narendil 02.10.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Aniu.wyglądam teraz tak :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:, przegapiłam Twoje urodziny :(, nie wchodziłam na wątek i nie wiedziałam Kochana spóźnione ale naprawdę szczere Wszystkiego najlepszego :hug: Twoje wspaniałe chłopaki sprawiły Ci fantastyczne prezento -niespodzianki :yes: - tylko zazdrościć Aniu wczoraj nie zdążyłam zorganizować przesyłki - obiecuję że zrobię to jutro, albo pojutrze od mamy z poczty Aga, dobrze jest Wiem jak jest. Sama nie mam czasu zaglądać A z wysyłką pomału. Jak znajdziesz chwilę. Nic na siłę. I tak jestem Ci bardzo wdzięczna za fatygę Poza tym, aktualnie mam do zszycia 6 par spodni Jakuba Ja nie wiem, jak ten dzieciak to robi. Nowe portki po jednym dniu wymagają dłuższej sesji z maszyną Uduszę. A, i w przyszłym tygodniu w przedszkolu jest coś w rodzaju balu przebierańców. Motyw przewodni - warzywa. I trzeba strój wykombinować. Konkurs jest Pytanie, czy konkurs dla dzieci, czy dla rodziców. Od dwóch dni chodzę i kombinuję, co jestem w stanie zrobić. Muszę Jakubowi zawężoną listę przedstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 02.10.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ja w takich przypadkach w pierwszej kolejności idę na pinteresta:): http://www.pinterest.com/pin/221028294181580542/http://www.pinterest.com/pin/531776668470435911/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.10.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 narendi - jak się siądzie na Twoje transparentne eamesy - to się lekko ugina oparcie ? Do ilu one sa kg ? Chyba musze się nich przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.10.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 mirella, nie moja bajka te transparentne, ale wygląda ok Moje białe sie lekko uginają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.10.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 i nie masz stresu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.10.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Że się złamią? nie. Białe sa z takiego jakby elastycznego tworzywa. To jakiś poliwęglan jest, ale nie wygląda jakby się miało połamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.10.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Że się złamią? nie. Białe sa z takiego jakby elastycznego tworzywa. To jakiś poliwęglan jest, ale nie wygląda jakby się miało połamać plastik raczej trwaly...ale moje krzeslo ostatnio stracilo noge tak sie koncza harce dziewiedziesiecioparokilowego meza z dwojka dzieci ;P na szczescie mialam jedno 'zapasowe' (zielone) w dzieckowym pokoju to sobie nogi przekrecilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.10.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 yyyyy... ale metalową czy drewnianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.10.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 drewniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.10.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 mi jakoś transparentne kojarzą się z małą elstycznością. No ale to pewnie kwestia przyzyczajenia. Ciekawe czy by uznali gwarancję ? Piszą, ze mam dwa lata i conajmniej 100 kg wytrzymają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.10.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Anulek, Wpadłam się tylko przywitać. Widzę, że u Ciebie jak zwykle młyn, a to znaczy, że wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.10.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Aniu Dziś akcja wysyłanie......jak zawiozę mamę po południu to nadam paczkę. Także pewnie dopiero po weekendzie do Ciebie dotrze Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.10.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jak pisałam u mireli, moje krzesła lekko sprężynują. Może powinnam je mocniej skręcić? Ale nie mam obaw, że się pode mną rozpadną. Mąż nie siada Są moje Na tym turkusowym czasem Jakubowi pozwalam usiąść do rysowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.10.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Anulek, Wpadłam się tylko przywitać. Widzę, że u Ciebie jak zwykle młyn, a to znaczy, że wszystko w porządku Anuś, nawet nie wiesz, jak żałuję, że mnie jutro z Wami nie będzie Wypij podwójną kolejkę z admetką (ostatnio flaszkę rozpiłyśmy) za nieobecną koleżankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.10.2013 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Aniu Dziś akcja wysyłanie......jak zawiozę mamę po południu to nadam paczkę. Także pewnie dopiero po weekendzie do Ciebie dotrze Miłego dzionka Aguś, dziękuję Nie smutaj się, i tak na weekend co innego zaplanowałam. Będę miała poduchy, będę miała poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.10.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Anuś, nawet nie wiesz, jak żałuję, że mnie jutro z Wami nie będzie Wypij podwójną kolejkę z admetką (ostatnio flaszkę rozpiłyśmy) za nieobecną koleżankę. To Ilutek będzie??? Ja nawet listy dobrze nie znam :oops::oops: I nie wiem co będzie z %%%% bo na lekach będe przeciwbólowych i przeciwzapalnych Aguś, dziękuję Nie smutaj się, i tak na weekend co innego zaplanowałam. A co będziesz robić ciekawego??? Będę miała poduchy, będę miała poduchy Jak Ci wyjdą to może ja też może ja też będę miała poduchy Wyjdą wyjdą i nam oczy z zazdrości wyjda na ich widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.10.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 To Ilutek będzie??? Ja nawet listy dobrze nie znam :oops::oops: I nie wiem co będzie z %%%% bo na lekach będe przeciwbólowych i przeciwzapalnych Najwyżej Ania sama flaszkę wypije. Za nas dwie A co będziesz robić ciekawego??? Pracować i siedzieć u teściowej na obiedzie imieninowym Jak Ci wyjdą to może ja też może ja też będę miała poduchy Jeśli wyjdą, to masz usługę jak w banku szwajcarskim Wiesz co? Wczoraj wpadłam jeszcze na pomysł wykorzystania tych cienkich pasków. Mam chyba za mało poduszek a za dużo pomysłów. Kiedy znowu jedziesz do IKEA? Wyjdą wyjdą i nam oczy z zazdrości wyjda na ich widok Oj, czy ja wiem? Przy cudach, które szyje Diana, to raczej blado wypadnę Poza tym chevron ciut się oklepany ciut robi. Ale co ja poradzę, że mi się podoba? No i wiesz, moja wersja to taka dla ubogich Ale kilku stów na materiał na kanapowe poduchy w życiu bym nie dała. Przy moim mężu, Jakubie i kocie? Musiałabym na głowę upaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawkat 07.10.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 a ja bym chciała spytać, gdzie kupiłaś tego przezroczystego eamesa? Przeszukałam twój wątek i przeszukałam allegro oraz inne, niestety tych przezroczystych w dobrej cenie nie znalazłam.Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.10.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Anula, Ty ogarniaj terminy na następny zjazd, bo jak się nie stawisz, to będziesz miała cały Zlot w domu Myślisz, ze jak z Admetka wypiję to o Tobie zapomnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.10.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) hej dziewuszki ! Anula, chodzi mię o nogi....a Ty spec w tych tematach jesteś takie jak na zdjęciu: szukam ich w necie, bo chciałam wykombinować jakiś stolik pod akwarium. choć nie wiem, czy to nie za mało stabilne....musi unieść ponad 70 kg! a bez fajnego stolika nie będzie akwarium Edytowane 7 Października 2013 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts