narendil 10.08.2013 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Narendilko dokładnie do tego miejsca piłam skoro listwy to super, kieeeeeeeeeedy? Eeeee, Justyś, po lampie, narożniku i drzwiach szafowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 10.08.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Eeee? Baśku, ale co dokładnie krzywo? Aniu, ja tylko tak sobie brzydko żartuję i dźgam długą szpilką ośrodek symetrii i równości w Twoim mózgu W razie czego chodzi mi o to: chociaż rozumiem, że obrazek dorównany jest do osi kibelka i górnej krawędzi lustra. I to nie jego wina, tylko lustra, że jest większe . Jest dobrze, nic nie zmieniaj. Mówisz? Ja po prawdzie już się do tego żółtka przyzwyczaiłam. Mąż wynalazł to zielone graffiti i oczyma wyobraźni zobaczyłam jakiś chevron albo pepitkę na ścianie No mówię, mówię. W dodatku jako osoba nieznosząca koloru żółtego . Zostaw tę ścianę gładką i żółtą. Jak zaczniesz kombinować z zielonym graffiti albo pepitką, to wyjdzie Ci jajecznica ze szczypiorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.08.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Baśku, wiedziałam, że Ty to zauważysz Po powieszeniu narzekałam mężowi, że wymiary się nie zgadzają. A ten profan zapytał, kto poza mną to zauważy. To mu odpowiedziałam, że forumowa barbe Tak to jest, jak się samemu ramek nie zrobi. Wysłałam Pani dokładne wymiary lustra, żeby rama była tej samej wielkości. I wyszło jak widać Matematyka jest ludziom najwyraźniej obca. Stolarz też nie umiał wymiarów trzymać. Facet od cięcia płytek nie potrafił przepisać wymiarów z kartki. A ostatnio, gość w sklepie z płytami na wymiar, przepisując dane (męża wysłałam z karteczką ) machnął się o, bagatela, 20 cm. I tym sposobem mam trzy półki, z których nie skorzystam Świat schodzi na psy. A zielone graffiti nie musi być zielone. I nie kładłabym tego na ścianie (bo elewacji zmieniać nie mogę), tylko bym wykombinowała jakąś taflę zasłaniającą. Ale może kiedyś. Na razie da się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.08.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Mąż powiózł właśnie do Castoramy baterię prysznicową. Tak sobie wczoraj wieczorem nagle zaczęła przeciekać. Podobno dadzą nową od ręki. Mam zakręconą wodę w mieszkaniu. Nie powiem, że jest to komfortowa sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 10.08.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 No tak, jak się samemu nie zrobi, to potem trzeba samemu poprawiać. Jak się nie obejrzysz, zawsze d... Z obrazkiem/lustrem zrobiłabym tak: - kupiłabym taką listewkę http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/122/1288122/product/listwa-montazowa,big.jpg - Pomalowałabym na czarno i podkleiła pod obrazkiem, żeby trochę poszerzyć ramkę i upodobnić do schodkowej ramy lustra. - Zmieniłabym oś symetrii i dopasowałabym raczej do przycisku geberitu niż umywalki i kibelka: lustro ciut w prawo, obrazek (z powiększoną ramką) trochę niżej i w lewo. Ale tylko jeśli naprawdę Ci to przeszkadza. Powtarzam - jest super i tylko jakiś wybitnie złośliwy i wredny szczególarz coś by zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 10.08.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 A tam widzisz przycisk geberitu? (tam jest kompakt) To nie jest gniazdko? Coś nie rozumiem...ale...ta nierówność może bardziej widoczna jest na zdjęciu niż w realu.... tak sobie pomyślałam oglądając zdjęcia wczoraj. PozdrNarendilko, te różne rameczki (razem z moim "zegarem") to czekają na wstawienie zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 10.08.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Tak, pewnie że to gniazdko - jakoś z rozpędu napisałam (zresztą - skąd przycisk do geberitu w takim dziwnym miejscu?). I też wydaje mi się, że te nierówności to bardziej kwestia perspektywy zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.08.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Aniu, wszystko jak zwykle robi mega wrażenie. Plakat genialny, znów nas zaskakujesz zdolnościami Różnicę w rozmiarze ramek też dostrzegłam ale pomyślałam, że skoro narendil nie ma nic przeciwko, to pewnie wszystko ok i jakieś omamy mam Jest super w każdym razie! Taras masz bardzo, bardzo fajny. Ciekawie urządzony, ale nieprzeładowany dodatkami. I mnie również żółtek bardzo się podoba Dzięki niemu wyszła Ci świetna kompozycja - ciemna baza z plamkami różu (chyba), turkusu i żółci właśnie. Nie ruszaj, wpasowała się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.08.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Dokładnie Używam GIMPa. Nie wiem, które prace chcesz mieć u siebie, ale znalazłam dwa w takim formacie, z którego zaczynałam robić swój plakat. KILK1 Dzięki Anula gimpa - znam, fajny program ja chciałabym serie z instrumentami, jest ich 4, ten który wkleiłaś ma rozdzielczość lepsza od tych które ja pobrałam, zwiększyłam rozmiar w paint i druknęłam na probę w formacie A3, idalnie nie jest, ale tez dlatego że mam drukarke laserową, a kolory to ona drukuję fatalnie. pokombinuje jeszcze trochę i pójdę do drukarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 11.08.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Obrazki w wuceciku są SUPER ! Ja tam krzywizn nie zauważyłam ale ja ogólnie mało czepialska jestem Taras ma klimacik a żółta ściana akurat w tym wypadku nadała charrrrakteru i też generalnie żółtka nie lubię ... a tu mi się naprawdę podoba Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.08.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Aniu widzisz nie tylko ja mówię że żółtek wymiata I już wiem dlaczego mi się tak podoba .....przecież ja szukam takiego materiału obiciowego na ławeczkę do garderoby, która ma kontrastować z czarną ścianą Aniu a powiedz mi jeszcze czy Ty czasowa jesteś na tygodniu?..może byśmy się umówiły w czwartek? Mój mąż mnie uświadomił że znowu wybywam w urodziny dziecka . Wprawdzie to w poniedziałek jest 2 ale imprezę może bym w niedzielę zrobiła? I znowu prośba o numer telefonu do Cię .....nie zapisałam i nie mam w numerach na nowym telefonie Z kanapą się nie przejmuj....znajdziesz .....a skoro masz już wzór to poszukaj u siebie na miejscu może ktoś by to wykonał??? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.08.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ale masz fantastyczne miejsce na balkonie . Ja mam nadzieje że w przyszłym roku zabiorę się za swój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 16.08.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 ... Matematyka jest ludziom najwyraźniej obca. Stolarz też nie umiał wymiarów trzymać... Ja to zauważyłam wiele razy u fryzjera, kiedy mają obciąć 5cm, zawsze tną 15cm, a w piekarni jak poprosiłam o ucięcie 20cm z gigantycznego chleba na wagę, to Pani chciała mi pół metra uciąć, aż gość obok wrzasnął z przerażenia, bo słyszał, że miało być 20cm, łazienka wygląda coraz ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.08.2013 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Dzięki dziewczyny Ja znowu zawodowo się zagrzebałam... Kiedy to się skończy? A już wiem, za rok. Wóz albo przewóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.08.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Hej Narendilku! Coś mi się ubzdurało, że u Ciebie były podawane kiedyś dwa tytuły książek do projektowania ogrodu, które warto mieć. Pamiętasz coś takiego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.08.2013 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Cześć rere Dawno Cię nie było. Niestety, książka o ogrodach to nie u mnie. Przynajmniej nic takiego sobie nie przypominam. Nawet pogrzebałam co nieco w wątku i nic. A co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.08.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Tak myślałam, że mi się ubzdurało A u mnie.... Koniec wakacji, trzeba wracać na Wyspy. Na nic czasu nie mam, bo przed wyjazdem muszę wiele spraw zamknąć. A tak poza tym, mam fundamenty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.08.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 A tak poza tym, mam fundamenty . Co za miła wiadomość Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.08.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Wczoraj kolejna firma odmówiła wykonania narożnika Nosz jasny gwint. Dzisiaj ostatni sklep/producent w okolicy. Jeśli i oni odmówią, to trzeba będzie wirtualnie składać Naprawdę miałam nadzieję na coś w miarę lokalnego, bo jakoś lepiej usiąść i pomacać. Ehhh... A wszystko przez naszą bibliotekę Brakuje mi 20 cm, żeby wstawić taką kanapę: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/soderhamn-sofa-narozna__0153971_PE312376_S4.JPG Tak na marginesie, to te 20 cm mnie chyba prześladuje To już kolejny raz. Znalazłam też taką. Niebrzydka moim zdaniem (nóżki ), tylko mąż na pikowanie kręci nosem. No, i trzeba by jej podłokietniki podnieść. http://www.mebletapicer.pl/files/gallery/foto/44.jpg Słyszał ktoś coś o tej firmie? http://www.mebletapicer.pl/ I taką też wygrzebałam. http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/34/49/78/72/3449787278 Na tym kiepskim zdjęciu wygląda OK. Mogłaby mieć ciut mniej błyszczące nóżki, ale nie ma tragedii. W życiu bym nie pomyślała, że kupno narożnika może nastręczyć tylu kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 20.08.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Byłam na pierwszej stronie Pięknie prze Pani,pięknie .Mieszkanie ma fajny klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts