narendil 15.02.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 I jeszcze jedna lampa, która bardzo bardzo mi się podoba. Ale: 1. nie mam gdzie jej powiesić 2. sporo kosztuje 3. nie wysyłają do naszego pięknego kraju nad Wisłą O ile punkt 1 i 3 są do przeskoczenia i wymagają odrobinę kreatywności, to punt 2, na chwilę obecną. skutecznie dyskwalifikuje tą lampę. A Wam się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.02.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ta ostatnio i te laschowskie są przepiękne ... ale nie pasują mi do Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.02.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Mirelko, ten kinkiet od Lasche, to na pewno nie do salonu. Może do Jakuba.Mówisz, że korytka też nie pasują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.02.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Mirelko, ten kinkiet od Lasche, to na pewno nie do salonu. Może do Jakuba. Mówisz, że korytka też nie pasują? Patrz moja przedostatnia wypowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.02.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 No właśnie jej nie zrozumiałam Ta ostatnio Ta: i te laschowskie są przepiękne ... Od Lasche jest ta: I te nie pasują, tak? Korytka są ode mnie I myślałam, że się do nich nie odniosłaś. Zakręcona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.02.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) No właśnie jej nie zrozumiałam I te nie pasują, tak? Zakręcona jestem to moja ostatnia wówczas wypowiedź była . Są ładne ale nie dla Ciebie. A o chodziło mi o tą: Z oświetleniem nic nowego nie wniosę - mucha i ball mi się cholernie podobają . I pasują do Ciebie Nic dodać nic ująć . A korytka ... hmmm kiedyś się zastanawiałąm nad nimi, tak ładnie się wtapiają i pasują do pomieszczenia gdzie już jest lekki misz-masz lampowy (bo ich nie widać) ale jako że na praktyczna kobita jestem - zastanawiam się jak jest z ich myciem ? Chyba podobnie jak z półkami katron-gips ? Edytowane 15 Lutego 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.02.2012 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Aaaaa. I wszystko jasne Z czyszczeniem korytek, to chyba tak jak z czyszczeniem ścian Podejrzewam, że to szło się wyjmuje. A powierzchnie pionowe może jakąś miotełką do kurzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.02.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 ja mam takie korytka pomalowane na czarno, tylko odkurzaczem je traktuję, nie brudzą się bo nikt ich nie dotyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.02.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) Lampa od lasche świetna. Ja też ciągle jakichś lamp szukam, odezwę się jeśli coś wpadnie mi w oko. Edytowane 16 Lutego 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.02.2012 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 A może pączusia? http://media5.mojageneracja.pl/oirttyiioo/mediumkxgymb624b6ea4432862313407.jpg http://www.bildpresse.pl/uploaded/images/fotki%20do%20news%C3%B3w/paczki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.02.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Narendil u Ciebie drugiego pąka skubnę , a co!!! Dziecię wstaje od jakiegoś tygodnia o 5 więc koło 7 idzie na drzemkę - i wczoraj z tej drzemki się już wybudzało Co do kulek dopytałam w sklepie firmowym - one dają punktowe światło - taki wąski strumień - wrzucę później u mnie to co mi pani wysłała - więc byłoby cimno Nie rezygnuję z nich ale muszę dać jakieś górne światło jeszcze . Kuli nie nadają się też do oświetlenia kamienia. I ja coś takiego będę chyba w końcu montować- może i do Ciebie dać takie oświetlenie biblioteczki? Lampy korytka fajne - ale do Ciebie raczej nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.02.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 admete, ale te Twoje to chyba w suficie podwieszanym się montuje? Nie przewiduję u siebie nic takiego, więc wszystkie lampy muszą być na wierzchu A, i muszę sprawdzić jak by świeciły moje kulki. Czyli kupić w LM jakąś sztukę i potestować. I przepłacić jednocześnie W porównaniu z Twoimi są większe, więc może nie będzie źle. Potrzebuję czegoś dającego dużo światła, bo u mnie mają robić za główne oświetlenie kuchni i hallu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.02.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 To ja Ci podrzucę jeszcze Massive LEN nawiązują do kulistej formy Twoich lamp i na pewno są też czarne, białych niestety nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.02.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Biorę pączka (albo oba mniaaaaam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.02.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Two, dzięki Na sufit to one chyba nie bardzo, co? Jako kinkiety - fajne. Yokasta, a może byś jakąś lampę w zamian zostawiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 16.02.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Też jestem na etapie zamawiania lamp, ale w nieco innym stylu, więc nie pomogę za bardzo. Przyszłam się tylko wyżalić i popłakać sobie w Waszym gronie, bo właśnie dzisiaj przyszła pierwsza lampa i szklana część jest w formie groszku (na szczęście to bezpieczne szkło) :cry:... Oczywiście prześlą drugą, ale taki początek nie jest fajny... Łapię pączka na osłodę i spadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.02.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ale jestem niekulturalna . Ania, dla mnie lampy to strasznie kłopotliwy temat sama poszłam po najmniejszej linii oporu. Mam coś zamiast lampy, może Ci się spodoba? http://4.bp.blogspot.com/-I9220xOnM7s/TyaFgjIi14I/AAAAAAAAJNg/IakKfRs3eUg/s1600/BB6-400.jpeg http://2.bp.blogspot.com/-HA-ZySTxL9c/TyaFoOqdYyI/AAAAAAAAJOA/JnHlz1dvycA/s1600/BB3-400.jpg Nie wiem czy trafiłam w gust ale ja jestem w tym wnętrzu zakochana (o co bym siebie nie podejrzewała ale ostatnio skręcam coraz to w nowym kierunku ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.02.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Czekaj, mam jeszcze coś http://2.bp.blogspot.com/-rkxfryiJDUs/TtEz4rPPAZI/AAAAAAAAILA/A3NrjoB1uRM/s1600/defendius.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.02.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Haha, czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 16.02.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Czekaj, mam jeszcze coś Ty weź przestań! Jako kilkuletnie dziecko miałam coś takiego w sennym koszmarze. Do dzisiaj pamiętam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts