Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A taki.

Takich to ja nie chcę :p

Naczytałam się o tych otwarciach tip-on w szufladach i mi się odechciało.

Wolę Twój patent.

Będę mogła skorzystać? Czy prawa autorskie obowiązują?

:welcome:

widzę że masz niezłe dylematy kuchenne...swoja droga znajomy temat, przerabiany ze łzami w oczach przeze mnie. projektantka i u mnie byla, pomierzyla, ściana 220 okazała sie 217, szafki na wymiar pioruńsko drogie...7 cm szpary nie chcialam, wstawiac blendy zamiast szafek, a gdzie caly majdan pomiescic?koniec końców ściana działowa obkuta o potrzebne cm, przerabiane instalacje, syf w mieszkaniu, kuchnia nadal w proszku, szafki w kartonach i to wszystko wlasnym kosztem i nerwem. przez cale 3 cm

Edytowane przez editg

Ale te 377 to razem z lodówką, tak?

Bo szafki masz 60-tki?

taaak, z lodówką :D... 4x60, 30, 107 cm.

ja mam magic corner i nie wyobrażam sobie innej możliwości korzystania z tej szafki. ale ona nie jest narożna, tylko długa, z jednymi drzwiczkami. to ta zaraz obok lodówki.

Edytowane przez aricia

uwaga będę szczelać!!!! :mad:

:lol2: nie no żartuję, ale uprzedzam że to skandal i pomówienie :lol2:

Magic Corner mam i cargo w ilości sztuk 3, jedno szerokie 60 cm wysokości dolnej szafki i 2 x wąskie szerokości 15 lub 20 po obu stronach kuchenki. Życia sobie bez nich nie wyobrażam i jak będzie trzeba to zrobię fotki i wam pokażę O!!!

Też uważałam, że magic corner to strata kasy i przy okazji warto sprawdzić cenę magic cornera w hurtowni i studio kuchennym :mad: teraz jak już sobie 3 miesiąc leżę i pachnę to nie wyobrażam sobie nie mieć magic cornera, wszystko tak szybko i sprawnie bez schylania się. Cargo szerokie mam na wodę, zapasowe oleje, mąki, cukry, ryż, chrupki do mleka, zupki chińskie :lol: o tych wąskich już wcześniej pisałam, że jedna na suche często używane druga (3 piętrowa) na przyprawy.

Powiem krótko nie jest tak, że nie da się bez tego żyć, ale jeżeli ma się finanse to naprawdę warto :yes: jak wszystko się dobrze zaplanuje to takie "wynalazki" bardzo ułatwiają życie :p