narendil 08.10.2013 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 a ja bym chciała spytać, gdzie kupiłaś tego przezroczystego eamesa? Przeszukałam twój wątek i przeszukałam allegro oraz inne, niestety tych przezroczystych w dobrej cenie nie znalazłam. Dzięki z góry gawkat, krzesło kupione na Allegro właśnie: KLIK Niestety, cena nie była przyjemna Ale, jako że potrzebowałam jednego, to się mąż szarpnął Z drewnianymi lub metalowymi nóżkami są ciut tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.10.2013 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 hej dziewuszki ! Anula, chodzi mię o nogi....a Ty spec w tych tematach jesteś takie jak na zdjęciu: [ATTACH=CONFIG]217075[/ATTACH] szukam ich w necie, bo chciałam wykombinować jakiś stolik pod akwarium. choć nie wiem, czy to nie za mało stabilne....musi unieść ponad 70 kg! a bez fajnego stolika nie będzie akwarium Anulka, ja swoje metalowe hairpin legs kupowałam na allegro. Sprzedawcę mogę polecić. KLIK1 KLIK2 Z tym, że pod akwarium, to bym się chyba bała dać te pierwsze. Myślę, że potrójne byłyby lepsze. U mnie sprawdzają się jako nogi blatu pod umywalką i stolika śniadaniowego. PS. Czy masz coś wspólnego z ostatnim numerem Czasu na wnętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.10.2013 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Anula, Ty ogarniaj terminy na następny zjazd, bo jak się nie stawisz, to będziesz miała cały Zlot w domu Myślisz, ze jak z Admetka wypiję to o Tobie zapomnę? Aneczka, wczoraj miałam takie urwanie głowy, że nawet fb nie miałam czasu zamknąć Się dzisiaj postaram poprawić. Chociaż Białystok to piękne miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.10.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 thx, za podpowiedź ! taaaaaa, coś tam mam wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.10.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Aniu Przytulasy zostawiam na szybko . Zadzwonię jak wrócę z przedszkola czy przesyłka doszła - bo nic nie piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawkat 10.10.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 gawkat, krzesło kupione na Allegro właśnie: KLIK Niestety, cena nie była przyjemna Ale, jako że potrzebowałam jednego, to się mąż szarpnął Z drewnianymi lub metalowymi nóżkami są ciut tańsze. dzięki, jak zwykle drożej niż człowiek się nastawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 16.10.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Aniu bardzo dziękuję za info co do miejsca nabycia krzesła przez męża:yes: Kurcze ja jeszcze nigdy nie zamawiałam nic przez allegro (wiem-obciach) , to wolę chyba kupić jednak w tradycyjnym sklepie internetowym - chcę 6 sztuk;) Uściski zostawiam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2013 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Aj, Madzia, kombinujesz Przecież na Allegro, to jak w sklepie internetowym. Ten sprzedawca ma showroom (czyli pewnie i sklep stacjonarny): http://allegro.pl/my_page.php?uid=19397298 Ale chyba kawałek od Ciebie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.10.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Aniu jak poduszki? Szyją się? Ściski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 20.10.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 dużo zdrówka życzę w ten jesienny czas:)czekamy na foteczki poduch:D buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.10.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Aniu jak poduszki? Szyją się? A co to za poduszeczki się szyją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.10.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Andzia, Przyszłam życzyć miłego tygodnia Jak się nie boisz to zaproponuj Białystok na miejsce zjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 22.10.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Czarna Anno, a tak w ogóle to już masz (tzn. Twoi chłopcy mają) owo krewetkarium / ślimakarium / inne -arium? Bardzo jestem ciekawa, gdyż zgadnij CO będę montować w mikro-gabineciku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.10.2013 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Aniu jak poduszki? Szyją się? Ściski zostawiam Aga, a daj spokój Nawet jeszcze nie zdążyłam wyprać materiału. Metki ciągle naklejone (ale się przydały, bo właśnie przelew Ci zrobiłam). O, zaraz wstawiam pralkę. Ściski odwzajemniam dużo zdrówka życzę w ten jesienny czas:)czekamy na foteczki poduch:D buźka Aniu, dziękuję za życzenia zdrówka. Przydadzą się. Gardło mi siada od gadania na zajęciach. A tu znowu kolejny maraton dydaktyczny przede mną. Z tymi poduchami to jeszcze mi zejdzie. Niestety, doba ma tylko 24h... A co to za poduszeczki się szyją? Dropku, a czarno-białe pokrycia poduch kanapowych. Andzia, Przyszłam życzyć miłego tygodnia Jak się nie boisz to zaproponuj Białystok na miejsce zjazdu [ATTACH=CONFIG]219823[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]219824[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]219825[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]219826[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]219827[/ATTACH] Anulka, wprawdzie już środek tygodnia, ale wzajemnie A co ze zjazdem? Myślałam, że termin i miejscówka ustalone? Białystok mogę zaproponować. Miałabym blisko Czarna Anno, a tak w ogóle to już masz (tzn. Twoi chłopcy mają) owo krewetkarium / ślimakarium / inne -arium? Bardzo jestem ciekawa, gdyż zgadnij CO będę montować w mikro-gabineciku . Basiu, no nie żartuj? Będziesz miała akwarium? Dobrze pamiętam? U nas temat chwilowo zawieszony. Mąż się zaczytał na amen. I ponoć najlepiej zaczynać od wiosny. Chłopaki kompletują wyposażenie. Na razie mamy kupione dwa korzenie. Wywaliłam na taras, bo śmierdzą błotem. Wiesz, że są turkusowo-niebieskie krewetki Raczki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 23.10.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 No nie żartuję! Nie będzie duże, takie na 45l. W gabineciku obok biurka, taki prezent dla męża, w ramach spełniania marzeń z dzieciństwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.10.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Basiu, czyli dobrze pamiętałam!Tym naszym chłopakom też coś się czasem od życia należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.10.2013 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 I u Ciebie przyszłam pomachać . Czyli materiał wyprany czeka na maszynę i Twoje zdolne rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.10.2013 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 I u Ciebie przyszłam pomachać . Czyli materiał wyprany czeka na maszynę i Twoje zdolne rączki No coś Ty. Najpierw trzeba go wyprasować A to u mnie może trwać i trwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.10.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Najpierw trzeba go wyprasować A to u mnie może trwać i trwać o to jak u mnie dobrze ze nadeszła era swetrów to wystarczy tylko kołnierzyk przeciągnąć :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.10.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 o to jak u mnie dobrze ze nadeszła era swetrów to wystarczy tylko kołnierzyk przeciągnąć :lol2: W t-shircie kołnierzyk? Eeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts