ivy17 30.08.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Aniu ty masz chyba bidetkę ?? tak ?? jakiej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.08.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Aniu, ściany wyglądają REWELACYJNIE! Cieszę się, bo też planuję czarną w kuchni i przestaję się jej obawiać . Dopiero teraz zobaczyłam Twój niesamowity taras. Dzielna, zdolna i pracowita z Ciebie dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.08.2013 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Aniu ty masz chyba bidetkę ?? tak ?? jakiej firmy ? Iwonko, mam Oras Saga 1912F Z dostępnych na rynku zestawów, ta miała najmniej kosmiczny wygląd baterii. Jeśli chodzi o użytkowanie, to jestem zadowolona. Mąż trochę narzekał przy montażu, że instrukcja lekko odstaje od rzeczywistości. No i jedna ważna sprawa. Wężyki do baterii. Te fabryczne Orasa mają trochę inny gwint od strony baterii, niż ogólnodostępne na rynku. Nie ma problemu, jeśli wystarcza Ci standardowa długość. W przeciwnym wypadku, będziesz musiała łączyć dwa wężyki, bo producent uważa, że standardowa długość jest dla każdego wystarczająca. Dla mnie nie była I mam uroczą plątaninę wężyków pod umywalką. A TUTAJ vesilka pisała o swojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.08.2013 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Aniu, ściany wyglądają REWELACYJNIE! Cieszę się, bo też planuję czarną w kuchni i przestaję się jej obawiać . Dopiero teraz zobaczyłam Twój niesamowity taras. Dzielna, zdolna i pracowita z Ciebie dziewczynka Ewuś, cieszę się, że zajrzałaś Czarne ściany dziękują! I wykonawczyni również A tarasem jestem niezmiennie zachwycona. Sporo pracy mnie podłoga na nim kosztowała, ale było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.08.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Aniu dziekuję, musze na szybko wyszukać jaka chce bo P. na już oczekuje ode mnie jakie beda baterie i jakie ma zrobic podlączenia do nich A jaka jest długość wężyka w standardzie ?pamietasz może ? Planuje tam szafke z Ikei GODMORGON, muszę sprawdzić czy będzie pasowała. Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.08.2013 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Iwonko, nie pamiętałam, ale zmierzyłam: 30 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.08.2013 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Mąż śpi. Pakuję Jakuba do samochodu i jedziemy po część materiałów na biblioteczkę. Będziemy skręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i.buczyńska 01.09.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Aniu, dzięki za wpis w moim temacie. Zajrzałam sobie tutaj do Twojego mieszkanka. Masz cudowne wnętrze, wykonane ze smakiem i w dobrym guście. A już najbardziej urzekł mnie regał na ksiązki. One powinny być w każdym wnętrzu Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.09.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ania,poskręcaliście już?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.09.2013 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Aniu, dzięki za wpis w moim temacie. Zajrzałam sobie tutaj do Twojego mieszkanka. Masz cudowne wnętrze, wykonane ze smakiem i w dobrym guście. A już najbardziej urzekł mnie regał na ksiązki. One powinny być w każdym wnętrzu Pozdrawiam Iwona Iwona, cieszę się, że Ci się u mnie podoba Regały na książki to nasze must have. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.09.2013 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ania, poskręcaliście już?? Sylwia, część tak. Z tym, że nie ma jeszcze co pokazać, bo robimy z mężem etapami. Trochę boimy się pomyłki w wymiarach, więc materiał zamawiamy kawałkami. Jutro jadę po ostatnią partię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.09.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Aniu trzymam kciuki za całe przedsięwzięcie I czekam z niecierpliwością na efekt końcowy Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.09.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Hej Ania:hug:Witam się pourlopowo.jak się masz?Jak idzie skręcanie biblioteki i co jeszcze u Was słychać?Miłego popołudnia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.09.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 ściany wyglądają świetnie! czym malowałaś? jak się sprawdza w kuchni? co z plamami, bądź śladami po ich usuwaniu? nie wyświeca się? gratulacje z powodu narożnika jestem przeogromnie ciekawa biblioteczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.09.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Aniu trzymam kciuki za całe przedsięwzięcie I czekam z niecierpliwością na efekt końcowy Buziaki Aga, ja też czekam Tylko, że odbiór materiałów dopiero w piątek Weekend ponownie upłynie pod znakiem wkrętarki i młotka. Hej Ania:hug:Witam się pourlopowo. jak się masz? Jak idzie skręcanie biblioteki i co jeszcze u Was słychać? Miłego popołudnia:D Aga, wypoczęłaś? Próbowałam obejrzeć Twoje zdjęcia, ale mój internet mnie ostatnio nie lubi. Mam nadzieję, że nie usuniesz ich za szybko. U nas pomalutku. Narożnik w końcu znalazłam W drugiej połowie października pokój dzienny zyska nową jakość. A, i zebrałam fotki w jedno miejsce ściany wyglądają świetnie! czym malowałaś? jak się sprawdza w kuchni? co z plamami, bądź śladami po ich usuwaniu? nie wyświeca się? gratulacje z powodu narożnika jestem przeogromnie ciekawa biblioteczki! Ania, malowałam ceramicznym Benjaminem Moore'm. Sam proces przebiegł jak w bajce. Ale na używanie ściany na pełnych obrotach muszę jeszcze poczekać. Po 14 dniach osiąga swoje właściwości. Na razie myję delikatnie wodą i jest ok. Mat pozostaje matem Oj, żebyś się biblioteczką nie rozczarowała W weekend się skończy. Mam nadzieję. Bo ja jestem chwilowo ciut przygnębiona jej rozmiarem. Mała wyszła Mąż mnie straszy eksmisją obrazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.09.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Aniu jaka to dokładnie farba i czym malowałaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.09.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 właśnie tę farbę chciałam użyć pomiędzy szafkami w kuchni. stanęło na tynku betonopodobnym, bo właścicieli kuchni przeraził fakt, że to "tylko" farba. a mam wrażenie, że ta farba jest dużo bardziej praktyczna od tynku, który wybrali...:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.09.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Aniu jaka to dokładnie farba i czym malowałaś ?? Iwonko, Benjamin Moore Regal. Cena 90 zł za litr. Malowałam wałkiem, jeśli o to pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.09.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 O, właśnie mogę się podzielić kolejnym doświadczeniem z tą farbą. Wyjmując blachę w piekarnika przydzwoniłam rogiem w ścianę Powstało lekkie wgłębienie (o jakości tynków deweloperskich nie będę się wypowiadać, bo kulturalna jestem), ale farba została Na ścianach malowanych Tikkurilą mam odpryski od takich uderzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.09.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Iwonko, Benjamin Moore Regal. Cena 90 zł za litr. Malowałam wałkiem, jeśli o to pytasz. tak o wałek pytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts