yokasta 16.02.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 wiedziałam, że się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.02.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 łosz matko ale zamek. Chyba tylko dla zatwardziałych domatorów Wpadły mi w oko jeszcze takie lampki: klik ball frandsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.02.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 yoka, piękna ta komoda!!!! łańcuch bomba narendil, wiesz, jak zawsze odczytuję tytuł Twojego wątku???? "Narendil i jej pół-AUTOMAT"...dobra jestem ?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.02.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Też jestem na etapie zamawiania lamp, ale w nieco innym stylu, więc nie pomogę za bardzo. Przyszłam się tylko wyżalić i popłakać sobie w Waszym gronie, bo właśnie dzisiaj przyszła pierwsza lampa i szklana część jest w formie groszku (na szczęście to bezpieczne szkło) :cry:... Oczywiście prześlą drugą, ale taki początek nie jest fajny... Ojoj Ale dobrze, że nową przyślą! A w jakim stylu te lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.02.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Nie wiem czy trafiłam w gust ale ja jestem w tym wnętrzu zakochana (o co bym siebie nie podejrzewała ale ostatnio skręcam coraz to w nowym kierunku ). Trafiłaś Czekaj, mam jeszcze coś Ty weź przestań! Jako kilkuletnie dziecko miałam coś takiego w sennym koszmarze. Do dzisiaj pamiętam! Serio? Niezłe koszmary, jeśli w roli głównej występują zasuwki do drzwi Barbe, zdradzisz więcej pikantnych szczegółów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.02.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Two, ten frandsen przegrał rywalizację z rozciąganym kinkietem do kuchni Podobał mi się. aricia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 admete, ale te Twoje to chyba w suficie podwieszanym się montuje? Nie przewiduję u siebie nic takiego, więc wszystkie lampy muszą być na wierzchu http://emoty.blox.pl/resource/oups.gif ano widzisz nie pomyślałam Te Twoje koniecznie sprawdź - bo widzisz ja się napaliłam na te kulki - a chyba muszę od nowa temat drążyć.......... Zamek - labirynt http://forum.barcis.pl/images/smilies/tak_trzymaj.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 16.02.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ojoj Ale dobrze, że nową przyślą! A w jakim stylu te lampy? No dobrze, że przyślą, chociaż tę stłuczkę zauważyłam już po odjechaniu kuriera. Lampy takie raczej aliganckie, większość mosiężnych (lubię mosiądz i się tego nie wstydzę ) na przykład taka http://img.bazarek.pl/89724/7727/2228161/6718448954da2f5b482e2e.jpg i reszta w ten deseń. Serio? Niezłe koszmary, jeśli w roli głównej występują zasuwki do drzwi Barbe, zdradzisz więcej pikantnych szczegółów? Dobra dobra, z jakąś psychoanalizą mi tu zaraz wyskoczycie . Ale ciekawe jest to, że wówczas (jako sześcio- czy siedmioletni brzdąc) po raz pierwszy pokierowałam swoim snem, to jest wymyśliłam sobie (cały czas śpiąc) jakieś pozytywne zakończenie. Do tej pory tak mam - jak coś we śnie dzieje się nie tak, to świadomie nim kieruję. A że to sen, to żadnych ograniczeń nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.02.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Witam się z rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.02.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 A dzień dobry Wczoraj do późna szukałam lamp w necie. I wiecie co? Ja mam chyba jakieś wygórowane, bzdurne wymagania Obrażam się na oświetlenie. Znalazłam fajną lampę stołową. Ale chyba wycofaną Fajne rzeczy tu mają: http://www.westelm.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.02.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) A ja mam odwrotnie. Za dużo mi się podoba i na nic nie mogę się zdecydować ale też moje poszukiwania w zupełnie innym stylu Może podrzucisz jakąś inspirację albo opiszesz jak Ty to widzisz . Łatwiej będzie coś podrzucić. Ja ostatnio często przeglądam lampy to może wpadnie mi coś w oko Edytowane 17 Lutego 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.02.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Narendil, łączę się z Tobą w bólu. Najgorsze, że jak w końcu znajdę ideał, cenowo jest i tak poza moim zasięgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.02.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Mój mąż stwierdził, że ze mną jest coś nie tak, bo podobają mi się same drogie, o wiele za drogie rzeczy Narendil, czyżby Syndrom Wycofanych Rzeczy, czy jak to dziewczyny nazywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2012 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Może podrzucisz jakąś inspirację albo opiszesz jak Ty to widzisz . Łatwiej będzie coś podrzucić. Ja ostatnio często przeglądam lampy to może wpadnie mi coś w oko A gdybym to ja dokładnie wiedziała czego szukam Chyba powinno pasować do Muchy i jakoś nawiązywać do lampy stojącej. Wiem, że nic nie wiem Zatem, Two, jeśli wpadnie Ci coś kompatybilnego kształtem, to wrzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Najgorsze, że jak w końcu znajdę ideał, cenowo jest i tak poza moim zasięgiem. Mój mąż stwierdził, że ze mną jest coś nie tak, bo podobają mi się same drogie, o wiele za drogie rzeczy Wiecie, gdybym znalazła ten ideał, to może bym oszczędzała. Czwarty rok szukam lampy do obecnej sypialni. I chyba już zrezygnuję Ale ja znaleźć nie mogę! Narendil, czyżby Syndrom Wycofanych Rzeczy, czy jak to dziewczyny nazywają Tiaaa.. Ale ładna była, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2012 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 (edytowane) Wiecie, ta moja mania kompletów to przekleństwo. Do sypialni spodobała mi się na przykład taka lampa: Ale nie kupiłam jej tyle czasu, bo jakie lampki nocne/kinkiety do niej by pasowały? Drugi przykład: Artemide Tolomeo: Widziałam kiedyś obłędną inspirację z tymi lampami w łazience. Coś w tym stylu, tylko urzekło mnie o wiele bardziej (i głupia nie zapisałam): Ale nie mam pojęcia z czym je połączyć, żeby mnie zadowoliło. Podobnie, byłyby super do sypialni. Ale co na górę? Kolejne Tolomeo wydaje mi się przesadą. I tak się kręcę w kółko w klatce zwanej kompleciki Edytowane 18 Lutego 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.02.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Narendilku Mam też coś dla Ciebie z moich wczorajszych wojaży. Może ci spasuję zajrzyj do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 karolku, dzięki! Już lecę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.02.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Kurcze, narendil z tym oświetleniem to ja mam chyba tak jak Ty I sama będę pewnie dobierać lampy kilka lat U mnie wrzucałam już 3 razy różne propozycje (po kilka opcji) oświetlenia holu - gdzie juz juz kupowałam lampy - i czwarty raz się już boję bo powiecie że jakaś wariatka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.02.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 a mi zaczyna brakować pustych miejsc na oświetlenie a tyle pięknych lamp na świecie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts