Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lasche, ja Ciebie nie przywitałam chyba? :o Na swoje wytłumaczenie mam późną porę. Zdjęcia będą. Tylko muszę najpierw co nieco ogarnąć, bo po weekendzie moje mieszkanie wygląda niczym wybrzeże Stanów po ataku huraganu :bash: Mój syn się nudzi. Uwielbiam przedszkole!

Aricia, niezmiernie mi miło, że się przypętałaś. Zapraszam częściej.

Mirela, witaj! Biblioteczka będzie niezwykle oszczędnościowa. Regały besta z IKEA :p Mam na razie jeden w sypialni i dobrze się sprawuje. Przy tej liczbie metrów bieżących, której potrzebujemy to chyba najkorzystniejsze pod względem ekonomicznym rozwiązanie.

Obecnie mam ze zwykłej płyty (klon biały) i też nie jest źle. Ale chcę mieć białe. A biała płyta wygląda paskudnie (przynajmniej dla mnie).

A jeżeli kiedyś wygram w totka, to sobie zafunduję lakier :p

Venus, kusi ta czerwień, kusi. Mam jeszcze kilka miesięcy na zastanowienie... Czemu tak długo???

narendil piękny masz zbiór książek. Ja swoje mam w PL i za nimi bardzo tesknię ;). Za to moje maluchy mają tu na miejscu swoją prywatną biblioteczkę i z dnia na dzień robi się coraz pokaźniejsza ;)

Edit: Ale, ale.... jakie masz fajne podpórki do książek. Literki też z drewna? Czym cięte, że takie idealne? I fajne te szafeczki....

Edytowane przez rere79

I ostatnie zdjęcia :p Nie macie dość?

Aktualny pokój mojego łobuziaka.

Na chwilę obecną nie planuję zmieniać stylu w pół-apartamencie.

A co będzie? Zobaczymy...

J_1.JPG

J_2.JPG

Chciał mieć Jakubek te auta, to ma :bash:

J_3.JPG

J_chusteczki.JPG

J_zegar.JPG

A to na przyszłą naukę czytania :p

(Tym zajmuje się mamusia po nocach, żeby synka i siebie uszczęśliwić)

J_plakat.JPG

J_klocki_1.JPG

J_klocki_2.JPG

J_klocki_3.JPG

Uff, ale się uzewnętrzniłam.

Więcej nie nadaje się po pokazywania :sick:

Rere, dzięki :) Super wyglądają takie zaczytane maluchy, prawda?

Literki i deseczki są ze sklejki. Zamawiałam na allegro w jakiejś firmie reklamowej. Sama w życiu bym tak równo nie wycięła. Ja je tylko pomalowałam i posklejałam.

Narendil - umywalka Urban była swego czasu moją miłością - zabitą przez męża. Miała stanąć w czarno-białej łazience ale pomysł nie przeszedł.

Co do maszyny - jeśli umywalka byłaby gładka - wówczas czerwone nogi, przy tej Berlin - raczej tylko czarne.

Pomysł z plakatami bardzo fajny.

CUDNE !!! Umilacze !!! i Świetne dodatki u malucha !!!

Ps. Nogi od mojej maszyny są jeszcze bardziej proste. Dziś wkleję fotę bo w końcu ją zgrałam.

narendil, ja się chyba jeszcze nie witałam, ale oczywiście podglądam od samego początku i po cichu zazdroszczę pomysłów (łazienka zapowiada się bajecznie).

Ja właśnie w tej sprawie - chciałam podziękować, bo zakupiliśmy wczoraj z mężem pojemniki na teczki/segregatory (sklejka), a tutaj pojawiła się taka fajna inspiracja!

super księgozbiór, super dodatki, podpórki itd.

Bomba:)

Zainspirowałam się i będę takie robić:p Jutro poszukam jakiegoś kawałka drewna na podpórkę.

Literki mam- białe z przecierkami, ale zmienię im kolor. Na jakiś wyrazisty.

Planuje biblioteczkę, po remoncie pokoju. Myślałam o najprostszym regale, albo deskach.

Ale zobaczymy, najpierw niech moc urzędowa minie i chłop weźmie się do roboty:)

pozdrawiam

O rany, dziękuję :hug:

Ilona, Asia, ogromnie się cieszę, że Was zainspirowałam. Gdybyście chciały dopytać o jakieś szczegóły, to zapraszam :)

Słońce, jeśli chcesz, to służę alfabetem. To tylko kilka zarwanych nocek. Klocki robiłam ponad 3 miesiące.

Aricia, no tym się zajmuję. Malowaniem, klejeniem, wbijaniem gwoździ. Decoupagem, kolażami.

Wszystkie dodatki, które pokazałam, zrobiłam sama :)

Ja też uwielbiam DIY.

Na co chcesz instruktaż?