barbe-cue 14.02.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A stąd. Też mi się bardzo podobają i gdybym miała drugie mieszkanie (o rany, już zaczyna i mnie dopadać syndrom "gdybym miała drugie mieszkanie"!), to gdzieś bym je tam wrzuciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Świetne te lampki, barbe. Szczególnie ten czerwony pojedynczy kinkiecik bardzo mi się spodobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 14.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Wrrr a u mnie takich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.02.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ale że co? Chcesz zobaczyć, jak wyglądają faktyczne egzemplarze? A proszę bardzo: A dziękuję bardzo Super dodatek do mieszkania dostałaś! Stół ma okrągłe nóżki? Gdybyś kiedyś się pozbywała tego stołu, to, wiesz, ja chętnie te jego nóżki bym przygarnęła Dasz linka (jeśli masz) do strony, z której ściągałaś regały z książkami? Bo ja swoje kombinowałam, oczywiście z sześcianów , co widać. Regały i książki na nich to SketchUp i przeróbka do SH. Idealnie do moich potrzeb znalazłam modele Besty. A potem pracowite układanie na półeczkach Jeśli chcesz, to Ci je mogę przesłać, gotowe do zaimportowania. A może chcesz takie lampki? Dzięki, znam je. Ale jakoś mi się nie widzą. Są fajne, nietypowe, jednak na żywo wyglądały zbyt masywnie, jak dla mnie. No i nie wiem, czy kolorowe to nie za dużo szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.02.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A teraz z okazji Walentynek poczetuj sie ciasteczkami http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT5qWUMzMrkQiaNtaHs5Xm92TPN-PxFhhmQ1Z25V8KPXSG4fB69aD8oz91o4Q Alu, dziękuję Trochę słodyczy się przyda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.02.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Halo! Halo! Tak się zachwyciłyście moimi regałami, że o lampach to tylko Barbe pamiętała? Bo nie wierzę, że dokonałam genialnego wyboru i nie macie lepszych propozycji ----------------------------------------- Może słodkościami Was zwabię? http://g.wieszjak.pl/p/_wspolne/pliki_infornext/128000/slodkosci_na_walentynki_128591.jpg http://g.wieszjak.pl/p/_wspolne/pliki_infornext/128000/tort_na_walentynki_6_128621.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.02.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 plus dwa szwedzkie fotele i biurko, plus superancki stolik rtv :) A reszta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.02.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ja pisałam:yes: ale miałam na myśli ten sam model co Barbe więc d...pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.02.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 O, Karolku, wiem I byłabym zapomniała Cię dopytać. Gdzie je masz? I które? Pokazałbyś fotkę? Bo do kuchni/hallu to mi nie podeszły, ale może u Jakuba by się nadawały. Oglądałam je w LM, ale może miałam zaburzoną perspektywę przez zadzieranie głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.02.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Narendilku u młodego w pokoju mam sztuk dwie. Na zdjęciu widac akurat jeden nad szafą. Bardzo fajnie wygląda. Kupowałam w LM Zarówki dałam energoosczędne. Jak włącze 2 kinkiety to dają fajne nastrojowe światło. Więc jeśli ma byc docelowe oświetlenie to trzeba kupic ich wiecej albo jakąś główną lampę dorzućić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Narendil super wizualki... Barbe-cue jak mnie takie meble w orzechu się podobają... A masz więcej, może na strychu, albo u sąsiadów co to nie potrzebują... Daj znać, chętnie bym nabyła takie komody, szafki, stoły stoliki i stoliki rtv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ja może nie na temat, ale jestem zainteresowana tymi fotelami i pytam skąd, za ile i dlaczego tak drogo http://www.lignerosetboston.com/images/products/booklook_storagelarge.jpg narendil, Twój living room zapowiada się wspaniale. Na wizkach jest taki TWÓJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.02.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 no to jak na "komplet" to lekko niepodobne no dobra mucha podobna do ball szkoda, że nie można niekompletowych ale co tam ...raz kozie śmierć kinkiety http://www.luxia.pl/sklep-internetowy/cyclone-72973023-sufitowa-zielona-nordlux-luxia-pl-kopia/ http://www.luxia.pl/sklep-internetowy/arki-75145003-biurkowa-czarna-nordlux-luxia-pl-kopia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 14.02.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A dziękuję bardzo Regały i książki na nich to SketchUp i przeróbka do SH. Idealnie do moich potrzeb znalazłam modele Besty. A potem pracowite układanie na półeczkach Jeśli chcesz, to Ci je mogę przesłać, gotowe do zaimportowania. Zaraz wyślę Ci na priva mój adres mailowy - jakbyś mogła pchnąć mi te regały, byłoby super! A reszta??? A myślisz, że co ja będę pokazywać w tym moim wątku co-to-go-kiedyś-założę? Barbe-cue jak mnie takie meble w orzechu się podobają... A masz więcej, może na strychu, albo u sąsiadów co to nie potrzebują... Daj znać, chętnie bym nabyła takie komody, szafki, stoły stoliki i stoliki rtv... A widzisz, szkoda, że się wcześniej nie zgadałyśmy. W mieszkaniu były dwie gigantyczne meblościany z litego drewna, takie na całą ścianę, fornirowane orzechem na wysoki połysk, szwedzkie, z lat 60, w doskonałym stanie. Kawałek widać na zdjęciu za stołem. Poprzedni właściciel powiedział, że możemy sobie zostawić co chcemy, a resztę wyrzuci (czyt. spali). Strasznie mi było szkoda tych meblościanek, bo to ogromna gratka dla wielbicieli takiego wzornictwa (tym bardziej, że można je było podzielić na części), ale sami wolimy trochę inny styl (co innego dodatki w postaci krzeseł czy stolika, a co innego mebel na całą ścianę). Obdzwoniłam różne miejsca, czy ktoś by tego nie przygarnął, nawet dzwoniłam do sklepów, które sprzedają odnowione meble z lat 60., ale przyjmują tylko drobnicę (do krzeseł i foteli bardzo się ślinili). Nikt nie chciał biedaków... No i meblościany pooooszły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.02.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Puk-puk...przybyłam, nadrobiłam...a teraz ide spac:D a i buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.02.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Z oświetleniem nic nowego nie wniosę - mucha i ball mi się cholernie podobają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.02.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 narendilku ja tez szybko przebiegłam bo dziecię się już budzi Powiem tylko że wizualki (jak zwykle zresztą). Salon dzięki książkom nabiera przytulności i czuje się że dom tętni życiem . Co do oświetlenia - ja też będę jeszcze dumać nad moim (bo sie okazało że kule nie doświetla ani holu a tym bardziej kamienia) i szukac jeszcze czegoś dodatkowego - to wrócę do tych lampek co wkleiłaś i obcenię Twoje wybory na spokojnie Barbe Twoje wizualki tez powalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.02.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Narendil super wizualki... Arniczko, dziękuję! Mogłyby być jeszcze lepsze, ale już sił ani czasu nie mam. Na razie Ja może nie na temat, ale jestem zainteresowana tymi fotelami i pytam skąd, za ile i dlaczego tak drogo narendil, Twój living room zapowiada się wspaniale. Na wizkach jest taki TWÓJ rere, fotele są TUTAJ. Ceny nie podali, więc pewnie ma duuużo zer z sobie I mam nadzieję, że living room na żywo będzie jeszcze bardziej mój no to jak na "komplet" to lekko niepodobne no dobra mucha podobna do ball A widzisz? Moje maniactwo komplecikowe wyłazi z każdej strony! szkoda, że nie można niekompletowych ale co tam ...raz kozie śmierć Można i nie komplety Ten drugi jest fajny. Pasowałby do mojej innej lampy stojącej Ta lampa trafi chyba do Jakuba. Dwie stojące w jednym pokoju, to za dużo szczęścia na tak małej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.02.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Zaraz wyślę Ci na priva mój adres mailowy - jakbyś mogła pchnąć mi te regały, byłoby super! Pchnę, tylko je pozbieram w jedną całość. A myślisz, że co ja będę pokazywać w tym moim wątku co-to-go-kiedyś-założę? No dobra, poświęcę się i poczekam Puk-puk...przybyłam, nadrobiłam...a teraz ide spac:D a i buziaki zostawiam:hug: hazelku, Widziałam, że wkleiłaś u siebie zestawienie sprzętu. W wolnej chwili się zapoznam dokładniej i może coś zgapię Z oświetleniem nic nowego nie wniosę - mucha i ball mi się cholernie podobają . Mi też! I nic innego nie umiem już znaleźć Potrzebuję Waszego obiektywnego spojrzenia. narendilku ja tez szybko przebiegłam bo dziecię się już budzi Powiem tylko że wizualki (jak zwykle zresztą). Salon dzięki książkom nabiera przytulności i czuje się że dom tętni życiem . Co do oświetlenia - ja też będę jeszcze dumać nad moim (bo sie okazało że kule nie doświetla ani holu a tym bardziej kamienia) i szukac jeszcze czegoś dodatkowego - to wrócę do tych lampek co wkleiłaś i obcenię Twoje wybory na spokojnie Budzi się z drzemki? Czy pospało do tej pory? A co jest nie tak z kulami? Dlaczego nie nadają się do hallu? Za wysoko by wisiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.02.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Żeby nie umknęło. Propozycja Lasche: Nordlux ARKI I dwie luźne propozycje kinkietów nad narożnik: Korytko Gipsowe - do pomalowania na kolor ścian. Lekko zaoblone, więc nawiązywałyby do klosza lampy stojącej. Tylko jak one świecą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts