admete 24.01.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Narendil no wreszcie foteczki Przeszklenia prezentują się rewelacyjnie (zobaczymy czy po pierwszym myciu tych pięknych :rolleyes:szklanych powierzchni będziemy się z nich tak cieszyć) Fajnie że już ruszacie z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 admete, nie ruszamy Dopiero pod koniec czerwca odbiór mieszkania. Ale ruszam z zakupami! Temat na najbliższe dni - lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.01.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 a ja wyjeżdżam buuuu tylko gadajcie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.01.2012 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Kurczę a myślałam że to już Ale faktycznie z zakupami możesz już szaleć - a my czekamy na fotorelację z zakupowych szaleństw.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.01.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 No naprawdę te okna robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.01.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 pieeeeeeeękne okna!!!! eee...firanki?????....http://emoty.blox.pl/resource/beczy.gif..pociesz się, że ładne będą kosztowały parę tysi...więc pewnie zostawicie je na koniec..a po drodze może małżon się rozmyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.01.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Cudowne okna, Aniu!!!!!!!!!!!!!!!!!Szlachetne, wyjątkowe, przepiękne - i świetne wyglądają w brązie! A napisz proszę, jaką szerokość ma to poczwórne okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.01.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 i jeszcze takie lampy znalazłam, pomyślałam o Tobie - kolekcja Vetro: http://alfasc.com.pl/240,231,artykul.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.01.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 pieeeeeeeękne okna!!!! eee...firanki?????....http://emoty.blox.pl/resource/beczy.gif..pociesz się, że ładne będą kosztowały parę tysi...więc pewnie zostawicie je na koniec..a po drodze może małżon się rozmyśli Matko, aricia, jakie Ty firanki mi proponujesz? Obecnie mam zwykłe, proste, z woalu. Za 3 m okien zapłaciłam niecałe 200 zł. A mąż się raczej nie rozmyśli Dla niego firanki=domowy nastrój Pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.01.2012 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 A napisz proszę, jaką szerokość ma to poczwórne okno? Ponad 4.5 metra Fajnie, co? Kto to pomyje? i jeszcze takie lampy znalazłam, pomyślałam o Tobie - kolekcja Vetro: Dziękuję! Te okrągłe są świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.01.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 To kawał okna masz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 25.01.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Mnie też oczarowały Twoje okna. A co do wnęki - jak się nie da wykuć, to co, tak zostanie? Duża była ta wnęka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Matko, aricia, jakie Ty firanki mi proponujesz? Obecnie mam zwykłe, proste, z woalu. Za 3 m okien zapłaciłam niecałe 200 zł. A mąż się raczej nie rozmyśli Dla niego firanki=domowy nastrój Pożyjemy zobaczymy. Mój też nie odpuścił mi firan i zasłon... więc ma.... Ponad 4.5 metra Fajnie, co? Kto to pomyje? Dziękuję! Te okrągłe są świetne! Albo jakaś Marysia, albo Ty .. Ja swoje okna taj szybko myję, ze za jeden dzień właściwie dłuższe do południe oblecę wszystkie z dołu a mam ich jakieś 13 sztuk w tym dwa tarasowe. Jak myję... Woda z płynem najlepiej do mycia naczyń i psikam octem... biorę gumową ściągaczkę i ściągam ten ocet. Nie ma smug i mazów.. jak zostaje co nie co wody przy brzegu to biorę ścierkę, ręcznik papierowy i wycieram.. Ot i całe mycie. Bardzo szybko mi to idzie i nie są umazana okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.01.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Ponad 4.5 metra Fajnie, co? Kto to pomyje? Super te 4,5 m u mnie w starym mieszkaniu było 3,5m w takim układzie jak u Ciebie i byłam zachwycona. O każdej porze dnia mieliśmy dużo światła A z myciem, no cóż, trochę się schodzi zawsze można zaprosić sprzedawcę specyfików czyszcząco-myjących na prezentację produktów to połowę umyje patent mojej znajomej Edit: Ja też myję octem, przelewam go do zraszacza żeby było łatwiej stary babciny sposób Edytowane 25 Stycznia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.01.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ja myje tylko wodą i ściereczką z mockrofibry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.01.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Łooohooooo ale mycia okien Cię czeka! fajnie, że ich tak dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.01.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Po drugiej stronie mam trzy pokoje a w każdym okno o szerokości mniej więcej 2.5 metra. Jaka ulga, że zaczynają się 50 cm nad podłogą Bo chyba bym się zamyła na śmierć! A dobre rady skrzętnie notuję zawsze można zaprosić sprzedawcę specyfików czyszcząco-myjących na prezentację produktów to połowę umyje Two, genialny pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.01.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 A co do wnęki - jak się nie da wykuć, to co, tak zostanie? Duża była ta wnęka? 40 cm szerokości, 50 cm głębokości. Akurat na wiadro, mopa i zapas papieru. Jak się nie da, to trudno. Nie będę miała problemu, gdzie powiesić uchwyt na papier toaletowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) oj pikne te okna pikne My mamy bardzo dużo przeszkleń, polecam ściągaczkę firmy Elephant ok 50-60 zł. Rewelacja, umycie drzwi balkonowych 6 min Edytowane 25 Stycznia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Trzymam za słowo! Jej, na drugą zmianę pracujesz? To o której, hazelku, kończysz i do domu wracasz? Aniu, napisze Ci na pw potem, jaki to tajny zawód wykonuję wieczorami:lol2: Po obejrzeniu foteczek...serce mi stanelo z wrazenia...nie wiedzialam, ze taaaaakie przeszklenie w jednym..."rządku" sa mozliwe...mówiac jezykiem MTV: "I'm like wow":jawdrop: i kolor...sa tak piekne, ze przezyjesz ten braz,co? i najwazniejsze, ze sa przesuwne.Super! Co do firanek-moj M. jest jeszcze wiekszym ich przeciwnikiem niz ja:rolleyes: tzn, ja tam bym sobie gdzies pierdyknela np w sypialni jakas...a On krzywi sie nawet na rolete rzymska (jak mu pokazalam)-dziwny jest, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts