annNS2 30.10.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 hłe hłe hłe - ja bym mogla cale mieszkanie obkleic znakiem STOP lub UWAGA NIEBEZPIECZENSTWO a i tak nikt sie nie bedzie do niego stosowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 30.10.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Tablica ładnie kolorystycznie pasuje do reszty, a jeszcze bardziej mi się podoba ta obok z napisami dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.10.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Zaje... fajna tabliczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.10.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ania, ty to masz pomysły Świetna ta tabliczka, ale ni cholery nie moge odczytać na teren czego wstęp wzbroniony, a okropnie jestem ciekawa A słowo "obcy" zawsze kojarzy sie mi z przybyszami z kosmosu i filmami "Alien" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 30.10.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.10.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ania, ty to masz pomysły Świetna ta tabliczka, ale ni cholery nie moge odczytać na teren czego wstęp wzbroniony, a okropnie jestem ciekawa A słowo "obcy" zawsze kojarzy sie mi z przybyszami z kosmosu i filmami "Alien" Też nie mogłam doczytać ale napisać mi się nie chciało Anka czekamy na pełną treść tabliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.10.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ja też to lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 30.10.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ło! Ale eksponat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.10.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 O, jak miło czytać, że nie tylko mi się podoba! Pełny tekst:Na teren gospodarstwa obcym wstęp wzbroniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.10.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ee, a to legalne jest http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.10.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Aniu pasuje jakby wisiała tam od zawsze!!!!!! - jak moje aniołki Bomba!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Buziaki wpadłam zostawić i przytulaski Chyba wieki mnie tu nie było... Kilka akwariów stoi na strychu .. i niech tak zostaną.. z przeznaczeniem różnie bywa.. bo w jednym u syna starszaka mieszkają pająki, w drugim wąż mieszkał... ale postanowił opuścić ten świat... uffff... Natomiast faceci są jak dzieci.. oni się nie zmieniają.. kupują teraz tylko coraz to droższe zabawki.. wszelakie.. i wiem coś o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.11.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ania napis pierwsza klasa Ja w sumie przyszłam zobaczyć Twoje zakupy, a tu cisza :P Uściski Wpadnę jutro z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.11.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Buziaki wpadłam zostawić i przytulaski Chyba wieki mnie tu nie było... Hej, Arniś Mnie też często nie ma. Kilka akwariów stoi na strychu .. i niech tak zostaną.. z przeznaczeniem różnie bywa.. bo w jednym u syna starszaka mieszkają pająki, w drugim wąż mieszkał... ale postanowił opuścić ten świat... uffff... Natomiast faceci są jak dzieci.. oni się nie zmieniają.. kupują teraz tylko coraz to droższe zabawki.. wszelakie.. i wiem coś o tym... Ano prawda. Chociaż i tak nie narzekam na mego męża. Rzadko ma zachciewajki. Ale rzeczywiście coraz droższe Więc niech już ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.11.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ania napis pierwsza klasa Ja w sumie przyszłam zobaczyć Twoje zakupy, a tu cisza :P Uściski Wpadnę jutro z rana Madziulka, miło, że zajrzałaś Czytała o krzesłach., Będzie Pani zadowolona Mój eamsik jest zabójczo wygodny. Mam konkurencję w postaci Jakuba. Zawziął się na moje krzesło i nie chce siadać na innych. Ale z zakupów to do pokazania co najwyżej kocyk i reniferki. Bo co jeszcze? Regał czy noga od przyszłego biurka? W domu aktualnie armageddon Lepiej nie będę takich widoków uwieczniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.11.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ania jak idzie porządkowanie pokoju ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 10.11.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Aniu napis bardzo fajny:)jak idzie szycie?wyrobisz się do świat? buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.11.2013 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jaki świetny czerwony akcent! Tabliczki to jednak zawsze dobrze robią wnętrzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.11.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Aniu napis bardzo fajny:)jak idzie szycie?wyrobisz się do świat? buziaki Aniu, dziękuję Co do szycia, to które święta masz na myśli? BN 2013? Chciałabym Jaki świetny czerwony akcent! Tabliczki to jednak zawsze dobrze robią wnętrzom Dropku, wiem, że mam w Tobie towarzyszkę tabliczkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.11.2013 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ania jak idzie porządkowanie pokoju ?:D Madziula, super idzie Wczoraj udało mi się zrobić jedno zdjęcie i baterie w aparacie powiedziały papa Za długo kombinowałam z kieckami Tak więc, chwilowo tylko kot na nowym pepitkowym kocyku Koc jest super! Od spodu ma sztuczne futerko, z wierzchu jest taki genialny w dotyku. Trochę jak krowia skóra Nie umiem tego opisać, ale można go głaskać i głaskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts