póki co w głowie i na kartce - nawet zeszyt sobie do tych celów zakupiłam Aga, info poszło Masz rację, pasowałoby Ci Zeszyt powiadasz Miałam taki dedykowany wykończeniówce. Nadal mam, z tym, że wolnego miejsca już prawie brak, więc wykorzystuję jakieś resztki. Obyś tylko pamiętała o jego używaniu. tablica fajna ja mam taką : http://posterplate.pl/gfx/thumbs/1375371094.07.jpg Fajna Gdzie ją powiesisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.08.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Fajna Gdzie ją powiesisz? jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.08.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Iwona, proponuję w najbardziej widocznym miejscu A może w sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.08.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Iwona, proponuję w najbardziej widocznym miejscu A może w sypialni? propozycja do rozważenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.08.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Świetna tablica Aniu, tekst superowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.08.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Świetna tablica Aniu, tekst superowy Dzięki, vesi Mąż się śmieje, że ten tekst, to cała ja. I mam w tym poważną konkurencję w postaci Jakuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.08.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Tylko naiwni wierzą w kąty proste Szczególnie przy podłodze. Mąż właśnie kradnie ścianie 3 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.08.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Aniu zeszyt już ma zapisaną pierwszą stronę . Jutro zabieram się za pierwsze rysunki Co tam porabiacie w te upały Buziaki ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts