ivy17 24.10.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 W t-shircie kołnierzyk? Eeee P. czasem w koszulach chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.10.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Aaaaa. Mój nie. Na szczęście, bo bym oszalała. Ja i żelazko to rzadko widziana para.Jeśli już się zdarzy, to wiadomo, że coś szyję. Ale zabrać się... Dramat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.10.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 hej nowe poduszeczki beda ? super juz sie doczekac nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 24.10.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ania- opowiadaj jak Ci ten promotor dokuczył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.10.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Hej słonko Ależ dawno u Ciebie nie byłam Pamiętam dyskusję o perfumach a potem to czarna dziura Zaganiana jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.10.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ania- opowiadaj jak Ci ten promotor dokuczył ? Madziula, nie tutaj Jak znajdę dłuższą chwilę, to się wyżalę. To długa historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.10.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Hej słonko Ależ dawno u Ciebie nie byłam Pamiętam dyskusję o perfumach a potem to czarna dziura Zaganiana jestem... Aniu to koniecznie zajrzyj (jesli znajdziesz chwilke), bo mieszkamy i troche fotek wrzucilam zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 24.10.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Basiu, czyli dobrze pamiętałam! Tym naszym chłopakom też coś się czasem od życia należy. No ba! Ja cały czas pamiętam, jak - dziecięciem będąc - znalazłam w piwnicy karton, a w kartonie akwarium, grzałkę (taką z piaskiem), sitka i książkę (bodaj z 1978r.) "Ryby akwariowe". Okazało się, że mama obiecała tacie, że jak się przeprowadzą do własnego mieszkania, to będzie mógł sobie zrobić akwarium. No i przeprowadzili się (w owym 78 roku), a tata nigdy nie doczekał się akwarium, bo wiecznie cośtam cośtam... Akwarium przez krótki czas się przydało, kiedy miałam w podstawówce fazę na chomika (wyjątkowo krótkowieczne i upierdliwe żyjątko), a książkę znalezioną w piwnicy zachowałam i zamierzam podarować mężowi. Aaaaa. Mój nie. Na szczęście, bo bym oszalała. Ja i żelazko to rzadko widziana para. Jeśli już się zdarzy, to wiadomo, że coś szyję. Ale zabrać się... Dramat... Że, kurna, co??? A czemu mężoj sam sobie tych koszul miałby nie prasować? Toż to nie są przyrodzone umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.10.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Aniu to koniecznie zajrzyj (jesli znajdziesz chwilke), bo mieszkamy i troche fotek wrzucilam zapraszam słonko, wieczorem się na herbatę wproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.10.2013 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 No ba! Ja cały czas pamiętam, jak - dziecięciem będąc - znalazłam w piwnicy karton, a w kartonie akwarium, grzałkę (taką z piaskiem), sitka i książkę (bodaj z 1978r.) "Ryby akwariowe". Okazało się, że mama obiecała tacie, że jak się przeprowadzą do własnego mieszkania, to będzie mógł sobie zrobić akwarium. No i przeprowadzili się (w owym 78 roku), a tata nigdy nie doczekał się akwarium, bo wiecznie cośtam cośtam... Akwarium przez krótki czas się przydało, kiedy miałam w podstawówce fazę na chomika (wyjątkowo krótkowieczne i upierdliwe żyjątko), a książkę znalezioną w piwnicy zachowałam i zamierzam podarować mężowi. O, to podobnie jak u nas. Miały być rybki, a skończyło się na akwarium. Szczęśliwie chomika nigdy nie pragnęłam. Za to dostałam papużki. To chyba w ramach leczenia fobii na ptactwo wszelakie Że, kurna, co??? A czemu mężoj sam sobie tych koszul miałby nie prasować? Toż to nie są przyrodzone umiejętności. Nie, nie. Potrafi. W końcu na ślub sobie wyprasował. Ale, po pierwsze pewnie by nie odczuwał potrzeby (wiesz, do pracy to nie to samo, co pod ołtarz). A mnie by szlag trafiał i prasowałabym sama. A po drugie, bałabym się, że mi posażne żelazko zniszczy PS. Maila masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 24.10.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Za to dostałam papużki. To chyba w ramach leczenia fobii na ptactwo wszelakie O ile dobrze pamiętam, kuracja okazała się przeciwskuteczna? Nie, nie. Potrafi. W końcu na ślub sobie wyprasował. Ale, po pierwsze pewnie by nie odczuwał potrzeby (wiesz, do pracy to nie to samo, co pod ołtarz). A mnie by szlag trafiał i prasowałabym sama. A po drugie, bałabym się, że mi posażne żelazko zniszczy No skoro posażne, to faktycznie może niech lepiej nie dotyka PS. Maila masz i vice versa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 25.10.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Barbe-cue, ciesz się, że Twój mąż tak powściągliwie spełnia swoje marzenia z dzieciństwa, bo u mnie jest akwarium na pół salonu, a ostatnio dowiedziałam się, że jest za małe i w nowym domu musi być większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.10.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Aniu czy ja dobrze pamiętam ze masz pasek ledowy wklejony w kabinie ? Masz gdzies może fotkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.10.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Iwonko, mam zdjęcia z etapu wykończeniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.10.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Aniu dziękuję. Szukam teraz białaych płytek 33,3 x 66,6 ora własnie takiego paska, a własciwie lampki do sufitu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.10.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Tak se patrzę na te nóżki hairpin legs ... i zapragnął mi się stolik do salonu na takowych .... hmmm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.10.2013 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Aniu dziękuję. Szukam teraz białaych płytek 33,3 x 66,6 ora własnie takiego paska, a własciwie lampki do sufitu.. Iwonko, cieszę się, że się przydało. Chociaż za wiele to nie widać. Z płytkami nie pomogę, bo ja szukałam 20x40, a znalazłam 20x50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.10.2013 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Tak se patrzę na te nóżki hairpin legs ... i zapragnął mi się stolik do salonu na takowych .... hmmm..... Marzenia są po to, żeby je spełniać Chciałabyś takie potrójne jak ja mam czy te zaokrąglone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.10.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 A u nas w przedpokoju zawisła tablica informacyjna Oryginał. Mój tata się śmieje, że epoki mi się pomyliły. Mąż nie mówi nic, bo w sumie co miałby powiedzieć? A ja lubię to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.10.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 fajna . Miałam kiedyś taką tablicę zawiadamiającą pracowników aby do pracy przychodzili trzeźwi Nogi ... musiały by pasować mi do druciaka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts