yokasta 03.03.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Gdzie można kupic to drzewo i najważniejsze : ZA ILE ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.03.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Gdzie można kupic to drzewo i najważniejsze : ZA ILE ??? Jeszcze nie wiem. Ale jak tylko się dowiem, to dam znać. A może wystarczy mocno zacisnąć oczy i wypowiedzieć życzenie, żeby urosło? Kurczę, czemu nie nazwałam swojej sierści Rademenes? Chociaż, nie wiem czy by zadziałało - to kocica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.03.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Rademeneska E, nie, oczy nie wystarczą. Próbowałam i mało nie pękły:rotfl:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 03.03.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 (edytowane) Narendil nawet nie wiesz jak Cie rozumiem...mój mąż powiedział, że zabroni mi wchodzić na muratora Takie doły budowlane są ponoć normalne, każda z nas to czuje, ponoć też mijają, chociaż tutaj akurat bym polemizowała. a co się mieści i gdzie...uwierz, na każdym pomieszczeniu dostaję po d.pie, bo znowu się nie zmiesci...u nas zostają stare meble, tragedii by nie było, tylko po wniesieniu okazało się, że stoją w słupku, na łóżeczko nie ma miejsca...na pierdoły nie ma miejsca, na laptopa nie ma miejsca, szaf jak nie było tak nie ma, ciuchy, książki w piwnicy, kasy w sumie już tez nie ma, zaraz poród, a na leżaczki, krzesełka nie ma miejsca...czekam, aż nadejdzie lepsze jutro, bo przecież musi kiedyś nadejść... lżej Ci nie będzie, ale na pocieszenie powiem, że u mnie już dół budowlany przerodził się w życiowo- ciążowy. mąż ma okazję zmienić pracę, w pon musi dać znać, ale wiąże się to ze szkoleniem w marcu w Wawie a ja mam termin, mam cesarkę, zostaje sama, bez mamy, babci, siostry, koleżanki, z małym dzieckiem, bez wózka (czekam aż dojdzie- zamówiony jest) zszyciem, bolącymi cyckami i psem i co zrobić???????????takie d..ne to życie... a to drzewo może i dobre, tylko co ja za te kasę kupię jak na nic nie ma miejsca? to se pogadałam Edytowane 3 Marca 2012 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.03.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Matko, Edi ściskam wiesz co...napisałaś z psem a ja przeczytałam z penisem i musiałam kilka razy czytać . Trzymajcie się dziewczyny, mogłabym coś napisać w tej samej materii ale postanowiłam trzymać głowę wysoko i się nie dawać. Nie wiadomo jak długo dam radę ale to daje troszkę siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.03.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ojoj, Edi, mocno przytulam Czyli decyzja o zmianie pracy prawie podjęta? Tak przynajmniej wyszło mi między wierszami. A może jakaś prywatna położna? Albo pielęgniarka? Kurczę, gdybyś mieszkała ciut bliżej A co kupisz? Większe mieszkanie Yokasta, próbuję. Ale chyba mam za ciężką głowę, bo skubana opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.03.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Trzymajcie się dziewczyny, mogłabym coś napisać w tej samej materii ale postanowiłam trzymać głowę wysoko i się nie dawać. Nie wiadomo jak długo dam radę ale to daje troszkę siły. Tak trzymać Yokasia http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/embrace-hug/smileys-embrace-hug-973013.gif i dziewczyny też się nie łamcie http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/hugs/smileys-hugs-079668.gif Ja sobie powtarzam, że najważniejsza kreatywność a nie zasobność portfela bo jak się ma miliony i hektary to żadna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 03.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 prawie podjęta, damy rade, musimy dać...a praca tu na miejscu, nie 100 km dalej... Yokasta ... z penisem od penisów to już całe życie będę z daleka staram się trzymać łeb wysoko, tylko dzisiaj juz mam dość...jutro będzie nowy dzień, dla wszystkich zdołowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.03.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Już tyle przerobiłam tych dołów a wiem, że będą kolejne. Ale przecież jak jest gorzej to kiedyś musi być lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.03.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Edi dasz sobie radę uwierz mi . Mój mąż pracujemy w trybie nocnym wyjeżdża o 22 wraca ok 14 potem popiernicza na budowę więc w domu jest ok 20 godz. Dwie godzinki snu i znowu w koło maciej włącznie z niedzielami. Wkurzam się czasem ulewa mi się tym wszystkim ale co mam zrobić? ktoś musi zarabiać. Rzuciliśmy sie na głęboka wodę z ta budowa teraz trza temat ciągnąc. Już dawno moglibyśmy mieszkać ale trzymają nas schody na które zbieramy kaskę Także moje drogie każdy ma jakiegoś doła i swoje problemy. Wiadomo jeden mniejsze inny większe Ale najważniejsze żeby wszyscy byli zdrowi to jakoś się ułoży. Pamiętajcie jak jest choroba w rodzinie to wszystko się sypie Także Edi żeby córcia była zdrowa a reszta do przeżycia Ja jestem sama z dwójka dzieci .Nawet jak się urodziły mąż wziął tylko tydzień wolnego. Więc jak ja dałam radę z dwójka 3 lata różnicy bez pomocy babci, innych tez dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.03.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Kobiety to takie dziwne istoty. Popłaczą, pojęczą, ponarzekają i idą do przodu Ja czasem muszę się wygadać. A potem ruszam dalej. Damy radę! A jutro Wam wkleję moją sypialnię. Może Wam uda się znaleźć jakieś dodatkowe metry kwadratowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.03.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Moc uścisków zostawiam dla Was dziewczyny. Mi też na wiele rzeczy zabraknie miejsca i też ciągle się zmagam z budżetem. Ale trzymam kciuki za nas wszystkie - że jakoś damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.03.2012 03:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 A co kupisz? Większe mieszkanie pewnie tak, ale zawsze coś się znajdzie. dzięki dziewuszki, już lepiej, życia nie przeskoczę. teraz ja też głowę trzymam wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 04.03.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Narendil - łączę się w bólu Mnie na takie doły pomagają dwie rzeczy: po pierwsze: wymyślanie sobie idealnego domu. tak od podstaw. Szanse na realizację są bliskie zeru, ale co za przyjemność z wymyślania:). Jak w ciągu dnia się wściekam, że kominek przyprawia mnie o i ciągle nie ma szans na zrobienie szaf w przedpokoju, to sobie wieczorem przed spaniem wizualizuję jakieś piękne wnętrza - i nie miewam problemów z zasypianiem:). Mam już rozrysowany idealny domek (łącznie z miejscem na mopa:D), a że idzie wiosna, to obecnie pracuję nad domkiem letniskowym:rotfl: druga rzecz, która mi baardzo pomaga, to filozofia zaczerpnięta od pewnej pary blogowiczów (Young House Love - polecałam już na tym forum ten blog) - nie od razu Kraków zbudowano. Jak się nastawię z góry, że remont będzie trwał kilka lat, to mi łatwiej się pogodzić z faktem, że FAKTYCZNIE tyle trwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.03.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Matko, Edi ściskam wiesz co...napisałaś z psem a ja przeczytałam z penisem i musiałam kilka razy czytać . uśmiałam się jak głupia....http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif Dziewczynki już jest nowy dzień będzie dobrze I jak Karolek napisała tylko zdrowie się liczy - i tylko tym się naprawdę powinno przejmować U nas niby tylko zapalenie płuc, moja dziwna i długa choroba - a wszyscy jesteśmy wykończeni, z J cały czas się kłócimy, na budowę się jeździć nie chce - i mało co z niej cieszy......ale pomału wychodzimy chyba na prostą więc jużpowinno być dobrze. Także ja życzę wszystkim dużo zdrówka i nie dawania się problemom życia codziennego. Narendil a pro po zdjęć - może jak wszystkie teraz śpią to my sobie w klubie rannego ptaszka fotki powymieniamy - a jak wstaną to pousuwamy - a co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.03.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Narendil a pro po zdjęć - może jak wszystkie teraz śpią to my sobie w klubie rannego ptaszka fotki powymieniamy - a jak wstaną to pousuwamy - a co!!! Mam Was ranne ptaszki jakieś tutaj tajne plany snujecie Nihiru aj też mam folder z projektem domku idealnego jaka to fajna odskocznia wizualizować sobie tak bez parzenia na budżet i ograniczenia przestrzenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.03.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Admete, good idea Ale teraz to już trochę późno, część na pewno wstała. Może o 6 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.03.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Nihiru, ja też mam projekt idealny Takie marzenia to świetna sprawa. I zrealizuję go w postaci domku dla lalek. Niestety muszę poczekać na miejsce, co by mieć gdzie go postawić. O właśnie! W sypialni miało być miejsce na domek dla lalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.03.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) Wow robisz domek dla lalek ja miałam zawsze marzenie żeby zrobić taki samodzielnie od początku do końca Edit: Przypomniało mi się że mam nawet zapisaną fotkę domku dla lalek chyba nawet w odpowiedniej stylistyce http://www.infloral.pl/murator/clearview_doll_house.jpg Edytowane 4 Marca 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.03.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Od początku do końca, całkiem sama Wiesz, że ja po to się właśnie uczyłam obsługi SH. A ten domek znam - piękny jest. Ale na takie wyposażenie, to mnie stać nie będzie Wykażę się kreatywnością Tylko mi cały czas miejsca brak. Z czasem też nie najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts