mirela99 12.11.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 śliczny kocyk. A sierściuch nie woli spać na futerku ? Moje uwielbiają futrzaki, muszę poszukać gdzies na necie jakies ładne sztuczne futerko dla moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 12.11.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 To się cieszę, że porządki idą zgodnie z planem Kiecki też ważne, więc na tamte fotki możemy poczekać Kocyk gustowny- ja bardzo lubię paski i właśnie pepitkę :yes: Szkoda, ze moja mieścina uboga w Tikeja, bo ciągle coś fajnego przytargacie (chyba, że to była ikea tym razem? ) Kot hmmm- nie lubię kotów :hug: ale jestem wstanie zrozumieć Waszą miłość do tych "milusińskich" PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.11.2013 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 śliczny kocyk. A sierściuch nie woli spać na futerku ? Moje uwielbiają futrzaki, muszę poszukać gdzies na necie jakies ładne sztuczne futerko dla moich Dzięki, Mirelko Kot niech nie wybrzydza i leży na tym, co jest A tak serio, to się później zakopała do środka. Ta małpa podkrada mi wszystkie koce Śliczny koc i pasuje do kota Anetko, a kot i kocyk do mnie To się cieszę, że porządki idą zgodnie z planem Kiecki też ważne, więc na tamte fotki możemy poczekać Kocyk gustowny- ja bardzo lubię paski i właśnie pepitkę :yes: Szkoda, ze moja mieścina uboga w Tikeja, bo ciągle coś fajnego przytargacie (chyba, że to była ikea tym razem? ) Kot hmmm- nie lubię kotów :hug: ale jestem wstanie zrozumieć Waszą miłość do tych "milusińskich" PA Madziu, tak to tikej. Nie jesteś jedyna uboga. Do najbliższego TK mam prawie 200km Ale skoro już byłam, to szkoda byłoby nic nie kupić. Raz za pół roku można sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa Ja lubię i koty, i psy. Mają inne plusy. I minusy również. A że psa mieć nie możemy, to padło na kota. Mąż się śmieje, że pasujemy do siebie, ja i kot. Takie same małe, czarne i wredne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Proszę... zajrzyjcie do SOSu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?221033-1-dla-Pauliny-pro%C5%9Bba-do-Forumowicz%C3%B3w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 25.11.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Koty to zawsze kombinują, mój ostatni kot kiedyś zrobił taki numer, że wczołgał się pod kołdrę pościelonego idealnie łóżka i tak się rozpłaszczył pod nią, że nie było go widać, pech chciał, że akurat w tym miejscu usiadłam z rozpędem, miauknięcie było rozpaczliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 29.11.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Aguś ale fajny ten koc:wiggle: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 30.11.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Ania - ty szaleńcze szarości fajowy kocurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.12.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 niedawno zanabyłam taki sam kocyk na nowe lokum dla koleżanki!!!! p.s. Anuś, thx :*- wiesz za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 03.12.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Cześć Aniu wpadam się przywitać Nadrobić to już chyba nie dam rady, ale spróbuję chociaż fotki. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.12.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Miło, że zaglądacie Moją obecną sytuację najlepiej chyba obrazuje poniższe: http://2.bp.blogspot.com/-qzVTynrBnGw/Tb_mkXd7III/AAAAAAAAAU4/gYGB3o4B6EM/s1600/rope+horse.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.12.2013 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 p.s. Anuś, thx :*- wiesz za co Proszę bardzo Cześć Aniu wpadam się przywitać Nadrobić to już chyba nie dam rady, ale spróbuję chociaż fotki. Pozdrawiam! Aniu, dobre i to Są na pierwszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Hejka Zawitałaś na stare smieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.12.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Aniu a jak tam Twoja lampa, dotrała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.12.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Ania, Twoją Kocillą zachwycam się zawsze Proszę z czułością podrapać za uszkiem. Pled super. Zwłaszcza to, że jest jak krowa. Ja teraz na FM jestem rzadko i pewnie przeoczyłam. Gdzie go kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 06.12.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Hej Aniu! Przylazłam się przywitać i przytargałam Mikołaja. http://imageshack.com/a/img543/undefined/y7a.gif Edytowane 6 Grudnia 2013 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.12.2013 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Hejka Zawitałaś na stare smieci Hej hej Raczej wpadłam przelotem Nie wyrabiam na zakrętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.12.2013 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Aniu a jak tam Twoja lampa, dotrała ?? Jest! Jest! W kartonie Leży i czeka na lepsze czasy. Jest ogromna! Myślę, że na suficie nie będzie aż taka No, ale 55 cm to nie pryszcz, więc czego się było spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.12.2013 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ania, Twoją Kocillą zachwycam się zawsze Proszę z czułością podrapać za uszkiem. Pled super. Zwłaszcza to, że jest jak krowa. Ja teraz na FM jestem rzadko i pewnie przeoczyłam. Gdzie go kupiłaś? Aniu, kot wydrapany, wygłaskany, wymiziany Pled z Tikeja. Pofarciło mi się biorąc pod uwagę, że jestem tam średnio dwa razy na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.12.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Hej Aniu! Przylazłam się przywitać i przytargałam Mikołaja. http://imageshack.com/a/img543/undefined/y7a.gif nemiś, jak miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.12.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Aniu uściski zostawiam I dziękuję za wsparcie przez słuchaweczkę telefonu Kolor na szafkę wybrany według wskazówek - miejmy nadzieję że wyjdzie dobrze Ps a kocyk u Ciebie wygląda rewelacyjnie!!!! Bosze globusy mi się przypomniały :o - przecież muszę je zdążyć wysłać przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts