Magdzinska 26.09.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 (edytowane) Ania bardzo dużo pozytywnych zmian u Ciebie:yes: Na forum posuchy, ale u Ciebie ciągle się coś dzieje:hug: Nie będę oryginalna jak wychwalę narożnik:p Nigdy ich nie lubiłam, ale Twój mnie zachwycił i mam mnóstwo pytań skąd on, jaka cena, może adres stronki...? Będę Ci wdzięczna za odpowiedz bo szukam narożnika dla mojej mamy:D Chce zmienić bo ich się ekoskóra się rozlatuje:p Twój pasowałby do jej salonu, ale pewnie się okaże że zamawiany lokalnie AAA i jeszcze jedno pytanie- czy on jest z funkcją spania?? Pozdrawiam :hug: Edytowane 26 Września 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 27.09.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 cześć Aniu Chciałam tylko napisać, że moja ścian też już czarna , wielkie dzięki Narożnik prezentuje się u ciebie czadowo, wydaje się że jest idealnie wkomponowany w twoje wnętrza, regał czarny też fajowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 nie wierze ze nie masz zadnej koncepcji ja tam widze jakies trzy piekne grafiki Szczerze? No właśnie nie mam. Raz chcę trzy grafiki b&w, a za chwilę myślę o obrazie olejnym. Jest też wersja trzech obrazów Wiem tylko, że to coś musi być duże. 150x80? Ech, nie miała baba kłopotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ale ekstra kanapa! Zobaczyłam i od razu zapragnęłam się wyłożyć na niej. Wydaje się taka... ciepła (skojarzyła mi się z bluzami szary melanż ) Dropku, zapraszam! Kanapa jest nieziemsko wygodna. Kocyk i poduszki w gratisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 hej nie ma mnie chwilę, a tu kanapa, biblioteczka!!!! no proszę! super! zamiast 3szt widziałabym tam raczej jedną, dużą powierzchnię o minimalistycznym "charakterze" ciut za dużo by się tam mogło zadziać, jeżeli chodzi o mnogość detali. mocne wzory na dywanie, milion otwartych półek z książkami....mniejsze powierzchnie mogą niepotrzebnie wprowadzić chaos jak wpadnie mi w oko jakaś inspiracja, pozwolę sobie dać nać Aniu, wybierasz po prostu złe momenty na nieobecność Masz rację, że to coś na ścianie musi być duże. Myślałam też o trzech elementach, ale nie wiem czy mi klasyczny tryptyk nie wyjdzie A do mnogości detali dorzuć jeszcze mój pomysł na graficzne poduchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Narendil narożnik jest super ! Fotel moim zdaniem fajnie wygląda, nie oddawaj Jakubowi, przekup go jakoś A ta fotka jest cudna [ATTACH=CONFIG]214617[/ATTACH] mugatko, dziękuję Odnośnie fotela, to mam jeszcze jeden taki Tylko, ża zaanektowany przez moją siostrę. Ciekawe, komu trudniej będzie go wyrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2013 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 W związku z tym, że nie przeczytałam całego wątku (a widzisz mści się ) poproszę o informację - co to za lampa na trójnogu (czarna z abażurem w pobliżu narożnika)? Asiu, lampa to meble VOX: KLIK Tylko zamiast oryginalnego abażura (jest złoty w środku) wydębiłam abażur wiszący nad paniami w sklepie. I dzięki temu mam biały, no lekko kremowy. Lampę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2013 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ania bardzo dużo pozytywnych zmian u Ciebie:yes: Na forum posuchy, ale u Ciebie ciągle się coś dzieje:hug: Nie będę oryginalna jak wychwalę narożnik:p Nigdy ich nie lubiłam, ale Twój mnie zachwycił i mam mnóstwo pytań skąd on, jaka cena, może adres stronki...? Będę Ci wdzięczna za odpowiedz bo szukam narożnika dla mojej mamy:D Chce zmienić bo ich się ekoskóra się rozlatuje:p Twój pasowałby do jej salonu, ale pewnie się okaże że zamawiany lokalnie AAA i jeszcze jedno pytanie- czy on jest z funkcją spania?? Pozdrawiam :hug: Madziu, dziękuję! Narożnik to modela Felia firmy Libro: KLIK. Żaden lokalny produkt. Cena przyjemna - 2200. Posiada pojemnik i fukcję spania. Cała rodzina stwierdziła, że jest wygodny. Walki o miejsce półleżące na porządku dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2013 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 cześć Aniu Chciałam tylko napisać, że moja ścian też już czarna , wielkie dzięki Narożnik prezentuje się u ciebie czadowo, wydaje się że jest idealnie wkomponowany w twoje wnętrza, regał czarny też fajowy. Pozdrawiam Bastki, pochwal się! Jakieś zdjęcie? Malowałam BM? I jak wrażenia? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2013 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Jako, że dziś licznik przeskakuje mi o kolejną jednostkę życzę sobie, by było mi co najmniej tak dobrze, jak do tej pory. http://jedlewison.typepad.com/photos/uncategorized/2008/08/04/happybirthdaymarilyn.jpg Zapraszam na coś pysznego! http://www.bank-zdjec.com/foto5/16408_b.jpg http://cukierniczekreacje.blox.pl/resource/galaretka_porzeczkowa_3a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2013 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Rano najpierw zostałam zacałowana. Potem prawie znokautowana tacą (od Jakuba). I powalona krzesłem (od męża). Początek dnia uważam za udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.09.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 AAAAAA!!! pieeeekny prezent urodzinowy!!! i jeden i drugi a tym bardziej ode mnie STOOO LAAAAT bo moj synek tyz dzisiaj swietuje! ps. szkoda ze nie ma w tym kolorze z podlokietnikami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 27.09.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Aniu więc wszystkiego naj naj lepsiejszego . Życzę Ci tego wszystkiego co sama sobie po cichutku życzysz i tego co wszyscy Ci życzyli rok temu a się nie spełniło . Poczęstuję się torcikiem AAAAA i prezenty superowe Zdjęcia sommmmm ale nie mam gdzie wkleić na a poza tym jestem w pracy i nie mam tutaj kabelka. malowaliśmy polecaną przez ciebie farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.09.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 noż Cię ubiję normalnie :bash::bash::bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.09.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 ŚWINIA a ja dalej nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.09.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 piękne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.09.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Anula Twoim mężczyżni pieknie się postarali, prezenty rewelacja Samych serdeczności z okazji tych 16 i pół urodzin :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.09.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 100 lat, 100 lat niech żyje, żyje nam...! W prezencie mój DIY 4U! http://imageshack.us/a/img29/6696/4zqe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Dziękuję Mężczyźni zajrzeli na wish listę i wybrali. Taki spis to dobra sprawa Najśmieszniejsze jest to, że jedna paczka stała w mieszkaniu dość na widoku. Jakub tak schował A mnie lekutko skręcało z ciekawości. noż Cię ubiję normalnie :bash::bash::bash::bash: A to nie mnie, tylko męża. Ja planowałam zakup w lutym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 27.09.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Asiazett ale pyszne ciasto, skąd przepis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts