narendil 16.10.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Liczy się, liczy! Na chwilę obecną, chcę malować na czerwono. Najwyżej przemaluję z powrotem na czarno. A co Ale to jeszcze tyyyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 (edytowane) ja też się przypętałam , a co!!!! fajnie, fajnie !!!! umywalka - TAK!!! geberit -NIE nogi czerwone, mocna rzecz! a może czerwony, przecierany na czarno??? Edytowane 16 Października 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.10.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 a ja będę czekać na zdjęcia książek ...duuuużo zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.10.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Narendil świetny pomysł z tą umywalką i maszyną. Dla mnie gdyby umywalka była gładka nogi czerwone byłyby super, a tak trochę w jednym miejscu wszystkiego za dużo...chociaż ta czerwień kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.10.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Pierwszy raz podglądam i się witam miło Głosuję za czerwonymi nogami. I zapytuję o biblioteczkę - z jakiego materiału będziesz mieć półki ? Lakier czy okleina ? Zastanawiam się z czego u mnie to zrobić, ale cena lakieru mnie powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Lasche, ja Ciebie nie przywitałam chyba? Na swoje wytłumaczenie mam późną porę. Zdjęcia będą. Tylko muszę najpierw co nieco ogarnąć, bo po weekendzie moje mieszkanie wygląda niczym wybrzeże Stanów po ataku huraganu Mój syn się nudzi. Uwielbiam przedszkole! Aricia, niezmiernie mi miło, że się przypętałaś. Zapraszam częściej. Mirela, witaj! Biblioteczka będzie niezwykle oszczędnościowa. Regały besta z IKEA Mam na razie jeden w sypialni i dobrze się sprawuje. Przy tej liczbie metrów bieżących, której potrzebujemy to chyba najkorzystniejsze pod względem ekonomicznym rozwiązanie. Obecnie mam ze zwykłej płyty (klon biały) i też nie jest źle. Ale chcę mieć białe. A biała płyta wygląda paskudnie (przynajmniej dla mnie). A jeżeli kiedyś wygram w totka, to sobie zafunduję lakier Venus, kusi ta czerwień, kusi. Mam jeszcze kilka miesięcy na zastanowienie... Czemu tak długo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.10.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 no to ja też sie melduje i obiecuje zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 17.10.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 narendil - Zakochałam się w umywalce! W czerwonych nogach także! Świetny pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dagunia, zapraszam Bocianku, super, że nie ja jedna ją tak bardzo kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Z dedykacją dla Lasche Nasza rozwojowa biblioteczka: I początki naszego 3,5-latka. Na razie jeszcze skromnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 I w temacie książek. Moje DIY podpórki na książki I umilacze pracy: Nie muszę chyba mówić, że to wszystko się z nami przeprowadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.10.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 (edytowane) narendil piękny masz zbiór książek. Ja swoje mam w PL i za nimi bardzo tesknię . Za to moje maluchy mają tu na miejscu swoją prywatną biblioteczkę i z dnia na dzień robi się coraz pokaźniejsza Edit: Ale, ale.... jakie masz fajne podpórki do książek. Literki też z drewna? Czym cięte, że takie idealne? I fajne te szafeczki.... Edytowane 17 Października 2011 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2011 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 I ostatnie zdjęcia Nie macie dość? Aktualny pokój mojego łobuziaka. Na chwilę obecną nie planuję zmieniać stylu w pół-apartamencie. A co będzie? Zobaczymy... Chciał mieć Jakubek te auta, to ma A to na przyszłą naukę czytania (Tym zajmuje się mamusia po nocach, żeby synka i siebie uszczęśliwić) Uff, ale się uzewnętrzniłam. Więcej nie nadaje się po pokazywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2011 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Rere, dzięki Super wyglądają takie zaczytane maluchy, prawda? Literki i deseczki są ze sklejki. Zamawiałam na allegro w jakiejś firmie reklamowej. Sama w życiu bym tak równo nie wycięła. Ja je tylko pomalowałam i posklejałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 17.10.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Narendil - umywalka Urban była swego czasu moją miłością - zabitą przez męża. Miała stanąć w czarno-białej łazience ale pomysł nie przeszedł. Co do maszyny - jeśli umywalka byłaby gładka - wówczas czerwone nogi, przy tej Berlin - raczej tylko czarne.Pomysł z plakatami bardzo fajny. CUDNE !!! Umilacze !!! i Świetne dodatki u malucha !!! Ps. Nogi od mojej maszyny są jeszcze bardziej proste. Dziś wkleję fotę bo w końcu ją zgrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.10.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Bożż, narendil jakie klocki i alfabet http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif oj przydałyby się moim chłopakom. szczególnie sześciolat nabrałby chęci do nauki czytania. podziwiam Cię za pracowitość i precyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.10.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 narendil, ja się chyba jeszcze nie witałam, ale oczywiście podglądam od samego początku i po cichu zazdroszczę pomysłów (łazienka zapowiada się bajecznie). Ja właśnie w tej sprawie - chciałam podziękować, bo zakupiliśmy wczoraj z mężem pojemniki na teczki/segregatory (sklejka), a tutaj pojawiła się taka fajna inspiracja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 17.10.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 super księgozbiór, super dodatki, podpórki itd. Bomba:) Zainspirowałam się i będę takie robić Jutro poszukam jakiegoś kawałka drewna na podpórkę. Literki mam- białe z przecierkami, ale zmienię im kolor. Na jakiś wyrazisty. Planuje biblioteczkę, po remoncie pokoju. Myślałam o najprostszym regale, albo deskach. Ale zobaczymy, najpierw niech moc urzędowa minie i chłop weźmie się do roboty:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.10.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 jak to , tym się zajmujesz ???? :-? szybciutko, przyznawaj się co jest Twojej produkcji ! ( i od razu prosimy o recepturę ). uwieeeeelbiam diy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 O rany, dziękuję Ilona, Asia, ogromnie się cieszę, że Was zainspirowałam. Gdybyście chciały dopytać o jakieś szczegóły, to zapraszam Słońce, jeśli chcesz, to służę alfabetem. To tylko kilka zarwanych nocek. Klocki robiłam ponad 3 miesiące. Aricia, no tym się zajmuję. Malowaniem, klejeniem, wbijaniem gwoździ. Decoupagem, kolażami. Wszystkie dodatki, które pokazałam, zrobiłam sama Ja też uwielbiam DIY. Na co chcesz instruktaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts