MagdaZZZ 04.10.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Narendil, to i ja sie witam:bye: Cieszę się, ze w końcu jakiś "apartament" a nie same domy:P Zapowiada się intrygująco... Jesli pytasz o większe sklepy z płytkami w Warzawie... to nie zastanawiaj się i jedź na tą Bartycką Bo nawet jeśli okaże się, że tych Twoich w tym konkretnym sklepie nie będzie (choć ja taką markę kojarzę... może wrzuć na miary, to spróbuję pomóc...), to tam jest tysiące sklepów, z czego co najmniej 100 z płytkami;) Wszystko w jednym miejscu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.10.2011 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) Magda Gdzie tam mojemu pół-apartamentowi do Twojego Dzięki za chęć pomocy. Poszukuję płytek RAKO (http://www.rako.cz/), seria CORAL, CONCEPT lub SYSTEM. Nazwa może wydawać się znajoma, bo ta firma ma serię obiektową. I tam są małe białe cegiełki. A ja pożądam dużych Edytowane 4 Października 2011 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.10.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 No wydaje mi się, że nad serią CORAL zastanawiałam się do mojej córki (znalazłam ją na Targówku), ale głowy za to nie dam;) Radzę ci zadzwonić do pawilonu, w którym wg internetu sprzedaje RAKO i się upewnić, czy na pewno daną serię będziesz mogła obejrzeć, a jeśli tak to... jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.10.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Wcześniej wspomniana Bartycka (sklep Omnicom, Euroceramika), TTW Opex - prawie same płytki na dole (Galeria Venis i na wejściu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.10.2011 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Dzięki Magda, na Targówku, to znaczy gdzie? Tam gdzie IKEA? Bo ja warszawsko nieuświadomiona... Teraz tylko poproszę wolny dzień na wycieczkę do stolycy Wystarczy jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.10.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Dzięki Magda, na Targówku, to znaczy gdzie? Tam gdzie IKEA? Bo ja warszawsko nieuświadomiona... Teraz tylko poproszę wolny dzień na wycieczkę do stolycy Wystarczy jeden? nie wystarczy- mówię z własnego :lol2:doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.10.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 No raczej nie, biorąc pod uwagę korki to 1 dzień jest stanowczo za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.10.2011 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Weźcie jeszcze pod uwagę, że muszę spędzić w obie strony 5 godzin w pociągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.10.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 ojej? pociągiem chcesz jechać? To na Targówek nawet nie wiem jak się dotać bez auta:confused:Lepiej jedź na Bartycką... to niedaleko centrum i akurat w jeden dzień obskoczysz. A sklepów mnóstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.10.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Targówek sobie i tak odkładam na inny termin. Tam mogę spokojnie pojechać kiedyśsamochodem. Wybieram się do IKEA i boleję, że ta w Targówku gorzej wyposażona A pociągiem muszę jechać, bo samochód mężowi zostaje, by mógł dziecko do przedszkola dostarczyć. Dopiero w takich momentach okazuje się, że drugi samochód to nie taki głupi pomysł. W weekendy jechać nie mogę, bo męża nie ma. Bez sensu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 06.10.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 pięknie się zapowiada, ja też kibicuje bardzo:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 10.10.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 narendil - jak postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.10.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Bocianku, dzięki za pamięć Zaczął się rok akademicki i mam taki sajgon, że nie znajduję nawet chwili na odpalenie programu do projektowania W głowie układam łazienki, przelanie tego na komputer wymaga niestety trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.10.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 (edytowane) Czwartki w mogą być miłe Studenci trzeciego roku, w miarę doświadczeni i nie przeszkadzają Siedzą grzecznie przed komputerami i robią co mają zadane. A ja w tym czasie machnęłam wucecik Maleństwo, 1.2x1.3 metra. Plus niewielka wnęka przy kominach. Zobaczymy, może jakieś wiadro i mop tam się wciśnie. Chciałabym mieć umywalkę ROCA Berlin postawioną na nogach od starej maszyny w stylu Singera. Kibelek, z uwagi na tą wnękę, raczej wolnostojący. Wydaje mi się, że półka od geberitu wyglądałaby od czapy. Wnęka zasłonięta panelem, może takim jak ma IKEA. Podpatrzone u atiki Ściany szare. Drzwi białe. Podłoga na chwilę obecną Metropolitain Gris. I bonus dla męża. Niech ma coś chłopina od życia Pomysł zrodził w Leroy, kiedy zobaczyłam płytki z Clintem Eastwoodem. Upadł z dwóch powodów. Po pierwsze, płytka mniej lub bardziej na stałe. Pokłócę się z mężem i co? Ścianę kuć będę? Po drugie, nie chcę mieć w ogóle glazury w wucecie. I będą plakaty filmowe: The good, the bad and the ugly i The fistful of dollars. Chodzi mi jeszcze po głowie pomalowanie nóg od maszyny na jakiś kolor. Zestaw podstawowy pół-apartamentu: biel-czerń-szarość. Może czerwony? Tylko, czy nie będzie naćkane? Sama już nie wiem... Zapraszam na oględziny: Umywalka zwykła, bo nie znalazłam pożądanego modelu. Kształt się zgadza. Edytowane 13 Października 2011 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.10.2011 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Czerwone nogi maszyny. W założeniu kolor ma być taki sam jak na plakacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.10.2011 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 I wersja z geberitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Zapowiada się czadersko:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.10.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Geberit faktycznie nie pasuje, fajnie by wyglądało coś na wzór kompaktu jaki ma Laufen Alessi One. Jestem za Clintem Eastwoodem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 13.10.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Geberit nie pasuje Za to czerwone nogi od maszyny są ekstra wprowadzają fajny akcent kolorystyczny do tej szarej łazieneczki W jakim programie robiłaś te wizualki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 13.10.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 geberit nijak się ma do resztyPomysł z Clintem świetny i czerwone nóżki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts