Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Postanowiłam nie udawać i pokazać zdjęcia bliższe rzeczywistości niż porządkowi ;)

Eeee kokietka! Ja żadnego nieładu nie widzę-wręcz przeciwnie:)

A narożnik cudny:wiggle:

ANIU :hug:http://www.millan.net/minimations/smileys/foryou.gif

http://images.folksy.com/aXRlbXMvODcyMDkvMjAxMjA2MjEvMTgzMTUyOTU1NTU3-N/main

ps. Fajny prezent w super kolorze!

Kochane, bardzo dziękuję za życzenia :hug:

I miło mi, że tak się cieszycie razem ze mną z prezentów :D

Czekał na mnie dzisiaj jeszcze jeden drobiazg :lol2:

http://nshome.pl/1681-large_default/metalowy-chlebak-czarny.jpg

Teraz nie mam wyjścia.

Muszę skończyć zmiany w kuchni!

PS. Wish lista to rewelacyjna sprawa :yes:

Moja dostępna jest przez www. Zainteresowanym (czyli rodzinie) podałam link i po sprawie.

Muszą się tylko między sobą dogadać, by nie zdublować prezentów.

Ale to już nie mój problem :rotfl:

Anulka, zdążyłam przed północą, więc ślę Ci moc urodzinowych serdeczności! Spełnienia marzeń - tych czarno-białych i tych kolorowych!

(pomysł z wish-listą pozwolę sobie ordynarnie zerżnąć. Oczywiście w formie mniej wyrafinowanej, ale myślę, że dla mojego męża, który niezwykle miota się z prezentami dla mnie, nawet kartki wpięte w odpowiedni segregator będą zbawieniem).

CMOK!

Ania fajnego masz tego męża:yes::D choć mój tez nie taki najgorszy i zawsze daje trafione prezenty :p

Czy małżonek mógłby Ci zdradzić gdzie zamawiał eames'ka. Chcę zakupić sztuk sześć i nie wiem teraz gdzie, bo nie ma ich już w decolab'ie gdzie zamawiałam inne inspiracje krzesłowe;) Znowu poproszę Cię o namiary:D:D

Ależ cudnie, domowo!

Prezenty... no bajera! i jeszcze jak dobrane do Ciebie - zazdraszczam chłopaków, mojemu m w życiu by się to nie udało, ale na szczęście zdaje sobie z tego sprawę i nie stara się w takich tematach trafić tylko wręcza papierowy bon z kwotą-limitem i porywa do sklepu:) Choć przyznam, że wolałabym taką niespodziankę

Uwielbiam w Twoim salonie to, że jest tam wiele przedmiotów niby nie od kompletu a razem "grają" jedną całość i tworzą tą przytulność wnętrza :yes:

a i spóźnione troszkę sto lat zostawiam:wiggle:

Aniu.wyglądam teraz tak :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:, przegapiłam Twoje urodziny :(:(:(, nie wchodziłam na wątek i nie wiedziałam :(

Kochana spóźnione ale naprawdę szczere Wszystkiego najlepszego :hug: :hug: :hug:

Twoje wspaniałe chłopaki sprawiły Ci fantastyczne prezento -niespodzianki :yes: :yes: - tylko zazdrościć :lol:

Aniu wczoraj nie zdążyłam zorganizować przesyłki - obiecuję że zrobię to jutro, albo pojutrze od mamy z poczty :hug:

Kochane, komu nie dziękowałam za życzenia, niniejszym to czynię :hug:

Krzesło zakupione na Allegro, u TEGO sprzedawcy.

Mąż donosi, że szybka wysyłka.

Pomysł z wish listą jak najbardziej do odgapiania.

Nie mój, bo ściągnęłam od własnego małżonka :p

(na jego liście figurują wprawdzie tylko książki, ale idea zacna)

Bardzo ułatwia życie :yes:

Uwielbiam w Twoim salonie to, że jest tam wiele przedmiotów niby nie od kompletu a razem "grają" jedną całość i tworzą tą przytulność wnętrza :yes:

Domi, serio to tak wygląda?

W takim razie się bardzo cieszę, bo mój zamysł się realizuje.

Cześć Narendil, u Ciebie też wkleję to cudo, chociaż możliwe, że już ją widziałaś, bo mam wrażenie, że obserwujemy tych samych sprzedających na Alle.

Chyba tak :yes:

Lampa fajna.

Lubię trójnogi.

Lubię statywy.

Ale ten abażur jakiś za kusy mi się wydaje :rolleyes: