agawi74 05.03.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 oj tam oj tam , zbierzemy forumową ekipę i przyjedziemy pomalować Aga dobrze prawi:lol2: Narendil, jasna pepitka super, ale te turkusiki też boskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.03.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Mnie tez najbardziej te turkusiki sie podobają, bardzo modne w tym roku, byłam w Zarze i wlasnie tam wiele ubranek o takim kolorze było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.03.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Narendilku ja sobie wymyśliłam sypialnie w turkusie ale jak zaczęłam szukać tapety to wszystkie moje typy w realu okazywały się albo w kolorze majtkowym ewentualnie oczojebnym Wiec zrezygnowałam:mad:A tobie życzę owocnych poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 06.03.2012 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 myślę, myślę... miałam kiedyś x przedmiot, tam ćwiczenia, a na nich właściwości surowców leczniczych. cała zabawa polegała na rozpoznaniu danych surowców metodą organoleptyczną, więc się żarło liście, tarło płatki kwiatów, przeżuwało kory. do tego trzeba było określić kolor danego surowca...o jaki ja miałam problem...raz nawet mój zeszyt wyleciał podarty do kosza, bo pokolorowałam liść nie butelkową zielenią, tylko trawiastą zielenią. stres niesamowity, rozwolnienie co wtorek, ale myślałam, że w barwach to się wyszkoliłam na maxa, bynajmniej przedmiot zaliczony na 4. ALE ZA CHOLERĘ NIE WIEM CO TO ZA KOLOR OCZOJEBNY! no nic, pozostaje mi żyć w błogiej nieświadomości... PS ja swojemu m oznajmiłam już dawno, że mieszkanie do wymiany, bo nawet na zabawki nie ma miejsca. pozwu jeszcze nie wniósł, więc może u Ciebie będzie podobnie? PS 2 turkusik górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.03.2012 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Słowo? słowo jak dobre drineczki do roboty zrobisz to Ci nawet turkusową pepitkę ciachniemy - w dowolnym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Dla mnie stanowczo kolor ciemnejszy, odważniejszy, nie w wersji łagodnej sielsko-anielskiej. http://www.trendir.com/archives/classic-contemporary-bedroom-furniture-carpanelli-1.jpghttp://www.furniture-bedroom.net/wp-content/uploads/2011/10/ethan-allen-furniture-bedroom-4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 06.03.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Jak dla mnie pierwsza pepitka też za ciemna, bo pomniejsza pokój, ale turkus połączony z bielą to odmiana, o którą Cię nie podejrzewałam - super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.03.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Bardzo mi się podobają kolorki z fotek od arici. Zagłówek w tym kolorze- mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.03.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Piekny ten turkus pokazany przez aricię Ale podoba mi się też ten szablon co Ty pokazałaś narendil I jasno szara pepitka też ładna To pomogłam co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.03.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Jestem Mnie się podoba jasnoszara pepitka ale to już wiadomo że za pepitką szaleję i wydaje mi się że bardziej pasuje do twoich nóżek a turkusowy zagłówek i dywanik ładnie ożywi wnętrze. Ale przytargałam jeszcze inspirację w zupełnie innym stylu ale jakoś mi do Ciebie pasowała kilk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.03.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Jestem Mnie się podoba jasnoszara pepitka ale to już wiadomo że za pepitką szaleję i wydaje mi się że bardziej pasuje do twoich nóżek a turkusowy zagłówek i dywanik ładnie ożywi wnętrze. Właśnie, pepitka do nóżek pasuje. Ale ten szablon w romby też chyba jest OK. W razie czego, zapraszam na drinki i malowanie Ale na 90% będzie jasna ściana. Mąż pepitkę zaakceptował. Wzorki też. Powiedział, że mu wszystko jedno A macie jakieś inspiracje łóżek z zagłówkami? Jak to w ogóle ma wyglądać? Całe łóżko turkusowe to nie Zagłówek turkusowy a reszta biała? Czarna? Łóżko będzie z szufladami - zapasowa pościel, blaty do rozkładanego stołu. Jakoś przerobię te już posiadane. I robi się kawał mebla. I jak się nazywają te wzory, które są na szablonach? Mają jakąś wspólną nazwę? Może w Polsce są jakieś dywaniki dostępne? Bo na razie wystarczy, że wycieraczkę zamówiłam w US A turkus, to taki jak na inspiracji aricii i ten z dywanika. Te pośrednie mi średnio leżą. Two, fajna inspiracja. A wiesz, że patrzyłam na tą tapetę pod kątem Jakuba? Zaraziłaś mnie tapetami. Zaczęło się od Twojej pepitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 http://2.bp.blogspot.com/_7voWRpt7Li4/St_LGMs81II/AAAAAAAAKg4/QgwWG7RuJlE/s400/turquoise+bedroom+SMALL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.03.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 najlepiej zapytaj rokoko. podawała kiedyś linka do sklepu z różnymi szablonami. a dywan??? hmmmm...może diy? http://www.curbly.com/users/chrisjob/posts/10479-how-to-make-a-3d-maze-rug http://www.unstitchedblog.com/2011/08/the-find-rug-diy-ideas/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.03.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 I co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.03.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 No no no, sypialnia zaczyna nabierać smaczku . Jak dla mnie to w turkusie mógłby byc sam zagłowek, a reszta łóżka biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.03.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 No no no, sypialnia zaczyna nabierać smaczku . Jak dla mnie to w turkusie mógłby byc sam zagłowek, a reszta łóżka biała. dla mnie też a pościel to koniecznie taka czarna:rolleyes: pomysł z pepitką mi się bardzo podoba:yes: z rombami też zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.03.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Noooo, i to jest to! Srebrno-szare romby / koniczynki dużo lepsze od ciemnej pepitki. Turkusik fajny. I jak się nazywają te wzory, które są na szablonach? Mają jakąś wspólną nazwę? Chodzi Ci o quatrefoil (lub angielskich stronach clove)? Ja chcę sobie takie machnąć na zagłówku (wyszablonować, znaczy się), który też będę miała taki "doczepiany" do łóżka. Tutaj znalazłam fajną tutkę, jak zrobić prosty zagłówek, a tutaj - taki bardziej fikuśny i wypasiony. Kurczę, chyba kupię sobie wyrzynarkę do drewna . Tyle że ja chyba wolałabym taki z obramowaniem, albo jak tutaj (tylko nie taki gigantyczny ) http://decorhacks.com/wp-content/uploads/2011/06/original_Janell-Beals-Headboard-BeautyShot-2_s4x3_lg.jpg albo drewanianą ramkę, jak tutaj (to jest moje idealne łóżko wszystkomające: zagłówek, szuflady, biały kolor): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.03.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 mirela, dzięki! najlepiej zapytaj rokoko. podawała kiedyś linka do sklepu z różnymi szablonami. Szablony to nie problem, bo już je znalazłam. Chodzi o polską nazwę tego wzoru z dywanika. Bo lattice na naszych stronach nic nie pokazuje. Jak dla mnie to w turkusie mógłby byc sam zagłowek, a reszta łóżka biała. dla mnie też a pościel to koniecznie taka czarna:rolleyes: Jak dla mnie też! Tylko coś mi nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.03.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Widzę juz mnie dziefczyny uprzedziły, przyszłam z propozycją samego pikowanego zagłówka w turkusie, skrzynia? już niepikowana.Wzorek i pepitka podobają mi się bardzo, nie wiem który bym wybrała:rolleyes:Coś takiego na ten przykład.http://img252.imageshack.us/img252/261/screenshot20111220at804.png Uploaded with ImageShack.ushttp://img38.imageshack.us/img38/1802/zaglowek12300x300.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img560.imageshack.us/img560/3402/zaglowek16300x300.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.03.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 barbe, super te zagłówki! Wyrzynarkę mam. Jak na prawdziwą kobietę przystało U mnie łóżko musi być bardziej surowe. A nazwy potrzebuję polskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts