admete 04.08.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Ania znalazłam swoja tabliczkę http://i2.fmix.pl/fmi2412/970c92b9001aef0351fe7d81 Ale tej Twojej nie widzę w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.08.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Ania znalazłam swoja tabliczkę http://i2.fmix.pl/fmi2412/970c92b9001aef0351fe7d81 O nie, nie. To jest moja tabliczka Tylko jej u mnie na miejscu nie było. Ale tej Twojej nie widzę w sklepie Jest KLIK Gdyby był jakiś problem, to pójdę i Ci stacjonarnie u siebie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.08.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Źle szukałam Najpierw znajdę miejsce - ale wiesz że z nim u mnie kiepsko - chyba że na marmurze Może jakąś nad plakatem??? - ta z mamą by się zmieściła Ale ta mi się jeszcze spodobała klik, jakoś tak mi pasuje do roweru no i do mnie - jutro przemierzę jak te dwa obiekty by tam wyglądały Zobacz jakie podpórki na pnące roślinki znalazłam http://i3.fmix.pl/fmi60/feca3886001aadf951fea872 stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.08.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Buziaki wieczorne zostawiam Aniu zapytam jeszcze 30-31 sierpnia masz wolne? Bo się okazało że najbliższe 3 weekendy mam zajęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.08.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Najpierw znajdę miejsce - ale wiesz że z nim u mnie kiepsko - chyba że na marmurze O tak Może jakąś nad plakatem??? - ta z mamą by się zmieściła Albo w okolicach zegara Zobacz jakie podpórki na pnące roślinki znalazłam http://i3.fmix.pl/fmi60/feca3886001aadf951fea872 stąd Czadowe! Tym bardziej, że mogłabym zasłonić tą żółtkowa ścianę na tarasie Aniu zapytam jeszcze 30-31 sierpnia masz wolne? Bo się okazało że najbliższe 3 weekendy mam zajęte Mam wolne To co, robimy listę sklepów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.08.2013 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Zamówiłam lampę do środkowego pokoju http://www.customform.pl/_uploads/thumb//uploadsEDI---WYROBYLampy---plafonylampastonelp148ston-50-01medium03-jpg_770_500_normal_0_1366879185.jpg Mam nadzieję, że nie chwalę dnia przed zachodem słońca Mnie się podoba. I wydaje mi się, że do mnie pasuje. Dla zainteresowanych, we wrocławskim Customform jest promocja na oświetlenie. Wszystkie lampy, włączając te na zamówienie, mają cenę obniżoną o vat Zamówienia można składać również telefonicznie bądź mailowo. Nie trzeba być na miejscu. A mąż już kontakty wrocławskie uruchomił Kurczę, czyżbym przed upływem roku powiesiła całe oświetlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.08.2013 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Aniu lampa czaderska - już mówiłam A listę możemy szykować . Ja tam mało obeznana jakie sklepy tam są...więc pewnie Ty ją stworzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.08.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Anula lampa fajna muszę zacząc za lampami sie oglądać...bo jeszcze nie mam prawie nic wybranego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melczak 08.08.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 witam się Aniuprzejrzałam kilkadziesiąt ostatnich stron Twojego wątku i musze powiedzieć iż zdolniacha z CiebieNa kilku zdjęciach zauważyłam iż posiadacie w salonie grzejniki kanałowe - mam pytanie jak się sprawują i czy warto je montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.08.2013 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Aniu lampa czaderska - już mówiłam Wiem Nogami przebieram z niecierpliwości, ale trzeba czekać do czterech tygodni. A listę możemy szykować . Ja tam mało obeznana jakie sklepy tam są...więc pewnie Ty ją stworzysz Nie bój żaby Lista będzie. Anula lampa fajna muszę zacząc za lampami sie oglądać...bo jeszcze nie mam prawie nic wybranego Iwonko, dzięki Szukaj lamp, szukaj. I kupuj, póki jest kasa. Zawrotu głowy można dostać od samego szukania. witam się Aniu przejrzałam kilkadziesiąt ostatnich stron Twojego wątku i musze powiedzieć iż zdolniacha z Ciebie Na kilku zdjęciach zauważyłam iż posiadacie w salonie grzejniki kanałowe - mam pytanie jak się sprawują i czy warto je montować melczak, witaj Za uznanie dziękuję! I zapraszam częściej. Grzejniki kanałowe są w porządku. Zimą się sprawdziły. No, mają jeden minus. Trzeba je odkurzać, bo się różne śmieci tam gromadzą. Ale nie jest to jakiś wielki wysiłek. Ja mam jeden beznadziejnie zamontowany, bo tuż pod mechanizmem okna suwanego. I muszę się trochę nagimnastykować, żeby tą górną część wyciągnąć. Ale generalnie jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.08.2013 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Jakub wyjechany na kilka dni, to rodzice działają Pojawiły się ostatnie dwa brakujące fronty w kuchni. W końcu zawartość żadnej szafki nie jest na widoku. Niestety, ciut machnęliśmy się w wyliczeniach i jeden z frontów jest za wąski. Ale na radzie, idzie z tym żyć. Kiedyś się zmieni, jak będą wolne środki na ten cel. Dorabiamy również szafeczkę na butelki. Z wc zniknął designerski obraz w paski z papieru do pakowania. W pokoju dziennym pojawił się, fajny moim zdaniem, obraz. No dobra, reprodukcja Zastanawiałam się nad nim tylko dwa lata. Kupiłam sobie świetne obrączki na serwetki. Szczegół, że nie mam serwetek Ale obrączki są cudne. Za nimi, z kolei, chodziłam trzy lata W oryginale drogie były. Za drogie. Pierwsza przecena również mnie nie satysfakcjonowała. A tu niespodzianka i znalazłam mocno przecenione Zdechły mi dwa świerczki na tarasie. Teraz muszę wybrać coś nowego. Tujki się trzymają, ale nie pasują mi po tej stronie, po której są. Trzeba przesadzić. Mąż się w głowę stuka. Zaczęłam zasiedlać kolejne skrzyneczki. Na razie trzy niskie. Podoba mi się to Dokupię kolejne. Ale to chyba już nie w tym sezonie. Już wiem, czym się różni żurawka od żuraweczki. Rozmiarem Muszę kupić kolejne roślinki, bo te, które nabyłam wysyłkowo, są za duże w zaplanowane miejsce. Mam też trawy Niedługo taras zacznie wyglądać jak u ludzi Będą ławki, stolik. Robi się szafka na klamoty. Można będzie usiąść i kawę wypić I chyba największy nasz wyczyn: szafka w łazience. Na razie mamy korpus. Trzymajcie kciuki, żeby udało się szuflady zrobić i równo drzwi zamontować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.08.2013 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Pojechałam wczoraj w okolice Siedlec oglądać kanapę wynalezioną na allegro. Ze wstępnej korespondencji mailowej wynikało, że da się zrobić ją w wersji narożnikowej. Spełniałaby wszystkie wymagania, czyli wysokie boki i funkcja spania. No i wymiary, bo na zamówienie. Ale z zakładu wyszłam zniesmaczona. Cena podana na miejscu była prawie dwukrotnie wyższa. Fakt, że mąż korespondował z synem a ja rozmawiałam z ojcem. Ale, kurczę. Czy jeśli przyjeżdża klient i chce coś na zamówienie, to trzeba mu wciskać nie wiadomo co? Wynika, że na Allegro sprzedawany jest bubel, ale na miejscu to mi zrobią cudo? Ech... No i znowu jestem bez narożnika A ta kanapa naprawdę mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.08.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Nie bój żaby Lista będzie. to ja poproszę o tą listę potem, ja mimo ze stoliczna a chyba gdzieś tu sie wybieracie to słabo rozeznana w sklepach stosownych Iwonko, dzięki Szukaj lamp, szukaj. I kupuj, póki jest kasa. Zawrotu głowy można dostać od samego szukania. : taki mam zamiar, tylko sama nie wiem czego chce i co bedzie pasować Jakub wyjechany na kilka dni, to rodzice działają może jakieś foteczki wyczynów szanownych rodziców bedą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.08.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Droga Narendil opis słowny Waszych wyczynów jakoś mnie nie satysfakcjonuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.08.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 to ja poproszę o tą listę potem, ja mimo ze stoliczna a chyba gdzieś tu sie wybieracie to słabo rozeznana w sklepach stosownych Masz to jak w banku W robieniu list jestem dobra. taki mam zamiar, tylko sama nie wiem czego chce i co bedzie pasować He he he Wiem, jestem wredna... może jakieś foteczki wyczynów szanownych rodziców bedą Droga Narendil opis słowny Waszych wyczynów jakoś mnie nie satysfakcjonuje ... Już, już Musiałam trochę ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.08.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Obrazki w wuceciku. W 80 dni dookoła świata to produkcja własna na podstawie dwóch oryginalnych plakatów do filmu z 1968 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.08.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Obraz w pokoju dziennym. Reprodukcja obrazu "Mirokunyorai" Acci Baba. TUTAJ można obejrzeć jego prace. Jak dla mnie rewelacja! Mogłabym je mieć u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.08.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) I zapraszam na kawkę oraz partyjkę backgammona na tarasie Z obrączkami na serwetki z czarnego szkła Roślinki Roślinek jeszcze przybędzie. Została jedna pusta skrzyneczka I mam ochotę na jakąś ładną donicę w rogu, na stoliku przy ławce. Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.08.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Łazienka, jak się szafiszcze skończy. Kuchnia, jak się posprząta. Liczę na cud, że samo I w kuchni będę Waszej rady potrzebować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.08.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Aniu a ten obraz z pokoju dziennego to gdzie można nabyć takie repro ??? nie pisz tylko ze własna robota bo ja takich zdolności nie mam. Kilka fajnych znalazłam na tej stronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts