annNS2 20.09.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 noo...i od razu czlowiek ma ochote sobie poskakac a obraz zdecydowanie do przewieszenia ps. chyba musze przebudowac swoja 'biblioteczunie', pociagnac od sufitu do podlogi i jakos wkomponowac w nia kaloryfer...zreszta...czego ja nie musze przebudowac/przerobic...ehh...to choroba odziedziczona po ciotuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Narendyyyyl narożnik czad, dużo salon zyskał, z tym czarnym było tak ponuro Prawda? Od razu się lżej zrobiło. I nie boję się przyznać, że tamten zniszczony przez kota wyglądał niechlujnie. Teraz mogę, bo mam ładny nowy nieśmigany Cieszę się, że Ci się Justyś podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Aneczko, ten czarny kocurek się przepięknie komponuje z szarością i turkusem, wiesz??? Pięknie u Ciebie, odważnie, konsekwentnie - kolorystycznie i stylistycznie!!!!!!! Aniu, dziękuję Kocurek to zołza jakich mało. Ale zatrzymam ją, żeby jakość kompozycji zachować Chodzi jeszcze za mną turkusowe krzesło. Wszystko przez mirelkę Ale chwilowo są ważniejsze sprawy. http://cobocreative.nazwa.pl/public_index/probka%20dar/obrazki/Krz000343_fg42%28i%29.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Super cieszę się . Jakubowi nic nie powiem że fajnie się po nim skacze A kawką się poczęstuję (i czekoladką jeśli można ) Dziękuję, Anetko Smacznego! też mi się tak wydaje Bardzo jestem ciekawa jak całość będzie się prezentować Mówiąc szczerze, to też jestem ciekawa. Postawiłam jeden warunek swoim chłopakom. Zwierzątka się mają kolorystycznie komponować z wystrojem pokoju. Gatunek mało istotny. I tak ja tego doglądać nie będę Powinnyście zobaczyć minę mojego męża, gdy to usłyszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Super narożnik, i ten obraz jaki fajowy Diano, cieszę się, że Ci się podoba Nad obrazem się chyba ze dwa lata zastanawiałam. Kupić? Nie kupić? noo...i od razu czlowiek ma ochote sobie poskakac a obraz zdecydowanie do przewieszenia Zapraszam. Pod warunkiem, że Jakub będzie w przedszkolu ps. chyba musze przebudowac swoja 'biblioteczunie', pociagnac od sufitu do podlogi i jakos wkomponowac w nia kaloryfer...zreszta...czego ja nie musze przebudowac/przerobic...ehh...to choroba odziedziczona po ciotuni No popatrz. Czyżbyśmy miały wspólną rodzinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.09.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Postawiłam jeden warunek swoim chłopakom. Zwierzątka się mają kolorystycznie komponować z wystrojem pokoju. Gatunek mało istotny. I tak ja tego doglądać nie będę Eeee... mój się do tego przyzwyczaił. Chcemy bulka - musi byc koniecznie biały . Przeciez brazowego nie wezmę Sierści moje pasują, w pracy się kolezanki śmieją, że jak bulek bedzie innego koloru to szary sweterek bym mu musiała uszyc i paznokietni na turkusowo pomalować Czy ogoniasty nie drapie nowej kanapy ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 jak bulek bedzie innego koloru to szary sweterek bym mu musiała uszyc i paznokietni na turkusowo pomalować Czy ogoniasty nie drapie nowej kanapy ??????? Przez pierwsze godziny nie drapała. Oby jej zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Aniu ja dlatego teraz oddając fotele do zmiany obicia biorę antarę aby kiciolki nie miały punktu zaczepu a turkusowy bujaniec istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.09.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Narendil, sofa fajnie sie u was wpasowała, tkanina superowa, ale biblioteczka pięknie wykonana, normalnie czad!! świetny pomysł z kontrastującymi, tymi, no... maskownicami? tak to sie nazywa?? i masz rację, obraz koniecznie osobno, zniknął w tych półeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.09.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 hello Biblioteczka cudo a naroznik - coz moge powiedziec - kocham ten kolor super kociak mysle, ze w kwestii miejsca dogadalabym sie z nim masz racje - obraz lepiej bedzie podziwiac w innym miejscu - swietny jest czy Ty pokazywalas kuchnie ?? baterie masz taka sama ?? masz wyciagana wylewke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.09.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Anula super Narożniczkowi dobrze u Was widać chętnie zobaczę go z każdej perspektywy ..i nadal strasznie lubię Twoje mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.09.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Aniu bardzo ale to bardzo podoba mi się narożniczek :yes: W tym obiciu wyszedł rewelacyjnie!!!!!!.......salon się rozjaśnił Biblioteczka z każdą odsłoną piękniejsza obraz koniecznie wyeksponować gdzie indziej Raczek brzmi lepiej niż krewetka, wydaje się lepszym kandydatem na pupila Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 20.09.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 :jawdrop:WoW ,super wyszło ,zarówno narożnik ,jak i biblioteczka a przyznaję się ,że jak wstawiłaś model narożnika ,który zamówiłaś ,to mi się nie spodobał ,no ale odpowiedni materiał zrobił swoje i jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.09.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Cześć Ania, wreszcie i ja do Ciebie zawędrowałam Narożnik świetny Od tej pory zawsze jak będę patrzeć na pokrowiec mojej pufy to będę o Tobie myśleć I powiem to: baaaardzo podoba mi się materiał Twojego narożnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.09.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Aniu ja dlatego teraz oddając fotele do zmiany obicia biorę antarę aby kiciolki nie miały punktu zaczepu Justyna, antara jest super. Miałam nią obite poprzednie krzesła. Ale mój mąż lubi materiał, który czuć. Musi być szorstki. a turkusowy bujaniec istnieje? Na razie chyba tylko oryginał. Ale myślę, że to kwestia czasu ============================== Narendil, sofa fajnie sie u was wpasowała, tkanina superowa, ale biblioteczka pięknie wykonana, normalnie czad!! świetny pomysł z kontrastującymi, tymi, no... maskownicami? tak to sie nazywa?? i masz rację, obraz koniecznie osobno, zniknął w tych półeczkach vesi, cieszę się, że narożnik znalazł Twoje uznanie. Siedzi się na nim rewelacyjnie. Nareszcie możemy z mężem jednocześnie komfortowo się rozsiąść. Kontrasty w biblioteczce to pomysł męża. I on miewa czasem dobre pomysły Obraz się przewiesi. A między półeczkami zawiśnie coś innego. Zauważyłam, że nie lubię pustych ścian. ============================== hello Biblioteczka cudo a naroznik - coz moge powiedziec - kocham ten kolor super kociak mysle, ze w kwestii miejsca dogadalabym sie z nim masz racje - obraz lepiej bedzie podziwiac w innym miejscu - swietny jest Cześć Słonko Super, że i Tobie się podoba! Kot jest mistrzem negocjacji, jeśli chodzi o miejscówki. Ostatecznie można ją przekupić udostępniając swoje kolana czy Ty pokazywalas kuchnie ?? baterie masz taka sama ?? masz wyciagana wylewke ?? Pokazywałam. Nie za dużo, bo kuchnia wciąż nieskończona. Na pierwszej stronie są zdjęcia. Moja bateria ma wyciąganą wylewkę. To taki must have u mnie ============================== Anula super Narożniczkowi dobrze u Was widać chętnie zobaczę go z każdej perspektywy ..i nadal strasznie lubię Twoje mieszkanie Iwonko, dziękuję I u Was już niedługo etap wykończeniówki. Zacieram ręce na kolejne piękne wnętrze! ============================== Aniu bardzo ale to bardzo podoba mi się narożniczek :yes: W tym obiciu wyszedł rewelacyjnie!!!!!!.......salon się rozjaśnił Biblioteczka z każdą odsłoną piękniejsza obraz koniecznie wyeksponować gdzie indziej Aga, dziękuję Ile my się o tym narożniku nagadałyśmy A był na wyciągnięcie ręki. Projekt biblioteczka na dłuższy czas zawieszony. Kilka półek przybyło, miejsca starczy na jakiś czas. Poza tym nie ma już wolnych ścian Raczek brzmi lepiej niż krewetka, wydaje się lepszym kandydatem na pupila Buziaki zostawiam Mnie tam zwisa czy raczek, czy ślimaczek, czy krewetka. Ma pasować Niech się chłopcy bawią. ============================== :jawdrop:WoW ,super wyszło ,zarówno narożnik ,jak i biblioteczka a przyznaję się ,że jak wstawiłaś model narożnika ,który zamówiłaś ,to mi się nie spodobał ,no ale odpowiedni materiał zrobił swoje i jest super Olu, bo na zdjęciu ten narożnik wygląda średnio. Nawet bardzo średnio. Ja nie wiem, co to za moda na dwukolorowe meble Miło mi, że teraz Ci się podoba ============================== Cześć Ania, wreszcie i ja do Ciebie zawędrowałam No właśnie. Nareszcie Daleko miałaś, co? Narożnik świetny Od tej pory zawsze jak będę patrzeć na pokrowiec mojej pufy to będę o Tobie myśleć I powiem to: baaaardzo podoba mi się materiał Twojego narożnika Asia, czyli można powiedzieć, że będę częstym gościem w Twoim domu Dzięki. Na pewno będę się dobrze czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 21.09.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Ło, ale zmiany!!! Piękny narożnik. Bardzo mi się podoba tkanina. Co do poduszek, to ja bym zabrała kilka od kompletu, a dorzuciłabym więcej z Twojej kolekcji Biblioteczka - mistrzostwo! Podziwiam Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.09.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 O, Luiza Dzięki! Po cichu planuję zmianę obicia poduch W komplecie były trzy małe i cztery duże. Małe już dostały nowe poszewki z mojej kolekcji. Na duże szukam pomysłów. Nie wiem, czy mąż przeżyje pepitki, chevrony i inne wzorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.09.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 No właśnie. Nareszcie Daleko miałaś, co? Długo musiałaś nade mną pracować to fakt Ja po prostu lubię z całym wątkiem się zapoznać zanim dołączę. Ale jak widzę 360 stron - to wybacz... No nic, jakoś przełknę brak obeznania poprzednich stron. Zdjęcia z początku oczywiście chapnęłam już dawno dawno temu, widzę, że sumiennie aktualizujesz Honorowe miejsce na pufie u mnie - zawsze Twoje! Zasłużyłaś w pełni moja pomagaczko Nawet gościom nie będę pozwalała na nim siadać, bo "tu siedzi Narendil! Proszę nie pakować jej się na kolana! :mad:" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.09.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Długo musiałaś nade mną pracować to fakt Ja po prostu lubię z całym wątkiem się zapoznać zanim dołączę. Ale jak widzę 360 stron - to wybacz... Tiaaa, jasne To jeszcze mi powiedz, że wątek venuski od deski do deski przeczytałaś. Tak czy inaczej cieszę się, że dotarłaś No nic, jakoś przełknę brak obeznania poprzednich stron. Wiesz, jeśli tak bardzo chcesz czytać o braku 20 cm w kuchni albo o przesuwaniu ścianki o 5 cm, to bierz się do roboty Zdjęcia z początku oczywiście chapnęłam już dawno dawno temu, widzę, że sumiennie aktualizujesz No staram się Honorowe miejsce na pufie u mnie - zawsze Twoje! Zasłużyłaś w pełni moja pomagaczko Nawet gościom nie będę pozwalała na nim siadać, bo "tu siedzi Narendil! Proszę nie pakować jej się na kolana! :mad:" Jeśli goście będą rozmiarów mojego kota, to możesz im pozwolić umościć się na moich kolanach Takie rozmiary mam opanowane. Ostatecznie mogą być jeszcze wielkości Jakuba. Ale już nieco trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.09.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Tiaaa, jasne To jeszcze mi powiedz, że wątek venuski od deski do deski przeczytałaś. O! Zazdrośnica 1200 stron wątku to brak realnych szans na przeczytanie to sobie mogłam zaszaleć. 360 było by w zasięgu możliwości, stąd wyrzuty sumienia, że jednak nie podołam. Wzbraniałam się jak mogłam przed Twoim wątkiem, ale widzisz - nie udało się Za twardza byłaś w tym starciu, a ja za mientka Kolan sugeruję Ci nie oferować, bo w przedziale między wagą kocią, a wagą Kubową mieści się nasz Maniek. On żadnego kota na Twoje kolana nie wpuści, bo go wcześniej zamymła. I Twoje kolana też zamymła. Więc pilnuj kolan, Anka. Nie daj nikomu P. S. Maniek = pies, bulldog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts