Venus_m 18.03.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 (edytowane) Gimmi te kubki Omg ze mnie to jeszcze taki dziecior jest zobaczę jakieś solniczki krówki i popiskuję w sklepie że muszę mieć. Nieważne, że nie ten styl, ja muszę mieć dla kobiecej świadomości posiadania, zagrzebania w kredensie i nigdy ich nie użycia Edit: Tak marchew i buraki na tarce jarzynowej w wióry Edytowane 18 Marca 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.03.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Barbe, niegłupie te lampki. Tylko klosze mają jakieś nie teges. Ciekawe, czy dałoby się je wymienić? A propos Tolomeo, to chcę obejrzeć modele inspirowane Moja łazienka ich pożąda, 300 PLN brzmi interesująco. A decyzja odnośnie kupna kubków zapadła w 3 sekundy. A to pomacam sobie, podczas gdy Ty będziesz macać kanapę Mam cichą nadzieję, że będą niewygodne. Venusku, ja to jestem załamana, jaka ze mnie gadżeciara wyłazi. W życiu bym siebie o takie zachowania nie podejrzewała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.03.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Barbe, niegłupie te lampki. Tylko klosze mają jakieś nie teges. Ciekawe, czy dałoby się je wymienić? A propos Tolomeo, to chcę obejrzeć modele inspirowane Moja łazienka ich pożąda, 300 PLN brzmi interesująco. Z tymi kloszami - to wiesz, że to była pierwsza moja myśl, jak je zobaczyłam? Czy da się je wymienić. Ja mam je zapisane na liście rezerwowej, jak z HD nie wyjdzie. No ale ja nie będę miała aż tak modernie, więc nawet jeśli te mleczne klosze miałyby zostać, to niechby tam. A inspirowane tolomeo macałam na Bartyckiej (to na 90% właśnie ten model, o którym myślisz) i daje radę. Wtedy jakoś nie zwróciłam na nie uwagi i nie obmacałam dokładnie, bo byłam zafiksowana na plafonie do dziennego, ale pamiętam, że zawiesiłam na nim oko (i rękę). To kiedy wybierasz się na macanie enter/esc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.03.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Narendil, a czy Ty widziałaś tę sofę? A jakie okrąglutkie nóżki, a jaki dizajn z lat 50. Kurczę, fajna jest.http://www.customform.pl/_uploads/thumb/uploadsEDI---WYROBYSofydowel3ossd9126c-02a-jpg_845_600_normal_0_746.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.03.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 (edytowane) znalazłam jeszcze takie nawet całkiem przyjemne wizualnie i cenowo http://lightdesigne.pl/index.php?p839,savona-kinkiet-1-x-9w-kolor-czarny-chrom http://allegro.pl/lampyesklep-kinkiet-senti-3101-1-rozne-kolory-i2207294233.html Edytowane 18 Marca 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.03.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 ale czadowa ta sofa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.03.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 owszem, czadowa. Jakbym sobie chałupę robiła w narendilowym stylu, to byłaby w ścisłej czołówce na mojej szortliście. Tym bardziej, że mają kilka kolorów tapicerki do wyboru, a cena mocno przyjazna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.03.2012 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Hej narendilku - ale fajne te kubeczki Ciekawa jak gadżeciara ze mnie wyjdzie jak już będę miała gdzie ustawiać . Teraz się mocno ograniczam (czyt. nie kupuję kompletnie nic do mieszkania - ledwo się poruszamy w tym co mamy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.03.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Barbe, sofa świetna! Gdybyż jeszcze narożniki mieli... Narożnik to jedno z must have mojego męża. Kiedy kupiliśmy obecne mieszkanie i zakupiliśmy rzeczony mebel tapicerowany, mój M po latach niewygody może nareszcie wygodnie czytać I tu pola nie ustąpi Poszukuję na razie firmy w moich okolicach, która robi na zamówienie kanapy itp. Coś mi się już w głowie klaruje. aricia, wiesz co? Ten kinkiet: http://www.lampyesklep.pl/derwschematy/3101_1satind.jpg sobie w nocy wyśniłam Wstaję rano, zaglądam i co widzę? Urzeczywistnienie mojego snu! admete, wczoraj z bólem serca nie kupiłam sobie wazonu. Nic wielkiego, czarny, prosty. Zaczynam mieć problem z miejscem w pół-apartamencie. Na razie wirtualnie, ale jednak. A gadżeciara ze mnie wyłazi każdą stroną. Szok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 19.03.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 o rany....telepatia działa...nawet we śnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.03.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 W ramach niekupowania nabyłam Jakubowi taką półeczkę : Wymiar : Wysokość 54 cm , Szerokość 60 cm , Głębokość 13 cm Dobrze mi idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.03.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 aricia, aż strach się bać Ciekawe, co jeszcze sobie wyśnię? Jakby co, liczę na Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.03.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Przyznać się! Kto mi ukradł wiosnę? Wyglądam za okno i nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.03.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ja . U mnie wkońcu piękne słoneczko wyjrzało. Fajne gadżety wynajdujesz. Ja jeszcze nie mam miejsca docelowego, a pierdółek mnnóstwo. Mąż już nic się nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 19.03.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Arnika, z opisu wynika, że metalowe. Venus, pająk bleee? Może i racja. Lampa w oryginale ma 170 cm, pokój 270 - więc skrócić muszę tak do 70-80 cm. Jasny gwint! Bardzo mi się ta lampa podoba! Mam jeszcze jeden typ: Kartell Fly. Tylko się zastanawiam, jak te kolorowe wyglądają przy zapalonym świetle? No i czy jedna żarówka wystarczy do oświetlenia pokoju? Chyba tak. W końcu będą też kinkiety i lampa stojąca. Ja mam taką niebieską i pomarańczową. Z daleka wyglądają na szklane, klosz jest plastikowy. Dają klimatyczne światło, raczej przytłumione, więc jako jedyne źródło światła w pokoju to trochę średnio, bo nie będzie jasno. Ale efekt jest fajny! Trzeba uważać, bo widać każde zadrapanie i kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.03.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 rere, ale podzielisz się słoneczkiem? Nie musisz oddawać w całości, ale tak z połowę? bocianku, wiem, że to plastik. Szkła bym w życiu u mojego wariata nie dała.A mogłabym prosić o jakieś zdjęcie? Szczególnie tej pomarańczowej. Mocne masz żarówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 19.03.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Jasne, dziś zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Przyznać się! Kto mi ukradł wiosnę? Wyglądam za okno i nie ma! Ja też Ci podkradam:oops: U nas piękne słonko świeci, ale wieje:sick: Kubeczki są po prostu boskie i półka dla Jakubka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.03.2012 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Pamiętacie, jak mąż kazał mi kupić coś dla siebie i wróciłam z lampą? Dzisiaj chyba to pobiłam. Pojechałam kupić buty Jakubowi i nabyłam pralkę Siemens WM12E46APL http://media2.siemens-home.com/Files/Siemens/Pl/pl/ProductFiles/ProductImages/EpsImages/MCSA041513_WM12E46APL_def.eps?Width=200 Wygląda przyzwoicie. Żeby nie było, że taka wyrodna matka ze mnie - buty też kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.03.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Gratuluje zakupu pralki, jedna recz odhaczona do noewgo domu Aniu, byłam dzisiaj w OBI i z myślą o Twojej łazience oglądałam kafle i powiem nie widziałam żadnych kafli 20 x 40, były 20 x 50 ale nie na 40. Czy Ty już masz wybrane kafle, czy chcesz żeby były zupełnie białe? To taka odskocznie od moich lamp tyle sie ich ostatnio naogladalam, ze juz mam dość. Wszystko jest takie udziwnione, zaczynam żałowac, że nie wzięłam swoich starych lamp z Gdyni, no ale teraz to juz po ptokach. Tak naprawde to mysłe o takiej jednej która niestety zbiłam. Nic do niej nie jest nawet podobne A jak juz mi sie podobają, to znowu koszt ich jest niebotyczny, wole pieniądze na coś innego przeznaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts