mmajeczkaa 27.09.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Aniu wszystkiego naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.09.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Postanowiłam nie udawać i pokazać zdjęcia bliższe rzeczywistości niż porządkowi Eeee kokietka! Ja żadnego nieładu nie widzę-wręcz przeciwnie:) A narożnik cudny:wiggle: ANIU http://www.millan.net/minimations/smileys/foryou.gif http://images.folksy.com/aXRlbXMvODcyMDkvMjAxMjA2MjEvMTgzMTUyOTU1NTU3-N/main ps. Fajny prezent w super kolorze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Kochane, bardzo dziękuję za życzenia I miło mi, że tak się cieszycie razem ze mną z prezentów Czekał na mnie dzisiaj jeszcze jeden drobiazg http://nshome.pl/1681-large_default/metalowy-chlebak-czarny.jpg Teraz nie mam wyjścia. Muszę skończyć zmiany w kuchni! PS. Wish lista to rewelacyjna sprawa Moja dostępna jest przez www. Zainteresowanym (czyli rodzinie) podałam link i po sprawie. Muszą się tylko między sobą dogadać, by nie zdublować prezentów. Ale to już nie mój problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.09.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Aniu sto lat i dziękuję za odpowiedź . Nie rozlałaś soku wiśniowego? No wiesz !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.09.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 piekna 'trumienka'! prawie tak piekna jak moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.09.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 i raz jeszcze najlepszego! ps. wlasnie skonczylam tort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.09.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Aniu http://www.sherv.net/cm/emoticons/birthday/happy-18th-birthday-smiley-emoticon.gifhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/birthday/birthday-party-blower.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.09.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 (edytowane) annNS2 - piękny torcik, wygląda conajmniej zachęcająco, smakowicie, ślinka mi cieknie . W ulubionych kolorach narendilki Bajera! Edytowane 27 Września 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 27.09.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Anulka, zdążyłam przed północą, więc ślę Ci moc urodzinowych serdeczności! Spełnienia marzeń - tych czarno-białych i tych kolorowych! (pomysł z wish-listą pozwolę sobie ordynarnie zerżnąć. Oczywiście w formie mniej wyrafinowanej, ale myślę, że dla mojego męża, który niezwykle miota się z prezentami dla mnie, nawet kartki wpięte w odpowiedni segregator będą zbawieniem). CMOK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.09.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 asiazett no i prawie z mietowym kremem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.09.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Fakt! Przeoczyłam, bo mnie M&M'sy uwagę zabierają Jak to zrobiłaś na niebiesko? Czarowałaś? http://emotikona.pl/emotikony/pic/027.gif Czy Ci smerfy pomagały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.09.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ano pewnie ze czary-mary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.09.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ania fajnego masz tego męża:yes: choć mój tez nie taki najgorszy i zawsze daje trafione prezenty Czy małżonek mógłby Ci zdradzić gdzie zamawiał eames'ka. Chcę zakupić sztuk sześć i nie wiem teraz gdzie, bo nie ma ich już w decolab'ie gdzie zamawiałam inne inspiracje krzesłowe;) Znowu poproszę Cię o namiary:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 30.09.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Aniu spoznione ale najszczersze zyczenia wszystkiego co najlepsze i co tylko sobie wymarzysz swietne prezenty chetnie i ja podpytam o miejsce zamawiania krzesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 01.10.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ależ cudnie, domowo! Prezenty... no bajera! i jeszcze jak dobrane do Ciebie - zazdraszczam chłopaków, mojemu m w życiu by się to nie udało, ale na szczęście zdaje sobie z tego sprawę i nie stara się w takich tematach trafić tylko wręcza papierowy bon z kwotą-limitem i porywa do sklepu:) Choć przyznam, że wolałabym taką niespodziankę Uwielbiam w Twoim salonie to, że jest tam wiele przedmiotów niby nie od kompletu a razem "grają" jedną całość i tworzą tą przytulność wnętrza a i spóźnione troszkę sto lat zostawiam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.10.2013 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Aniu.wyglądam teraz tak :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:, przegapiłam Twoje urodziny :(, nie wchodziłam na wątek i nie wiedziałam Kochana spóźnione ale naprawdę szczere Wszystkiego najlepszego :hug: Twoje wspaniałe chłopaki sprawiły Ci fantastyczne prezento -niespodzianki :yes: - tylko zazdrościć Aniu wczoraj nie zdążyłam zorganizować przesyłki - obiecuję że zrobię to jutro, albo pojutrze od mamy z poczty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 02.10.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Cześć Narendil, u Ciebie też wkleję to cudo, chociaż możliwe, że już ją widziałaś, bo mam wrażenie, że obserwujemy tych samych sprzedających na Alle. http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/35/95/44/07/3595440786 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.10.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Kochane, komu nie dziękowałam za życzenia, niniejszym to czynię Krzesło zakupione na Allegro, u TEGO sprzedawcy. Mąż donosi, że szybka wysyłka. Pomysł z wish listą jak najbardziej do odgapiania. Nie mój, bo ściągnęłam od własnego małżonka (na jego liście figurują wprawdzie tylko książki, ale idea zacna) Bardzo ułatwia życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.10.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Uwielbiam w Twoim salonie to, że jest tam wiele przedmiotów niby nie od kompletu a razem "grają" jedną całość i tworzą tą przytulność wnętrza Domi, serio to tak wygląda? W takim razie się bardzo cieszę, bo mój zamysł się realizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.10.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Cześć Narendil, u Ciebie też wkleję to cudo, chociaż możliwe, że już ją widziałaś, bo mam wrażenie, że obserwujemy tych samych sprzedających na Alle. Chyba tak Lampa fajna. Lubię trójnogi. Lubię statywy. Ale ten abażur jakiś za kusy mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts