Arnika 07.02.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ale super wieści Narendil Oddali 20cm super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.02.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 no to niby dobre wiesci...znalazły się brakujace centymetry a Ty Masz nową koncepcję ...Powodzenia z mężem, wiem z doswiadczenia że Oni dość sceptycznie podchodzą do tego typu rewelacji jak wyburzanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2012 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ot, głupia baba Tydzień temu był problem, bo nie było 20 cm. Teraz jest problem, bo centymetry są. Ja to sobie lubię problemy stwarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.02.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 nie ma co się dziwić ...jak centymetry są to zawsze problem (moja dieta upadła zupełnie tylko cit ) dobrze będzie ...wmów mu, że przecież zawsze tak chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 08.02.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Hehe, czyli wszystko wyszło dobrze! 20 cm to już sporo, a Ty będziesz miała dłuższy blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.02.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Narendil, podczytuję Twój wątek od jakiegoś czasu i dotarłam nareszcie do końca. A że trochę to trwało, to już zapomniałam, co było na początku Zatem wróciłam i już wiem, co mnie tutaj zatrzymało: Powyższe inspiracje są miłe dla oka, ale mało książek mieszczą. My obecnie ściany przeliczamy na metry bieżące regałów. I najpawdopodobniej będzie tak: To moje pierwsze takie wizualizacje, więc wybaczcie ich jakość. Dopracuję je w wolnej chwili Z niecierpliwością czekam na inspiracje i rozważania okołoksiążkowe, bo jest to temat bliski memu sercu. Na pytania rodziny i znajomych, po co nam takie duże mieszkanie (w domyśle: przecież nie macie dzieci, więc dwupokojowa klita powinna wam wystarczyć) odpowiadamy, że książki nam się nie mieszczą i musimy im kupić nowe lokum Jeśli masz jakąś nowszą wizualkę z salonu z półkami, to chętnie zobaczę - taką ze "zdjęcia" z SH3d. A, i zachwyciły mnie te krzesełka z odzysku z pierwszej strony - też mamy takie zdobyczne, chyba z podobnego okresu - lata 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.02.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 przyszłam potańczyć i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.02.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 przyszłam potańczyć i lecę dalej rozbroiło mnie http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.02.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 :D:D:D jestem w szampańskim humorze po wizycie u Lasche to sobie tańczę (a dziewczyny milcza, czyżby tak długo siedziały razem ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.02.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Narendil, no i coś Ty narobiła najlepszego, niedobra kobieto! Napatrzyłam się na te Twoje wizualki i musiałam, po prostu musiałam odkurzyć swój SH3d (od października - czyli od czasu przyklepania łazienki i kuchni - do niego nie zaglądałam). Tym razem zachciało mi się podłubać przy pokoju dziennym... No i znowu wpadłam po uszy. A że mój komputer jest wolny jak żółw, to jedno zdjęcie robi mi się z godzinę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.02.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 :D:D:D jestem w szampańskim humorze po wizycie u Lasche to sobie tańczę (a dziewczyny milcza, czyżby tak długo siedziały razem ? ) Ale fajnie! Takie forum to dopiero ma moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Barbe nic innego jak spotkanie, bywasz we Wrocławiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.02.2012 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 W życiu nie byłam, ale wiem, że to piękne miasto. Z pewnych względów jest mi emocjonalnie bliskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Jak to nie byłaś ????????????????????? ale wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.02.2012 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 No popatrz, obowiązkowe wycieczki do Wrocławia wprowadzili dopiero, jak skończyłam już szkołę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.02.2012 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Alleluja, skończyła mi się generować wizualka salonu, mogę w końcu iść spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.02.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Narendilku przegapiłam takie dobre wieści - 20 cm oddali http://forum.barcis.pl/images/smilies/zabawa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 No popatrz, obowiązkowe wycieczki do Wrocławia wprowadzili dopiero, jak skończyłam już szkołę Z obowiązku to żadna frajda . Ja oprócz mojego ukochanego Wrocławia kocham Kraków, tam się czuję jak w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.02.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Yokasta, toć żartuję sobie Ja mam za to dobrze obcykane północne rejony Polski. Do Krakowa specjalnej mięty nie czuję (jak dla mnie to przereklamowane miasto), ale Wrocław na pewno chętnie odwiedzę. Kiedyś tam przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Kraków przereklamowany - może ale ja go lubię nie za zatłoczone turystami ulice ale za moje małe, ulubione knajpki, targ na Kazimierzu, piękną architekturę i kilka ulubionych miejsc, raczej rzadko uczęszczanych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts