narendil 26.01.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Rany boskie!!!!!!!! Ty wiesz Ania, że ten układ, ramki i pocztówki - obłęd!!!!!! Piękniej Ci wyszło, niż na najlepszych inspiracjach!!!! Dzięki! Starałam się! Męża mało szlag nie trafił, jak parę godzin wymierzałam punkty do wiercenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Venus, jak widzisz nie mam innego miejsca na płytę Apartament, psia jego mać (bez urazy dla psów), a miejsce na kuchnię ma 3 metry! Dobra, pół-apartament, to i pół miejsca na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.01.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 :rolleyes::rolleyes:-myślę .... tylko te trzy wersję wchodzą w grę? Skłaniam sie ku pierwszej, na górne szafki mam inny pomysł, tylko moment idę zmierzyć coś u siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.01.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Najbardziej rozsądna i najwygodniejsza jest wersja pierwsza na dole. Ta jest najważniejsza i musi być wygodny dostęp do kuchenki i zlewu, także opcja 2 i 3 jak dla mnie odpada. Poszatkowane szafki w wersji pierwszej może byś zamieniła na 4 długie i wąskie( mniej poszatkowania) Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi? Nie mam aktualnej fotki, takie dwa wiszące jamniki jak u mnie tylko u ciebie na pół bo za długie, czyli wyjdzie 4 fronty i jeden podział na środku...http://img20.imageshack.us/img20/7528/dsc06142lg.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 tylko te trzy wersję wchodzą w grę? Ja czwartej nie widzę Sprzęty już raczej nie zmienią dramatycznie położenia. Chcę blat między zlewem a kuchenką. Wiem, że nie ma cudów przy takiej powierzchni Skłaniam sie ku pierwszej, na górne szafki mam inny pomysł, tylko moment idę zmierzyć coś u siebie.... Czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Najbardziej rozsądna i najwygodniejsza jest wersja pierwsza na dole. Ta jest najważniejsza i musi być wygodny dostęp do kuchenki i zlewu, także opcja 2 i 3 jak dla mnie odpada. Ale pierwsza na dole to numer 3 Poszatkowane szafki w wersji pierwszej może byś zamieniła na 4 długie i wąskie( mniej poszatkowania) Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi? Nie mam aktualnej fotki, takie dwa wiszące jamniki jak u mnie tylko u ciebie na pół bo za długie, czyli wyjdzie 4 fronty i jeden podział na środku... Dzięki Muszę to sobie rozrysować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.01.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ja czwartej nie widzę :P:P Chodziło mi czy można wymyślić swoją 4 opcję? czy tylko z 3 mamy wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Aaa, każde świeże spojrzenie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 26.01.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ja bym dała układ 1, ale z równymi podziałami, czyli wszędzie 60 cm, od lewej szafka, zlew, szafka, piekarnik z płytą, szafka. Pozostałe centymetry zakryłabym maskownicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.01.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ale pierwsza na dole to numer 3 Chodzi mi o wersję płyta i piekarnik odsunięte od ściany- najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.01.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 a ja bym zrobila dół wesji 1 a góra wersji drugiej, i w szufladach brak podziałów,(cały front) tylko szuflady wew, przy takim ukladzie gładkich frontów, nie bedzie rzucać się w oczy ich podział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.01.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 aniu przy twoim ukladzie za mało blatu bedzie między zlewem a płytą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.01.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Jak dla mnie wersja numer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 26.01.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 aniu przy twoim ukladzie za mało blatu bedzie między zlewem a płytą, Niby tak, ale ja z tych, co wolą mniej blatu, niż nierówne podziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.01.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Niby tak, ale ja z tych, co wolą mniej blatu, niż nierówne podziały ja to wiem i też z tych, ale narendil chce miec więcej blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 26.01.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 ja to wiem i też z tych, ale narendil chce miec więcej blatu A widzisz... Doczytałam A gdyby wziąć zlew nie taki, jak na wizualce, tylko taki z ociekaczem i dać go do jednej szafki szerszej po lewej? Zaraz spróbuję rozrysować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Niby tak, ale ja z tych, co wolą mniej blatu, niż nierówne podziały Właśnie o te podziały się rozchodzi! Dlatego kombinuję, czy 10 cm od ściany wystarczy Ale jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A gdyby wziąć zlew nie taki, jak na wizualce, tylko taki z ociekaczem i dać go do jednej szafki szerszej po lewej? Zaraz spróbuję rozrysować... Nie rozumiem Zlew będzie z ociekaczem, tylko ten $%#$ planner mnie nie lubi. O ile ta szafka miałaby być szersza? I wtedy najpierw zlew a potem zmywarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 26.01.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A tak? http://i2.fmix.pl/fmi1406/e5ae5861000a45d94f21b81d/zdjecie.jpg I wtedy szafki górne możesz mieć albo jak na focie, z podziałami co 30cm, albo zewnętrzne 30cm, a w środku 3x60cm, tak jak dół... Spróbuję jeszcze jakieś bardziej ludzkie wizki zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Aniu, pomysł fajny. Ale wtedy przy kuchence mam już tylko jedną szafkę. Ciasno się zrobi. Szlag! Ja chcę moje 20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts