ida2 24.08.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Vesila mieliśmy podobny problem przy ścianach Miało być z pistoletem łatwiej a okazało się pod gókę Niestety te farby są za gęste do pistoletów NIby jest napisane na nich jak podaje Ania, że można rozcieńczyć wodą, ale farba traci wtedy na jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.08.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Dziękuję Ci bardzo za odpowiedzi Zatem kupię tą BM, ale jeszcze jedno króciutkie pytanie - kolor z palety i z mieszalnika czy gotowiec? (wiem sama mogę w sklepie sprawdzić czy jest gotowy czarny, ale łatwiej będzie mi szukać . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.08.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Dzięki Aniu :hug: Ida tobie też dzieki:hug: musiałam zakupić szlifierkę pulsacyjną do tych farfocli, ręcznie nie dałam rady Aniu, ciekawa jestem okrutnie tych czarnych ścian, z szablonem działasz?http://www.cosgan.de/images/midi/frech/g042.gif , bo u mnie leży nadal nierozpakowany:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.08.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Vesila mieliśmy podobny problem przy ścianach Miało być z pistoletem łatwiej a okazało się pod gókę Niestety te farby są za gęste do pistoletów NIby jest napisane na nich jak podaje Ania, że można rozcieńczyć wodą, ale farba traci wtedy na jakości Ida, serio? Masz, że tak powiem, organoleptyczne porównanie? Ja zawsze myślałam, że skoro producent dopuszcza, to można. Przykładowo, na BM, którą się obecnie zachwycam, nie napisali że można, to by mi do głowy nie przyszło rozcieńczyć. Ale na innych? Bez sensu. Dziękuję Ci bardzo za odpowiedzi Zatem kupię tą BM, ale jeszcze jedno króciutkie pytanie - kolor z palety i z mieszalnika czy gotowiec? (wiem sama mogę w sklepie sprawdzić czy jest gotowy czarny, ale łatwiej będzie mi szukać . pozdrawiam Bastki, czarnych od groma i jeszcze trochę Ale mają też farbę, która nazywa się black. Ja sobie wybrałam onyx. Też czarna jest. Dzięki Aniu :hug: Ida tobie też dzieki:hug: musiałam zakupić szlifierkę pulsacyjną do tych farfocli, ręcznie nie dałam rady Aniu, ciekawa jestem okrutnie tych czarnych ścian, z szablonem działasz?http://www.cosgan.de/images/midi/frech/g042.gif , bo u mnie leży nadal nierozpakowany:rolleyes: vesi, ale szlifierka dała radę, tak? Przyda się jeszcze pewnie do innych rzeczy. Mój szablon leży na szafie Wprawiam się w malowaniu łatwiejszych powierzchni. Miałam go w sierpniu spożytkować, ale chyba sierpień zrobił mi psikusa i okazał się być za krótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 25.08.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 chyba sierpień zrobił mi psikusa i okazał się być za krótki No pacz pani, co za żartowniś. Mnie też ten numer wywinął, w związku z czym jestem ciut nerwowa. I jak nie chcesz mnie wnerwić jeszcze bardziej, to POKAZUJ TĘ CZARNĄ ŚCIANĘ, do diaska ciężkiego! No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.08.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Basiu, jutro. Albo we wtorek.Daj trochę ogarnąć. Nie wiem, czy mi humor polepszył fakt, że nie tylko mój sierpień taki wredny się okazał.Ale popatrz co znalazłam.KLIKMusimy się tam wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 25.08.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Basiu, jutro. Albo we wtorek. Daj trochę ogarnąć. Ewentualnie, acz niechętnie, mogę się zgodzić. Ale nie ogarniaj za bardzo, bo się kompleksów nabawię, że już jedyna nieogarnięta zostałam na tym nędznym łez padole. Nie wiem, czy mi humor polepszył fakt, że nie tylko mój sierpień taki wredny się okazał. A weź daj spokój. Miałam dzisiaj wracać z upojnego weekendu nad Zegrzem (niby że w celu świętowania ukończenia wiekopomnego dzieła), a tu co? A tu pstroco. Ale popatrz co znalazłam. KLIK Musimy się tam wybrać. I owszem, bardzo chętnie! Znowu dzięki Tobie poznam jakieś nieznane obszary mojego miasta . Mam nadzieję, że wcześniej, niż na przyszłoroczną prawosławną Wielkanoc? A zwróciłaś uwagę, jaki team prowadzi ten sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.08.2013 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Czarne ściany produkuję Kuchnia: W końcu mam połączenie płytek z piekarnikiem. Tak jak planowałam, czarny pas dookoła. Pokój dzienny: Moim zdaniem pokój nabrał charakteru. Mąż się dziwi, że dopiero teraz się zdecydowałam na malowanie. Musiałam pomieszkać i przekonać się, że brakuje mi kontrastu. Do pomalowania została jeszcze jej druga strona, w części kuchennej. I będę zadowolona. Co ciekawe, jeśli wszystko dobrze pójdzie, to ta ściana z obrazem zostanie w weekend zasłonięta regałem Znalazły się środki finansowe na ostatnią część biblioteczki, jako, że za kanapę będziemy płacić dopiero za 6-8 tygodni. Czy ja mówiłam, że kupiliśmy wczoraj narożnik? Nie? To mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 bardzo ładnie z czarnymi ścianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.08.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Jupi dla narożnika Ściana ładnie kontrastuje, aż szkoda ją zasłaniać, ten obraz fajnie wygląda na tej ścianie, wręcz idealnie współgrają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.08.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 No i następna kusi czarną ścianą Świetnie jest! Będę tym zdjęciem przekonywać męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.08.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 ŚCIANY CZAD!!!!!!!! Z narożnika cieszę się razem z Tobą już od wczoraj http://forum.barcis.pl/images/smilies/zabawa.gif Zmykam rwać chwasty Miłego dnia Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.08.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 pieknie i w czerni az przez chwile bedzie zal jak czarna zostanie zaslonieta biblioteczka u siebie tez mialam jedna sciane tablicowa potraktowac ale wygral kolor na przeciwleglej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.08.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 bardzo ładnie z czarnymi ścianami Jak skończę, będzie jeszcze ładniej Skromna jestem Jupi dla narożnika vesi, sama nie mogę uwierzyć, że zamówiłam ten narożnik. Szukałam od maja I gotowych, i na zamówienie. Ech... W końcu poluzowaliśmy z mężem jedno z kryteriów i się znalazł. Najśmieszniejsze jest to, że był w sklepie, na miejscu. Usiadłam, żeby się przymierzyć i powiedziałam, że już nie wstaję. Przywiozłam męża i zaakceptował. Etap narożnik zamykam Ściana ładnie kontrastuje, aż szkoda ją zasłaniać, ten obraz fajnie wygląda na tej ścianie, wręcz idealnie współgrają Regał będzie czarny Brakuje nam półek. A mnie brakuje szafki. No i następna kusi czarną ścianą Świetnie jest! Będę tym zdjęciem przekonywać męża Dropku, kuś, kuś. Wiem, że wg teorii czarny pomniejsza. Ale, moim zdaniem, czarna ściana dodaje głębi. Jestem nią zachwycona. ŚCIANY CZAD!!!!!!!! Z narożnika cieszę się razem z Tobą już od wczoraj http://forum.barcis.pl/images/smilies/zabawa.gif Zmykam rwać chwasty Miłego dnia Aniu Aguś, dziękuję I za narożnik, i za ścianę. Ty rób porządki ogrodowe, a ja się dalej zawodowo będę walczyć. A potem udamy się na zasłużony odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.08.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 helo helo wpadlam od razu na fotki slicznie...musze sie przyjzec dokladniej w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.08.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 pieknie i w czerni az przez chwile bedzie zal jak czarna zostanie zaslonieta biblioteczka u siebie tez mialam jedna sciane tablicowa potraktowac ale wygral kolor na przeciwleglej Aniu, dziękuję Żeby nie zniszczyć tak całkiem efektu, ta część biblioteczki będzie czarna. Ja na tablicową bym się nie zdecydowała. Przeraża mnie wizja kredy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.08.2013 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 helo helo wpadlam od razu na fotki slicznie...musze sie przyjzec dokladniej w domku Iwonko, Wy nadal na wypoczynku? To tym bardziej mi miło, że wpadłaś Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.08.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Ja tam czarnego boję się jak diabła ale efekt fajny Szczególnie podoba mi się w kuchni - bo faktycznie ładnie połączyło piekarnik Wstaw może zdjęcia PRZED I PO - będzie jeszcze ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.08.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 mugatko, cieszę się, że podoba Ci się, pomimo Twojego strachu Zdjęcia przed i po? Trochę ciężko, bo starałam się zawsze tak wykadrować, żeby nie było widać. Ale spróbuję. Było. Jest Było. Jest Lepiej, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.08.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Aniu czerń suuuper Pięknie dopełniła wnętrze Dodała zadziora do Twoich charakternych wnętrz Ja na tablicową bym się nie zdecydowała. Przeraża mnie wizja kredy. A ja dałam tablicową w sypialni i przeraża mnie wizja zbrukania jej tą kredą Chyba nigdy nie będzie wykorzystana w założonym celu bo ta głęboka czerń jest taka piękna Gratuluję zamówienia narożnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts