lasche 19.02.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 ha ...WIEDZIAŁAM :) a teraz spójrz na oświetlenie ....ŻADNYCH KOMPLETÓW każde z prezentowanych wnętrz ma misz masz oświetleniowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.02.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Może mi ktoś wytłumaczy, jak to jest z wklejaniem zdjęć z gazet? Opisałam wszystko pracowicie, ale czy to wystarczy? Jak myślicie? Ja też już wklejałam zdjęcia z gazet i nawet o tym nie pomyślałam że by wypadało je podpisać Narendil do Ciebie mi pasuje 1 i 4 apartamencik I bravo za odrobinie pracy domowej http://emoty.blox.pl/resource/clapping.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 a teraz spójrz na oświetlenie ....ŻADNYCH KOMPLETÓW Oj, chyba się nie zrozumiałyśmy odnośnie komplecików Ja nie chcę mieć wszystkiego z jednej linii. Kurczę, jak to się dokładnie nazywa? No wiecie, ta sama nazwa. Tylko bardziej mi chodzi o kształt, kolor. Jak jedna lampa okrągła, to i reszta okrągła. Jak biała, to pozostałe też białe. Albo góra dwa wzory lamp. I tak jest mniej więcej na inspiracjach. Chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Nie:no: tak nie jest na inpisarcjach;) Jeszcze raz odsyłam do swojej rady - uwierz mi - to działa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Magda, jedna część mojej duszy skacze z radości Kupować, to co się podoba i na co jest pomysł. Ale ta druga, ta matematyczna, krzyczy i warczy Jasny gwint, rozerwę się Serio nie jest tak na inspiracjach, jak myślę? Może czas okulary zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Inspiracja nr 1. Od tego się wszystko zaczęło: 1 przykład. Kwadratowe plafony z mlecznego szkła, metalowa lampa stojąca na wysiężniku i brązowy okrągły wiszący abażur w kuchni... Tonie jest komplecik:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 2 przykład. Po prawej od fototapety CZARNA OKRĄGŁA lampa na wysiężniku. Po lewej od niej KWADRATOWA szklana (BIAŁA) lamka wisząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.02.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 na inspiracjach zdecydowanie to nie są kompleciki ...w żadnym rozumieniu a i Ciebie wyraźnie ciągnie w inną stronę Wiecie, ta moja mania kompletów to przekleństwo. Do sypialni spodobała mi się na przykład taka lampa: Ale nie kupiłam jej tyle czasu, bo jakie lampki nocne/kinkiety do niej by pasowały? Drugi przykład: Artemide Tolomeo: Widziałam kiedyś obłędną inspirację z tymi lampami w łazience. Coś w tym stylu, tylko urzekło mnie o wiele bardziej (i głupia nie zapisałam): Ale nie mam pojęcia z czym je połączyć, żeby mnie zadowoliło. Podobnie, byłyby super do sypialni. Ale co na górę? Kolejne Tolomeo wydaje mi się przesadą. I tak się kręcę w kółko w klatce zwanej kompleciki ODWAGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 a tolomeo w łazience, którego szukasz to aby nie to ? http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3017944,2,42,master-bathroom-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Madga, z pierwszym przykładem masz rację Tam są różne lampy. I podoba mi się. Ale z drugim będę polemizować 2 przykład. Po prawej od fototapety CZARNA OKRĄGŁA lampa na wysiężniku. Po lewej od niej KWADRATOWA szklana (BIAŁA) lamka wisząca Cztery kąty styczeń 2012 Tęczowy miks Nad stołem wisi czarna lampa z abażurem o takim samym kształcie jak ta na wysięgniku. Ale wiem, o co Ci chodzi Ja się chyba naprawdę źle wyraziłam z tymi komplecikami. Może jeszcze wypatrzę jakieś podobieństwa w lampach w pierwszej inspiracji? Edytowane 4 Maja 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 na inspiracjach zdecydowanie to nie są kompleciki ...w żadnym rozumieniu a i Ciebie wyraźnie ciągnie w inną stronę W niekomplecikową? a tolomeo w łazience, którego szukasz to aby nie to ? http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3017944,2,42,master-bathroom-2.html Podobna, ale nie ta. Tampa miała lustra na szafkach. I dzięki wysięgnikom lampa mogła być powieszona nad szafkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Nad stołem wisi czarna lampa z abażurem o takim samym kształcie jak ta na wysięgniku. Ale wiem, o co Ci chodzi Ja się chyba naprawdę źle wyraziłam z tymi komplecikami. Może jeszcze wypatrzę jakieś podobieństwa w lampach w pierwszej inspiracji? Nad stołem w jadalni może tak... ale w kuchni jestjuż całkiem inna lampa (tao której japisałam) - i nic się nie gryzie:no: UWIERZ MI:lol2: I ja wiem dokładnie co masz na myśli pisząc kompleciki. Rozpoznaję już tą przypadłość - ma ją wiele osób... jak słyszę komentarze w stylu - piękna ta lampa, ale ma okrągłe mocowanie, a przeciez ja w lamie podłogowej mam kwadratową podstawę - przecież to nie może do siebie pasować - to umieram:rotfl: Wylecz się z tego - ino szybko;) Edytowane 19 Lutego 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.02.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 W niekomplecikową?. a pewnie sama w końcu wybrałaś trójnoga do salonu ...i bardzo go lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 19.02.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 parafrazując klasyka : czego siem boisz, kupia???? ja nie znoszę kompletów oświetleniowych !!!!! (u siebie) w salonie z aneksem mam massive nero, massive oczka podwójne, pojedyncze, miconos artemide i stojącą jielde...i nic mi jakoś nie zgrzyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 ma ją wiele osób... jak słyszę komentarze w stylu - piękna ta lampa, ale ma okrągłe mocowanie, a przeciez ja w lamie podłogowej mam kwadratową podstawę - przecież to nie może do siebie pasować - to umieram:rotfl: Wylecz się z tego - ino szybko;) Hejkum pejkum, Olo ratuj! Aż tak źle ze mną nie jest Mam okrągłe i kwadratowe mocowania. Dobra. Jutro w ramach kuracji obejrzę warszawskie sklepy pod kątem różnych lamp widzianych oddzielnie Słowo honoru! a pewnie sama w końcu wybrałaś trójnoga do salonu ...i bardzo go lubisz Bardzo! parafrazując klasyka : czego siem boisz, kupia???? ja nie znoszę kompletów oświetleniowych !!!!! (u siebie) w salonie z aneksem mam massive nero, massive oczka podwójne, pojedyncze, miconos artemide i stojącą jielde...i nic mi jakoś nie zgrzyta No fakt, jak oglądałam Twoje zdjęcia, to nie zgrzytało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 grzeczna dziewczynka a swoją drogą ciekawe jak tam nasze fotele kinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.02.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 popatrzyłam na lampy i kurde wszystkie są białe ale na mocowania i kształty średnio zwracałam uwagę w kuchni mam nowoczesną, nad ławą giętą z kryształkami a nad stołem wiejskie Foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2012 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Jestem zdegustowana po wizycie w stolicy I nie wiem czym bardziej. Czy tym, że asortyment jest tak szeroki i wąski zarazem. Czy tym, że mało mi się podoba, a co za tym idzie - może ja mam dziwny gust? Plus wyprawy - przeczytałam pierwszą część Millenium. Książka OK, ale nie powala. Rozwiązanie wręcz mnie obrzydziło. Nie rozumiem aż takich nad nią zachwytów - niezła rzemieślnicza robota. Echh, zbieram się do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.02.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Dzień dobry dzień dobry To żadnych łupów oglądać nie będziemy No daj nacieszyć oko http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2012 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Jedynym łupem są młynki do soli i pieprzu z TK Maxxa. Żeby było śmieszniej kupiłam je na samym początku i woziłam ze sobą cały dzień. A na koniec wycieczki i tak ponownie trafiłam do tego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts