Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Rany boskie!!!!!!!!

Ty wiesz Ania, że ten układ, ramki i pocztówki - obłęd!!!!!! Piękniej Ci wyszło, niż na najlepszych inspiracjach!!!!

Dzięki! Starałam się!

Męża mało szlag nie trafił, jak parę godzin wymierzałam punkty do wiercenia :rotfl:

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus, jak widzisz nie mam innego miejsca na płytę :(

Apartament, psia jego mać (bez urazy dla psów), a miejsce na kuchnię ma 3 metry!

Dobra, pół-apartament, to i pół miejsca na kuchnię :rotfl:

Najbardziej rozsądna i najwygodniejsza jest wersja pierwsza na dole. Ta jest najważniejsza i musi być wygodny dostęp do kuchenki i zlewu, także opcja 2 i 3 jak dla mnie odpada. Poszatkowane szafki w wersji pierwszej może byś zamieniła na 4 długie i wąskie( mniej poszatkowania)

Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi? Nie mam aktualnej fotki, takie dwa wiszące jamniki jak u mnie tylko u ciebie na pół bo za długie, czyli wyjdzie 4 fronty i jeden podział na środku...

http://img20.imageshack.us/img20/7528/dsc06142lg.jpg

Uploaded with ImageShack.us

tylko te trzy wersję wchodzą w grę?

Ja czwartej nie widzę :rolleyes:

Sprzęty już raczej nie zmienią dramatycznie położenia.

Chcę blat między zlewem a kuchenką.

Wiem, że nie ma cudów przy takiej powierzchni ;)

Skłaniam sie ku pierwszej, na górne szafki mam inny pomysł, tylko moment idę zmierzyć coś u siebie....

Czekam!

Najbardziej rozsądna i najwygodniejsza jest wersja pierwsza na dole. Ta jest najważniejsza i musi być wygodny dostęp do kuchenki i zlewu, także opcja 2 i 3 jak dla mnie odpada.

Ale pierwsza na dole to numer 3 :rolleyes:

Poszatkowane szafki w wersji pierwszej może byś zamieniła na 4 długie i wąskie( mniej poszatkowania)

Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi? Nie mam aktualnej fotki, takie dwa wiszące jamniki jak u mnie tylko u ciebie na pół bo za długie, czyli wyjdzie 4 fronty i jeden podział na środku...

Dzięki :) Muszę to sobie rozrysować.

A gdyby wziąć zlew nie taki, jak na wizualce, tylko taki z ociekaczem i dać go do jednej szafki szerszej po lewej?

Zaraz spróbuję rozrysować...

Nie rozumiem :no:

Zlew będzie z ociekaczem, tylko ten $%#$ planner mnie nie lubi.

O ile ta szafka miałaby być szersza?

I wtedy najpierw zlew a potem zmywarka?