ane3ka1 13.10.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 wn pierwszej chwili zastanowiłam się czy to są wizualizacje. Umywalka na nogach rewelacja. Że ja tego nie wymyśliłam, bo nogi mam. To znaczy nie swoje, ale od maszyny. Ale czarne bardziej mi się widzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.10.2011 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dzięki Widzę, że wizualka z geberitem się obcięła. Ale cieszę, że Wam też się nie podoba. Pokazałam mężowi. "O, ładnie". I tyle w temacie Ja siedzę, wyszukuję zdjęcia, modele, rozładowuję baterię w laptopie a on mi mówi jedno słowo. Ech, faceci... Mrówka, dzięki, ale ten Laufen za okrągły dla mnie. I dobrze, bo cena jakaś mało przyzwoita Karola, w Sweet Home. Chyba znasz? Aniu, to masz w końcu te nogi, czy nie masz Jeszcze nic straconego. Zawsze coś możesz z nimi zrobić. Moje obecnie służą jako stolik na balkonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 13.10.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 serio w SH :jawdrop:a wygląda tak realistycznie ja próbuję zrobić swoją małżeńską i tak mi nie wychodzi ładnie jak tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.10.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Aniu, to masz w końcu te nogi, czy nie masz Jeszcze nic straconego. Zawsze coś możesz z nimi zrobić. Moje obecnie służą jako stolik na balkonie. No mam, i od maszyny i swoje Swoje to nawet takie masywne U mnie jest biureczko z nóg (od maszyny) w paskudnym kolorze. Czeka na przemalowanie blatu na biało. A stoi w przedpokoju na piętrze. Generalnie czeka na lepsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.10.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Aniu, chyba moich nie widziałaś Moich moich. Pokazywałaś gdzieś to biureczko? Twój wątek trochę długi na szukanie Karola, byłam u Ciebie i nie widziałam. Pokaż, to sama ocenię A serio, coś konkretnego Ci nie wychodzi? Bo może jakoś pomogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 13.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 W sh nie pokaże, bo planuję białe płytki, z białą fugą i płytek na ścianie nie widać, ale robię w programie z strony Paradyż, bo ich płytki chcę, jak dopracuję to pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.10.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Nie wiem czy Clint by się nie obraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.10.2011 04:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Eee, nie powiemy mu, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.10.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Aniu, chyba moich nie widziałaś Moich moich. Pokazywałaś gdzieś to biureczko? Twój wątek trochę długi na szukanie Gdzieś pokazywałam jak stało jeszcze w garażu, jak znajdę gdzie to wrzuce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.10.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 narendil super pomysł na wucecik Kibelek zdecydowanie bez zabudowy, za to nogi od maszyny jakoś bardziej widzą mi się czarne Ogólny pomysł i wykonanie wizualki świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.10.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 wow, ty robisz po prostu te wizualki nieziemskie:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.10.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Narendil, może po kilku głębszych wyjawię mu tę tajemnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 15.10.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 No i masz kolejną fankę! Plakaty - czadowe! A nogi do maszyny - czarne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.10.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 (edytowane) Balbina, miło mi Cię gościć w moich murach Zapraszam jak najczęściej! Edytowane 15 Października 2011 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.10.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 (edytowane) Dziewczęta, jeszcze jedna sprawa. Nikt nie skomentował mojej miłości - Urban Berlin Może Wam umknęło ta krótka o niej wzmianka. Dla niej zrezygnuję z czerwonych nóg. Ba, nawet z nóg zrezygnuję. Dogada się z Clintem? Musi się dogadać A propos blatu. Dzięki Kance wiem, że: A więc specjalnie pomierzyłam szafkę moją jest szeroka na 45cm , głęboka na 40 cm i wysoka na 41cm Dziękuję Edytowane 15 Października 2011 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 15.10.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Wg mnie z Clintem najbardziej!I z ramami pozostałych plakatów:cool:Pasuje bardzo.Sedes tylko jakiś taki normalny, nie zachwyca, w przeciwieństwie do wszystkich pozostałych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 15.10.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Narendil, nogi od mojej maszyny znajdziesz tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158398-Paprotka-dom-z-nadziej%C4%85&p=4320008&viewfull=1#post4320008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.10.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Balbina, a masz jakieś propozycje? Wydawało mi się, że i umywalka, i kibelek mają podobne kanciaste zaokraglenia Aniu, fajne ta Twoje nogi. Lepsze niż moje. Są mniej powyginane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 16.10.2011 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 No to jestem z rewizytą Zapowiada się ciekawie, będe zaglądać . A jeśli chodzi o umywalkę to wiesz że jestem oczywiście na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.10.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 fiu fiu co tu za szalona feria pomysłów ...ja głosuję za czerwonymi nogami z egoizmu (czy taki głos się liczy psze pani? ) ...bo sama się przymierzam do malowania "nóg" i zastanawiam się nad kolorem ...niebieski kontra czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts