narendil 24.01.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Kolor okien w zbliżeniu. Mogło być gorzej Bez lampy: Z lampą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 24.01.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 zamurowali Ci wnęke w kibelku widocznie kierownik chciał CI ułatwic wykanczanie, zebys nie miała zadnych zakamarków dawaj jeszcze foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 pepe, ale każda kolejna fotka będzie prawie identyczna z poprzednimi A co do wnęki, to jacy oni troskliwi, prawda? Tylko, gdzie ja będę teraz wiadro z mopem trzymać? Chyba, że panowie murarze planują co tydzień przychodzić z własnym i podłogi mi szorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Kupiłam sobie kolejne nóżki: Tylko nie mówcie nic mojemu mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.01.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Narendilku chcesz namiary na fajny sklep internetowy z grzejnikami? Ja u nich kupowałam bo mieli najlepszą cenę akurat na ten który sobie upatrzyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.01.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 WOW!!!! Foty obejrzałam, okna robią wrazenie (wiem, wiem-brązowe są ) ale jako, ze muszę spadać do pracy-już jestem spózniona! wpadne wieczorkiem na dłuzej.Mua! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Zdjęcia fajne. A jakie Ty masz świetne okna Ja popełniłam błąd i nie miałam pojęcia jakie okna powinnam była mieć... wstawiłabym takie na zachodniej ścianie. Świetne są... A co to za kolor? Orzech chyba nie, a i złoty dąb też chyba nie? Wnęki na mopy nie da się wykuć? I jeszcze uwaga co do ubierania się na budowę... albo na biało, albo na kolorowo, ale jasne kolory. Na białym kurzu nie znać nić Przetrenowałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.01.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Noooo okna rewelacja! W ogóle apartament będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.01.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 wow szałowe okna, uwielbiam takie nie dość że na całą ścianę to jeszcze do sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 wow szałowe okna, uwielbiam takie nie dość że na całą ścianę to jeszcze do sufitu Dobrze że mają nadproże... i nie są do samego sufitu. U mojej babci są do sufitu i widzę z tym sporo zamieszania. babcia jest firankowa.. karnisz żaden nie pasuje .. jest taki cieniutki i tylko żabki... nie wymienisz na żaden nowoczesny karnisz, nie zawiesisz firan czy zasłon, a nawet żaluzji... A w przypadku Narendil... powiesi wszystko to co będzie chciała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.01.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 babcia jest firankowa.... hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.01.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 narendil, przeszklenia masz boskie . Ciekawa jestem końcowego efektu urządzania Twoich wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.01.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ile Ty masz okien! Wow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2012 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dzięki! Też jestem zachwycona swoimi oknami. Są po obydwu stronach mieszkania. Na całych ścianach Trochę mniej mniej mi się podoba wizja ich mycia Mogły być niebrązowe. Przyznaję, że dramatu nie ma. Bałam się, ale dzisiaj postałam, popatrzyłam. I nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2012 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Narendilku chcesz namiary na fajny sklep internetowy z grzejnikami? Ja u nich kupowałam bo mieli najlepszą cenę akurat na ten który sobie upatrzyłam. Chcę! Pewnie, że chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2012 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) A co to za kolor? Orzech chyba nie, a i złoty dąb też chyba nie? Nie wiem Dla mnie są brązowe. Wnęki na mopy nie da się wykuć? Kierownik sprawdzi. Ale się facet przejął Wg planu, obok pionów powinna być pustka. A w praktyce może się okazać, że panom się rury same przesunęły I jeszcze uwaga co do ubierania się na budowę... albo na biało, albo na kolorowo, ale jasne kolory. Na białym kurzu nie znać nić Przetrenowałam.... Kochana, chętnie. Ale musisz mi te białe/jasne ciuchy pożyczyć. Ja mam wszystko czarne Dobrze że mają nadproże... i nie są do samego sufitu. U mojej babci są do sufitu i widzę z tym sporo zamieszania. babcia jest firankowa.. karnisz żaden nie pasuje .. jest taki cieniutki i tylko żabki... nie wymienisz na żaden nowoczesny karnisz, nie zawiesisz firan czy zasłon, a nawet żaluzji... A w przypadku Narendil... powiesi wszystko to co będzie chciała.... Mąż chce firanki (on jak Twoja babcia). Jedno z niewielu jego życzeń odnośnie wykończeniówki. Ja chcę rolety rzymskie. Na zasłony nie mam miejsca po bokach - wszędzie są okna Chyba da się pogodzić Edytowane 24 Stycznia 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 W ogóle apartament będzie super. Oby! Ciekawa jestem końcowego efektu urządzania Twoich wnętrz. Nawet sobie nie wyobrażasz jak ja jestem ciekawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 muszę spadać do pracy-już jestem spózniona! wpadne wieczorkiem na dłuzej.Mua! Trzymam za słowo! Jej, na drugą zmianę pracujesz? To o której, hazelku, kończysz i do domu wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.01.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Kochana, piękne masz te okna:yes: Teraz mam takie 4-skrzydłowe, rozsuwane... uwielbiam je:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2012 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Madzia, dziękuję! A wiesz, że ja z wrażenia i zachwytu nad pożyczonym dalmierzem dopiero na zdjęciu się zorientowałam, że te okna się przesuwają a nie otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts