Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

I jeszcze jedna lampa, która bardzo bardzo mi się podoba.

Ale:

1. nie mam gdzie jej powiesić

2. sporo kosztuje

3. nie wysyłają do naszego pięknego kraju nad Wisłą

O ile punkt 1 i 3 są do przeskoczenia i wymagają odrobinę kreatywności, to punt 2, na chwilę obecną. skutecznie dyskwalifikuje tą lampę.

A Wam się podoba?

lampa_Suspension_Newton.jpg

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie jej nie zrozumiałam :confused:

Ta ostatnio

Ta:

lampa_Suspension_Newton.jpg

i te laschowskie są przepiękne ...

Od Lasche jest ta:

Nordlux_ARKI_kinkiet.jpg

I te nie pasują, tak?

Korytka są ode mnie :) I myślałam, że się do nich nie odniosłaś.

Zakręcona jestem :(

No właśnie jej nie zrozumiałam :confused:

I te nie pasują, tak?

Zakręcona jestem :(

to moja ostatnia wówczas wypowiedź była ;). Są ładne ale nie dla Ciebie.

A o chodziło mi o tą:

Z oświetleniem nic nowego nie wniosę - mucha i ball mi się cholernie podobają :).

I pasują do Ciebie :)

Nic dodać nic ująć :).

A korytka ... hmmm kiedyś się zastanawiałąm nad nimi, tak ładnie się wtapiają i pasują do pomieszczenia gdzie już jest lekki misz-masz lampowy (bo ich nie widać) ale jako że na praktyczna kobita jestem - zastanawiam się jak jest z ich myciem ? Chyba podobnie jak z półkami katron-gips ?

Edytowane przez mirela99

Narendil u Ciebie drugiego pąka skubnę , a co!!! :)

Dziecię wstaje od jakiegoś tygodnia o 5 więc koło 7 idzie na drzemkę - i wczoraj z tej drzemki się już wybudzało :)

Co do kulek dopytałam w sklepie firmowym - one dają punktowe światło - taki wąski strumień - wrzucę później u mnie to co mi pani wysłała - więc byłoby cimno ;)

Nie rezygnuję z nich ale muszę dać jakieś górne światło jeszcze :yes:. Kuli nie nadają się też do oświetlenia kamienia. I ja coś takiego będę chyba w końcu montować- może i do Ciebie dać takie oświetlenie biblioteczki?

Lampy korytka fajne - ale do Ciebie raczej nie pasują :no:

admete, ale te Twoje to chyba w suficie podwieszanym się montuje?

Nie przewiduję u siebie nic takiego, więc wszystkie lampy muszą być na wierzchu :)

A, i muszę sprawdzić jak by świeciły moje kulki. Czyli kupić w LM jakąś sztukę i potestować. I przepłacić jednocześnie :p

W porównaniu z Twoimi są większe, więc może nie będzie źle.

Potrzebuję czegoś dającego dużo światła, bo u mnie mają robić za główne oświetlenie kuchni i hallu.

Też jestem na etapie zamawiania lamp, ale w nieco innym stylu, więc nie pomogę za bardzo. Przyszłam się tylko wyżalić i popłakać sobie w Waszym gronie, bo właśnie dzisiaj przyszła pierwsza lampa i szklana część jest w formie groszku (na szczęście to bezpieczne szkło) :cry::cry::cry:... Oczywiście prześlą drugą, ale taki początek nie jest fajny...

Łapię pączka na osłodę i spadam...

Ale jestem niekulturalna :rotfl:. Ania, dla mnie lampy to strasznie kłopotliwy temat :( sama poszłam po najmniejszej linii oporu.

Mam coś zamiast lampy, może Ci się spodoba?

http://4.bp.blogspot.com/-I9220xOnM7s/TyaFgjIi14I/AAAAAAAAJNg/IakKfRs3eUg/s1600/BB6-400.jpeg

http://2.bp.blogspot.com/-HA-ZySTxL9c/TyaFoOqdYyI/AAAAAAAAJOA/JnHlz1dvycA/s1600/BB3-400.jpg

Nie wiem czy trafiłam w gust ;) ale ja jestem w tym wnętrzu zakochana (o co bym siebie nie podejrzewała ale ostatnio skręcam coraz to w nowym kierunku :lol2:).