narendil 07.09.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Nerendil (tak oficjalnie ponieważ nie czuję się jeszcze - mam nadzieje - uprawniona do Ani ), udało mi się przeczytać całość i była to super zabawa. W końcu mogę się oficjalnie przywitać. Niesamowite wrażanie czytanie o wszelkich powstających, zmieniających lub znikających koncepcjach i jednoczesne oglądanie twoje mieszkania w stanie obecnym. Dziękuję za wszelkie inspiracje i pomysły, którymi się dzieliłaś. Mieszkanie wyszło super i nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć wasze krewetkarium w akcji . Pozdrawiam Dominika Dominiko, witam Cię oficjalnie I myślę, że od razu załatwmy pewną kwestię: Ania jestem Cieszę się, że dzielnie przebrnęłaś przez te niezmiernie fascynujące opisy brakujących centymertów, dywagacje nad szczotką toaletową, rozważania czy indukcja przy ścianie. Gratuluję wytrwałości. I zapraszam jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 :lol2::lol2: No to się uśmiałam:D Ja już też się śmieje, choć w pierwszej chwili miałam raczej odmienne odczucia Jak widać nic na hurra. Nie powieszę wszystkich lamp przed upływem roku Aniu ogród leży odłogiem i kwiczy- jakoś już mi się nie chce w tym roku nic specjalnie robić. Wpadłam już w wir pracy, a weekendy znowu mamy zajęte- to jakieś urodziny, to ślub i zwyczajnie brak mi czasu. Musze jeszcze wstawić Wam zaległe fotki ogrodowe, jak jeszcze było ładnie:D:D Aga, na Twój ogród czekam zawsze Aniu jak zdrówko?? Mnie też coś bierze , gardło boli i zimno Aga, ciut lepiej. Łykam jakieś tam specyfiki, byłam u lekarza. Będę żyć. Przykro mi, że i Ciebie coś bierze. Taki paskudny czas nadchodzi. Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 07.09.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 czarne ściany są debest! świetny pomysł - coraz więcej wisienek na tym pół-apartamentowym torcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 07.09.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 (edytowane) Ech Ci mężowie... Niby się nie wrącają, niby wszystko akceptują a jak już się odezwą to ręce opadają Pokaż tego szrotowego kapelusznika Ale Ty Kapelusznika von Szrot już widziałaś, w dodatku na żywo Moja lampa będzie na początku grudnia Wolno chińskie krasnoludki pracują Bez urazy dla chińskich krasnoludków. Jaka lampa? Czy coś przegapiłam? Pewnie tak, zważywszy na moje liczne wagary Edytowane 12 Lutego 2014 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 czarne ściany są debest! świetny pomysł - coraz więcej wisienek na tym pół-apartamentowym torcie! wiwik, dzięki! Oby tylko mi nie wyszło tanie wino z tych wisienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ale Ty Kapelusznika von Szrot już widziałaś, w dodatku na żywo A, ten Widziałam. A oni się po prostu nie znają Jaka lampa? Czy coś przegapiłam? Pewnie tak, zważywszy na moje liczne wagary Basiu, taki sobie plafon do pokoju niczyjego zafundowałam http://www.customform.pl/_uploads/thumb//uploadsEDI---WYROBYLampy---plafonylampastonelp148ston-50-01medium03-jpg_770_500_normal_0_1366879185.jpg http://www.customform.pl/_uploads/thumb//uploadsEDI---WYROBYLampy---plafonylampastonelp148ston-50-01medium01-jpg_770_500_normal_0_1366879185.jpg Mam nadzieję, że okaże się warty tego czekania. Tkanina jest ścigana, więc i uprać można. PS. Grać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.09.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Aniu ciesze się że lepiej się czujesz . Ja się podleczyłam z Gosią wiesz czym Ale to bardziej z nerwów bo wołałam dziś lekarkę do Igiego , okazało się że zrobił nam się stan zapalny w siusiaku - powaznie bo aż ropa była . Ale sprytna babka i wszystko gładko poszło więc będę w nocy spokojnie spać . Miłej niedzieli Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 08.09.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 wiwik, dzięki! Oby tylko mi nie wyszło tanie wino z tych wisienek d'oh one już przecież w alkoholu są! a ten plafon to ten sam na obu zdjęciach? na tym drugim ma tak jakby więcej boków - bardzom ciekawa efektu i tym bardziej trzymam kciuki za Chińczyków http://www.youtube.com/watch?v=NH2P_pVze6s a gdzie będzie wisieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.09.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 wiwik, mówiąc szczerze, to nie mam pojęcia jak na żywo wygląda. Przekonam się w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.09.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 CHCĘ http://static.shoplo.com/9402/products/th480/aaai/1268-krz000343_fg42-i.JPG I co ja mam teraz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.09.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 ZAMOWIC! od razu tak ze dwa - i jedno biore do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.09.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Narendilka kolor bardzo fajny ja mam nadzieję w przyszłe lato robić taras i go urządzać i może pomyślę coś pod kątem nowych kolorów eamsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.09.2013 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 ZAMOWIC! od razu tak ze dwa - i jedno biore do siebie Hmpfff To ja zamawiam, a koleżanka robi przelew. za dwa Narendilka kolor bardzo fajny ja mam nadzieję w przyszłe lato robić taras i go urządzać i może pomyślę coś pod kątem nowych kolorów eamsów Prawda, że ładny? Z kocykiem by mi korespondował. Jest jeden drobny problem. Taki tyci tyci. Średnio z miejscem u mnie. Chociaż może po zmianie narożnika-kolubryny będzie lepiej? Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 CHCĘ http://static.shoplo.com/9402/products/th480/aaai/1268-krz000343_fg42-i.JPG I co ja mam teraz zrobić? piękne w pięknym kolorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.09.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 hej byłam wczoraj na giełdzie akwa. już chyba wybrałam sobie zwierzaki...zobaczymy i wiesz co, widziałam też raczki!!!! takie minimini! dorastają do ok. 4cm długości. te akurat były niebieskie, ale podobno wybarwiają się różnie. powiem szczerze, że chyba, gdybym miała wybierać pomiędzy krewetkami a raczkami, to te drugie wydawały mi się dużo "ciekawsze".i ponoć, łatwiejsze w hodowli ( z tego co mówił sprzedawca skorupiaków...) o takie: http://tablica.pl/oferta/raczki-cambarellus-texanus-wysylka-lodz-zgierz-ID34mn7.html#19379cc6fc a tu wątek raczkujący http://www.bojownik.pl/index.php?showtopic=7418&page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 09.09.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Aniu witam się po raz pierwszy w Twoim wątku oficjalnie,bo nieoficjalnie bywałam nie raz:)dziękuję za linki,pytałam u Admetki bo u niej przewija się dużo osób i chciałam poznać opinie innych o zlewach,buziaczki miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Hej Aniu, jak zdrówko:hug: bo ostatnio nawet nie zapytałam:oops: W krzesełku podoba mi się tylko kolor:D ale u Ciebie powinno pasować Miłego popołudnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 10.09.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Mnie się te krzesełka kiedyś też nie podobały, a przynajmniej nie pojmowałam zachwytu nad nimi, a teraz bym sobie takie wstawiła, tylko że u mnie też chyba nie bardzo będzie pasić. Ania ozdrowiałaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.09.2013 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 piękne w pięknym kolorku Diano, właśnie ten kolor mnie urzekł. Mam pled w podobnym odcieniu i jakoś tak w stronę turkusu/petrolu mnie ostatnio ciągnie. hej byłam wczoraj na giełdzie akwa. już chyba wybrałam sobie zwierzaki...zobaczymy i wiesz co, widziałam też raczki!!!! takie minimini! dorastają do ok. 4cm długości. te akurat były niebieskie, ale podobno wybarwiają się różnie. powiem szczerze, że chyba, gdybym miała wybierać pomiędzy krewetkami a raczkami, to te drugie wydawały mi się dużo "ciekawsze".i ponoć, łatwiejsze w hodowli ( z tego co mówił sprzedawca skorupiaków...) o takie: http://tablica.pl/oferta/raczki-cambarellus-texanus-wysylka-lodz-zgierz-ID34mn7.html#19379cc6fc a tu wątek raczkujący http://www.bojownik.pl/index.php?showtopic=7418&page=1 Aniu, masz u siebie taką giełdę Super. Zawsze czegoś można się od znawców dowiedzieć. Raczki widziałam w sklepie zoologicznym. Rzeczywiście mają cudne kolory. Aniu witam się po raz pierwszy w Twoim wątku oficjalnie,bo nieoficjalnie bywałam nie raz:)dziękuję za linki,pytałam u Admetki bo u niej przewija się dużo osób i chciałam poznać opinie innych o zlewach,buziaczki miłego dnia Aniu, witaj Mam nadzieję, że nadal będziesz zaglądać. Hej Aniu, jak zdrówko:hug: bo ostatnio nawet nie zapytałam:oops: W krzesełku podoba mi się tylko kolor:D ale u Ciebie powinno pasować Miłego popołudnia:bye: Aga, zdrówko prawie w porządku. Na nogi mnie postawiło skręcanie mebli Krzesło ma mój ulubiony typ nóżek No i kolor mi się podoba. Ale nóżki to chyba bym jednak na czarno przemalowała. Mnie się te krzesełka kiedyś też nie podobały, a przynajmniej nie pojmowałam zachwytu nad nimi, a teraz bym sobie takie wstawiła, tylko że u mnie też chyba nie bardzo będzie pasić. Ania ozdrowiałaś już? pendraczku, ładne te krzesła są. Mam dziecięcą wersję u Jakuba i transparentne w sypialni. Co mi trochę przeszkadza, to to, że trochę dużo ich widzę. Fakt, że na żywo tylko u mojego szwagra. Ale na forach, blogach jak grzybów po deszczu. Może są po prostu uniwersalne? Ale w tym to kolor mnie urzekł. Szkoda, że w komplecie z krzesłem nie sprzedają wolnego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 10.09.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 hej widze, ze choroba Cie zmogla ale ciesze sie, ze czujesz sie lepiej zwlaszcza po skrecaniu mebli plafon sliczny ale juz o lampach milcze krzeslo ma fajny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts