MagdaZZZ 18.02.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 kompleciki:sick: Anka wychodźz tej klatki:lol2: poczuj wolność... przestrzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2012 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 a mi zaczyna brakować pustych miejsc na oświetlenie a tyle pięknych lamp na świecie ... Zgadzam się Ale czemu one jakieś takie niepasujące do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2012 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 kompleciki:sick: Anka wychodźz tej klatki:lol2: poczuj wolność... przestrzeń... Chętnie! Bo ta klatka źle na moją klaustrofobię działa... Ale przewodnik by się przydał Cuś polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.02.2012 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Wiecie co? Oświetlenie to jakiś ciężki temat. Mam wrażenie, że przynajmniej o połowie punktów oświetleniowych nie pomyślałam za to kilka chętnie bym zlikwidowała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 19.02.2012 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ja w miarę dobrze przemyślałam sobie rozmieszczenie światła, ale i tak coś tam bym poprawiła. No ale ja najpierw wymyśliłam sobie lampy, jakie bym chciała, do tych moich wyobrażeń kazałam zrobić podłączenia, a dopiero potem zaczęłam szukać tych lampek z marzeń i snów . Nie muszę chyba mówić, że bardzo szybko wylądowałam na twardym bruku... Na przykład nie znalazłam nigdzie ładnego kinkietu do łazienki, ale podwójnego na jednej listwie. Większość to pojedyncze (do których musiałabym przekuwać kabelek, bo musiałabym dać dwa), albo jakiś badziew. Coś tam znalazłam, ale czy będę zadowolona, to się okaże, jak przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.02.2012 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Nie przemyślałam oświetlenia regałów, brakuje mi z 2 kinkietów i w łazience chętnie bym doświetliła szafę i na górze wannę w przyszłości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.02.2012 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A ja jestem na etapie że jeszcze mogłabym coś poprzesuwać i boję się http://emoty.blox.pl/resource/stres.gif czy wszystko jest dobrze wyprowadzone, żeby później bardzo nie żałować Narendil zdecydowanie przydałby się podręcznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.02.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Narendil a może jakoś przekonamy Cię do nie-komplecików co??? Aż nie chce mi się wierzyć, że osoba, która lubi TAKIE nóżki lubi też kompleciki to taki mały teścik ...wklej 5 salonów, które CI się podobają ...takie z zapisanych w inspiracjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.02.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Wiecie, ta moja mania kompletów to przekleństwo. Do sypialni spodobała mi się na przykład taka lampa: Ale nie kupiłam jej tyle czasu, bo jakie lampki nocne/kinkiety do niej by pasowały? takiej lampy do sypialni nie polecam, chyba ze z czarnym kloszem...te zarowy strasznie 'daja po oczach'! mam podobna w salonie a zdecydowalam sie na nia glownie ze wzgledow estetycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.02.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Admete całe szczęście kable możemy przesuwać prawie w nieskończoność ale głównie chodzi o włączniki bo możemy oczywiście je pospinać itd. ale będzie mi się zapalało kilka na raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Chętnie! Bo ta klatka źle na moją klaustrofobię działa... Ale przewodnik by się przydał Cuś polecasz? lasche dobre ćwiczenie proponuje:lol2: A wiesz co ja Ci polecam? Kupować każdą lampę, która ci się podoba i pasuje do Twojego wyobrażenia wnętrza... nie zestawiając jej z żadna inną lampą wybraną do tegoż... Bo w lampach nie chodzi o to, żeby pasowały kolorem, kształtem itp... mają jedynie względnie pasować stylem - i tyle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2012 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Lasche, odrobiłam pracę domową Pół niedzieli mi to zajęło, bo jako rasowy informatyk nie posiadam prawie w ogóle inspiracji w wersji elektronicznej Siedziałam zatem i wertowałam sterty gazet. Rany, też tego tyle macie? A potem pracowicie skanowałam i et voilà! Pamiętam, że były jeszcze dwa wnętrza, które mnie zachwyciły. Ale nie mogę znaleźć gazet. Jak mi się uda, to będzie 7 a nie 5. Albo, któreś z obecnych usunę, żeby rachunek się zgadzał Edytowane 19 Lutego 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2012 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Inspiracja nr 1.Od tego się wszystko zaczęło: Tak mieszkam wrzesień 2010 Salon z aneksem kuchennym Edytowane 4 Maja 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2012 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Inspiracja nr 2. Cztery kąty styczeń 2012 Tęczowy miks Trochę za kolorowa, ale są pewne elementy, które mi się podobają. Edytowane 4 Maja 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2012 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Inspiracja nr 3. Dobre wnętrze maj 2011 Po tamtej stronie chmur Edytowane 4 Maja 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2012 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Inspiracja nr 4. Dobre Wnętrze czerwiec 2011 Dom sztuk Trochę za brązowo. Edytowane 4 Maja 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2012 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Inspiracja nr 5. Dom&Wnętrze marzec 2011 Sztuka prezentacji Cegła, choć piękna, nie dla mnie. Edytowane 4 Maja 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Może mi ktoś wytłumaczy, jak to jest z wklejaniem zdjęć z gazet?Opisałam wszystko pracowicie, ale czy to wystarczy?Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.02.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Pewnie, że wystarczy ja swoich nawet nie podpisywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.02.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Piękne te inspiracje, choć ja bym przygarneła 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts