yokasta 23.02.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Fajny kształt sofki, gdyby była w jakimś lnianym materiale w jasnoszarym kolorze to ja chętnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 23.02.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 No ma w sobie to COŚ. Tak tak, koniecznie chcę ją zobaczyć i pomacać porządnie. W końcu to nie lampy, na które się tylko patrzy . Kare ma w Warszawie swoje salony i mam nadzieję, że w którymś ją będą mieli. Chociaż to już dość stara kolekcja i nie zdziwię się, jeśli funkcjonuje tylko jako byt wirtualny-internetowy. Wolałabym też, żeby ten szary był bardziej czarny-szary, niż granatowy-szary, jak na obrazku... Ale jeśli nawet będzie wpadać w granat, to nie ma tragedii. Pięknie komponuje się zarówno z białym kolorem, jak i ciemnym drewnem (które też będę mieć w małych ilościach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 23.02.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 A ta sofa Arco też mi się baaaardzo podoba, ale jak mówisz, że niewygodna, to nadal będę ją tylko podglądać w internecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 23.02.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Cześć dziewczyny:) Podglądam co piszecie o sofach i właśnie się zmartwiłam, bo celowałam w Nexta. Narendil, dlaczego aż tak niewygodna? Za niska, za głęboka? Powiesz coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.02.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 goobo, niska i głęboka. Usiadłam, tak ja normalnie się siada, i nogi znalazły mi się na wysokości oczu Ale nie rezygnuj. Może ja jakaś nieforemna jestem? Z kolei, dla mojego męża, miałaby za niskie oparcie. Tak mniej więcej do połowy pleców. A tak, to my nie lubimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 23.02.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Cholera, niedobrze. Choć w sumie może i dobrze, bo znając upodobania mojego psa do wylegiwania się na kanapie, to powinnam raczej celować w coś ze zdejmowanym pokrowcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.02.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Dwie wizualki. Więcej będzie, jak pójdę do pracy. Mój domowy komp nie wyrabia Jakieś ziarniste, niedoświetlone wychodzą i w ogóle błeee. A że jedna się renderuje prawie godzinę , to nie mam siły się bawić. Ale ideę widać. Słowo wyjaśnienia skąd kinkiet w takim miejscu. Będą takie dwa: po każdej stronie łóżka. A dlatego, że ten pokój miał być pierwotnie naszą sypialnią. Kinkiety przy łóżku, i to takie zapalane z dwóch miejsc (przy wejściu i przy łóżku) to moje marzenie. I musiały być. Ale w międzyczasie zmieniła mi się koncepcja i stwierdziłam, że szafa w tym pokoju jest za mała. Więc będzie zamiana. Jakub dostanie w gratisie kinkiety w włącznikami przy łóżku A kinkiety sobie będę musiała dorobić. Ciekawe, co mój ulubiony wykonawca na to? Edytowane 27 Lutego 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.02.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Jak widać, oswajam pomarańcz. Na razie w minimalnych dawkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 23.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Nie, no Narendil! Jak zawsze super wizualka. A ta drewniana kolejka rozwaliła mnie zupełnie. Chyba sama sobie taką kupię . Plus te miniaturowe eamsiki. Posadzę na nich maszynistę i niech pilnuje całego interesu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Mnie się podoba bardzo fajnie się zapowiada. A czy Jakub będzie miał szafę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.02.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Lampa jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 23.02.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 I jeszcze słówko o godzinnym renderowaniu... Też znam ten ból. Ja się wycwaniłam i jak mam już skończone jakieś pomieszczenie, to robię kopię całego pliku, z kopii usuwam wszystkie elementy z pozostałych pomieszczeń i zostawiam meble tylko w tym pomieszczeniu, w którym chcę zrobić zdjęcie. Wówczas plik drastycznie zmniejsza objętość i zdjęcie renderuje się kilka minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.02.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Bardzo fajny pokoik będzie miał Jakub! A kinkiety przydadzą się do czytania książek w łóżku przed snem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.02.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Dziękować! Dziękować! Jutro, mam nadzieję, będą lepsze Nie, no Narendil! Jak zawsze super wizualka. A ta drewniana kolejka rozwaliła mnie zupełnie. Chyba sama sobie taką kupię . Plus te miniaturowe eamsiki. Posadzę na nich maszynistę i niech pilnuje całego interesu . Widzisz, taka kolejka to było marzenie mojego dzieciństwa. Ale nigdy nie miałam na nią miejsca. Znaczy, moi rodzicie twierdzili, że nie ma. A eamsiki - cóż zafiksowałam się na amen. Mąż zaakceptował Mnie się podoba bardzo fajnie się zapowiada. A czy Jakub będzie miał szafę? Będzie miał. Naprzeciwko okna jest miejsce na szafę i regał z książkami. Ale dzisiaj nie miałam już siły walczyć. Lampa jest świetna Tym bardziej jest świetna, że już mam Mąż na własnych plecach przytargał, więc nie można z niej zrezygnować! Gdyby nie mój ukochany trójnóg, to by stała w pokoju dziennym. A tak, u Jakuba się wpasuje. I jeszcze słówko o godzinnym renderowaniu... Też znam ten ból. Ja się wycwaniłam i jak mam już skończone jakieś pomieszczenie, to robię kopię całego pliku, z kopii usuwam wszystkie elementy z pozostałych pomieszczeń i zostawiam meble tylko w tym pomieszczeniu, w którym chcę zrobić zdjęcie. Wówczas plik drastycznie zmniejsza objętość i zdjęcie renderuje się kilka minut. Ale ta godzina, to już po usunięciu wszystkiego dookoła Mam taki super-komputer w domu. Wiadomo, dwóch informatyków Bardzo fajny pokoik będzie miał Jakub! A kinkiety przydadzą się do czytania książek w łóżku przed snem Mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 no zapowiada się ciekawy pokoik ...Jakub to szczęściarz a kolejka pierwsza klasa ...aż się uśmiechnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 23.02.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 O fajny pokoik będzie Eamsy kocham w każdej postaci A ja renderingi puszczam w nocy bo inaczej tak mi komputer zamula, że nic nie da się na mim robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.02.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Pokoik superowy (jaki to metraż?) A eamsy wielbię w każdym wydaniu - i te dla małych i dla dużych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.02.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Fajnym nie pstrokaty. Popdoba mi się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.02.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 narendil ale Ty boskie te wizualki robisz... dlaczego ja nie mam tyle cierpliwości... ciekawie się zapowiada ten pokoik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 24.02.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Świetny pokój, widać w nim Twoją rękę Całkiem neutralny, ale stylowy Jakie są wymiary tego pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts